- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Vidéken használnék e-rollert munkábajárásra. A kis vidéki várost és a falut egy remek bringaút köti össze. Távolság oda-vissza kb. 10-15 km. Erre a távra a Xiaomi m365-t néztem ki, de láttam, hogy van drágábban Pro változat is. Prohardveren olvastam a tesztet a Pro-ról, és nem voltak tőle elájulva, így kicsit elbizonytalanodtam. Kérdésem azokhoz, akik ezt m365-t használnak:
Súlyom: 75-80kg Magasságom: 176 cm.
1. Hideg téli reggelekre (0 és -15 fok között 10-15 perces út) mennyire felkészült egy ilyen e-roller?
2. Esőben mennyire használható? Mennyire veri fel a vizet/sarat a sárvédő ellenére?
3. Esőben mennyire gázos a töltőcsatlakozó gyári "letakarása"? Idővel nem fárad el az anyag? Nem szakad le?
4. Bringaúton városban mennyire elfogadott az e-roller a rendőröknél? (itt a környéken hétvégente bringázás közben láttam 1-2 embert, szóval elég ritka látvány a városban)
5. Sosem rollereztem, így kicsit tartok tőle. Milyen könnyen lehet megtanulni közlekedni vele?
6. Emelkedőket hogy veszi a gyakorlatban? Ahogy olvastam, a 10%-os emelkedők már gondot okoznak a rollernek. Bringaúton nincsenek nagy emelkedők, de van 1-2 rész, ami szépen emel kanyarban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest