Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
heavygrip
üzenetére
Erre tud valaki segíteni?
Egyébként most voltunk az asszonnyal 3 benzinkúton is,de egyszerűen nem tudtuk felfújtatni egyik Rollert sem, neki a Xiaomi 4 van, az is tömlő nélküli,de abba elvileg több kell.
Egyik kúton sem tudta tartani a nyomást a kompresszor, nyomta elfele a levegőt mindenfelé... és állítólag hitelesitve van..jah persze

Mindegy,mert az itthoni pumpával toltunk bele levegőt és az a vicc hogy ha elengedtem - tehát a G2 -őt 3.5nél abba hagytam - nem szökött a levegő, tehát elméletileg kb annyi is van benne.
Mindegy, ebből egy Xiaomi elektromos pumpa lesz, ami megbízható, csak jókat olvasni róla.
Ezzel fújtam fel most :

Új hozzászólás Aktív témák
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest