Új hozzászólás Aktív témák

• Memmaao

addikt

válasz #07746304 #5693 üzenetére

Nem tudom, hogy neked mennyi a BMI-d, meg úgy általában milyen az egészségi állapotod, de én speciel a rollerezést sport tevékenységnek tekintem. 37 éves vagyok, 3 gyerekkel. Az országúti bringámat nemrég eladtam, mert egy éve nem volt rá szabadidőm, hogy felüljek, illetve az utóbbi időben háromszor mentünk helikopterrel gázolt kerékpárosért, így nem gondolom, hogy valaha akarok még főúton bringázni. Fárasztóbb, mint a sétálás??? Miért? Alacsony roller, könnyű hajtani, és utol érem vele a két nagyobbik gyereket, ha bringáznak, ezt gyalog nem tudom megtenni. A városon belül is bárhová el tudok vele menni bringa úton. Két állás, 3 gyerek mellett a legkevesebb, amivel rendelkezem, az a szabadidő! Amíg nem volt gyerekem, belefért heti 2x spinning, 2x TRX edzés, és heti 4x45km bringa. Most maradt a fektetés utáni ellipszis tréner ÉS a roller/bringa/séta, bármi, ami nem üldögélés, autóban ülés, stb. A futás ingyen van??? Te tényleg nem mozogsz semmit? A futás nem egy olcsó sport! Tudod, te, mennyi egy szezonra egy jobb futócipő??? Mellesleg a futás erősen terheli az izületeket ( nekem meg van egy műtött térdem, sportbaleset miatt), a roller meg nem! Szóval nem, nem az az előnye, hogy a Pintérék nem fogják bevágni SMKP-ba. Az az előnye, hogy MOZOGSZ! Mi magyarok hajlamosak vagyunk zsírosan étkezni, dohányozni, nem mozogni. Aztán amikor jön az infarktus, meg a stroke, na akkor adj uram azonnal keresünk megoldást. Pedig a megoldás a rendszeres testmozgás! Nem dohányzom, alkalmanként iszom, jókat eszem és ha tehetem, mozgok. Így is van rajtam felesleg. Nem tudom, Te hogy állsz ezzel, nem sértésként, de a YT videóid alapján nem vagy egy sportos alkat. Lényeg a lényeg, ha valamiből van elektromos meg lábbal hajtós, hát én inkább izzadok, de mozgok!

Új hozzászólás Aktív témák