Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
Elismerem ez tényleg hasznos funkció, mert engem néha össze koszol a kerék amikor elfordul a kormány meg ugye tényelg nem tudom állítva szállítani stabilan. Ezért nem szeretem összecsukni a rollert mielőtt lemegyek a metróba. Pedig sajnos összekell csukni, mert már figyelmeztettek erre, mert azt mondják, hogy ha elesek lent a metrómegállóban a rollerrel akkor az a BKV felelőssége.
-
batagy
őstag
Üdv!
Na, még annyit utánajártam, hogy a két felni nem kompatibilis. Azaz ez a gumi nem kompatiblis ezzel a felnivel.
Tehát elvileg csak ez a kerék jöhet szóba. Az asszimetrikus felni kialakítás , (a kerék súlypontja nem a középvonalon van) nem okoz gondot?
Az Oxelo tengelye 8 mm, és a csapágy külső átmérője elvileg 22 mm (utóbbi nincs megerősítve).
A FreeSport hibrid kerámia csapágyak 6 vagy 7 mm szélesek, így azokból több darabot is a kerékbe kell tenni? Az utóbbi kerék HUB-ja 25 mm, így legalább 3 db, de lehet hogy 4 db csapágy is belemegy egy tengelyhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest