- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
Üdv Mindenkinek!

Ma jött meg a ToldySport CityPro rolim. Nézegetem, forgatom, háááát szorul a kormányrúd.... Mondom, ajjajjjj, ez nem jó jel, a csapágyhibás cuccok ilyenek, vagy ha görbült a cső. Nosza, szedjük szét.
Szétszedtem. Kapaszkodjatok, az alsó golyóskosár benne van, némi kencével, de felülről, ahol a kónusz csavar van, NINCS benne se golyó, se golyóskosár, se semmi! Jó ugyi?
))Én nem variálok velük, veszek bele valahol normális golyóskosarat, vagy csapágygolyókat méret szerint és kap bőven líthiumos csapágyzsírt.
A kerekek csapágyai látszatra jók, nem kotyognak, de majd holnap kiderül hogy mi van belül...
Röhej
Így egyelőre marad a Yedoo Mezeq V-brake roller, megmondom őszintén... nem is bánom, csak az ugye nem összecsukhatós

Új hozzászólás Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))