Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát ja, nekem nem kell termékbemutató. Nem nekem kell, inkább így fogalmaznék.
Segítséget, meg hála istennek nem kellett hívni. Még. Városban lőgyörgök, mindig van valaki, és eddig ha valami kiszedte alólam a rolit (nem megyek gyorsan) volt ott valaki aki megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Montival szoktam elmenni rosszabb részekre, ahol csak a nyulak, meg verebek vannak, de a teló ott sincs kormányon. Kormánytáskában van. Tereptől függően a bringa órája telefonál, ha nagyobb becsapódást észlel. Mivel még nem volt rá példa, nem tudom, hogy működik-e. Szóval, ha nem tudok benyúlni a zebeckémbe drágaszágért, akkor a kormányra szegezett cucc is halott ügy.
GPS-re még nem volt szükségem rolleren ezen a köpésnyi területen. Persze ha valakinek éppen arra kell, -mert hátmindenki másra használja a rolit,- az más tészta, de arra meg szinte bármi jó lehet nem? Csak fogja rendesen, aztán meg gyorsan le lehessen szerelni, ne csúfoskodjon ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest