Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát ja, nekem nem kell termékbemutató. Nem nekem kell, inkább így fogalmaznék.
Segítséget, meg hála istennek nem kellett hívni. Még. Városban lőgyörgök, mindig van valaki, és eddig ha valami kiszedte alólam a rolit (nem megyek gyorsan) volt ott valaki aki megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Montival szoktam elmenni rosszabb részekre, ahol csak a nyulak, meg verebek vannak, de a teló ott sincs kormányon. Kormánytáskában van. Tereptől függően a bringa órája telefonál, ha nagyobb becsapódást észlel. Mivel még nem volt rá példa, nem tudom, hogy működik-e. Szóval, ha nem tudok benyúlni a zebeckémbe drágaszágért, akkor a kormányra szegezett cucc is halott ügy.
GPS-re még nem volt szükségem rolleren ezen a köpésnyi területen. Persze ha valakinek éppen arra kell, -mert hátmindenki másra használja a rolit,- az más tészta, de arra meg szinte bármi jó lehet nem? Csak fogja rendesen, aztán meg gyorsan le lehessen szerelni, ne csúfoskodjon ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest