Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NandorHUN
üzenetére
Megértelek, mert kb nekem is ez volt a véleményem, De: kocsival jártam melóba, de 2 órával hamarabb kellett minden nap beérnem hogy le tudjak parkolni (több száz ember, pár ingyenes parkoló, az áll be aki hamarabb oda ér), fizetős helyen meg napi ~5 ezerért nem vállaltam be. Pár évig csináltam ezt a 2 órával hamarabb járjunk be, utána meguntam és lecseréltem buszra...Tömegközlekedéstől meg behányok, így gondoltam kipróbálok egy rollert (mint írtam előbb csak ez jöhetett szóba)...Alsó kategóriánál kezdtem én is, úgy mint te most, csak kipróbáltam egy komolyabbat, és úgy lett az OXO, úgy hogy szívtam is már vele eleget... Szóval nekem ez a munka eszközöm, és ha 1 évben csak fél évet tudod használni már akkor is megért 500 ezret, és ugye ezek nem 1 évre vannak tervezve. Egy feltöltéssel járok 2-3 napig ezzel, szóval amennyit fogyaszt az kb = a semmivel. De ha eddig nem értetted meg miért vettem meg, akkor magyarázhatom, lényeg nem szórom a pénzt, sőt elég zsidó vagyok sok dologban, de ezt tényleg abszolút nem bántam meg.
150 ezerig, igen a Pro a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest