Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz
PociAti #30699 üzenetére
A KRESZ elvárásával nekem személy szerint nincs problémám, sőt. Mivel nincs mindenhol bicikli út és nem is lesz, ezért úttesten is kell közlekedni és hát rengeteg olyan biciklis, rolleres közlekedik akiknek fogalmuk sincs a KRESZ-ről. Jobb esetben nem érti mért engedem át és nézünk egymásra fél percig, rossz esetben kiugrik elém amikor nem kéne(úgy, hogy én kocsiban ülök).
Lehet nyugodtan kötelező egy KRESZ vizsga mindenkinek hiszen ez az alapja a közúti közlekedésnek, csak tegyék könnyen elérhetővé mindenki számára (nem tudom, most mennyibe kerül) vagy legyen benne az iskolai oktatásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!