Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
Üdv Mindenkinek!

Ma jött meg a ToldySport CityPro rolim. Nézegetem, forgatom, háááát szorul a kormányrúd.... Mondom, ajjajjjj, ez nem jó jel, a csapágyhibás cuccok ilyenek, vagy ha görbült a cső. Nosza, szedjük szét.
Szétszedtem. Kapaszkodjatok, az alsó golyóskosár benne van, némi kencével, de felülről, ahol a kónusz csavar van, NINCS benne se golyó, se golyóskosár, se semmi! Jó ugyi?
))Én nem variálok velük, veszek bele valahol normális golyóskosarat, vagy csapágygolyókat méret szerint és kap bőven líthiumos csapágyzsírt.
A kerekek csapágyai látszatra jók, nem kotyognak, de majd holnap kiderül hogy mi van belül...
Röhej
Így egyelőre marad a Yedoo Mezeq V-brake roller, megmondom őszintén... nem is bánom, csak az ugye nem összecsukhatós

Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

))