- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Pont ez az, hogy a csere darabban is ugyan úgy elvolt porladva a mágnes ragasztása. Ragasztani meg én is tudok.
A saját ragasztásom már legalább 10 perc volt kifeszegetni, ellentétben a gyári 2 másodperces "ellenállásával". Szóval jó lesz ez, csak ha nem kellett volna a kontrollert is cserélni a kijelző-gázkar cseréhez, akkor megérte volna azt a 17 ezret. Viszont nem gyári/minimotors, noname kijelző-gázkart nem fogok ráhenkelni, mert sok értelmét nem látom. Majd gari lejárta után kap új kontrollert meg teljes kijelző-gázkart szettet és kész.
Amúgy kicsit én is bánom, hogy nem Kinából rendeltem egy pro verziót, 60al lett volna drágább mint a sima itthon, nem 240el. Mondjuk ott nem játszott volna a teljes csere, a hall szenzor mágnesére meg várhattam volna 1.5 hónapot.... szóval van mindkettőnek előnye meg hátránya is. Nehéz előre eldönteni mivel jár jól az ember. Most pl 3. napja nem jön be a Kaabo hivatalos oldala, választ se irtak a levelemre, szóval.... lehet gari se lenne rá egyszer csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest