- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Lehiñito #29949 üzenetére
Nekem pont ez a kettő rollerem volt
Először xiaomi, utána lett a K. G2
Nagyon szerettem a Xiaomit, mert gyönyörű, és az akksija is nagyon jól bírta, bár én csak 80kg vagyok, de nálunk sincs domb, így olyan 45-50km-t ment el egy feltöltéssel, de boltba, és edzeni jártam vele, kb 6-12km-t egy nap, néhány naponta töltöttem, viszont sosem volt olyan gondom hogy ha elfelejtem feltenni tölteni akkor utána gondban vagyok mert már nem merek elindulni vele, teljesen ugye úgysem illik lemeríteni őket, de ha 30-40% körül volt, akkor is simán elmertem vele indulni bárhova.
Az appot ritkán használtam, főleg azért mert garázsban volt a roller, és leraktam, majd utána a házban jutott eszembe hogy ó basszus, megint meg akartam nézni hány km-t mentem vele összesen, de már sosem mentem vissza megnézni. Az viszont tetszett, hogy monitorozta mikor mennyit mentem vele stb... de ritkán néztem, lezárásra meg nem használtam, arra inkább lakat, mármint fizikai lakat.
Aztán meguntam a 25kmh-t, engem nem zavart hogy nincs lengéscsillapító mert nálunk a bicikli út elég jó, így nem ez vonzott, csak a sebesség, hogy 1-2 hosszabb úton csak állok és állok és állok és még mindig nem vagyok a végén, sőt ha elfelejtettem városba valamit vagy boltba akkor nem volt kedvem visszamenni.
Így eladtam és vettem a G2-t, nincs app, de mindig kiírja mennyit mentem vele összesen, így ezt mindig látom. Nekem a BT kapcsolat inkább az okosotthon rendszer miatt hiányzik, ott szívesen látnám az adatait, de telefonon kevésbé foglalkoztat.
A sebesség semmiképp sem összehasonlítható, bármikor van kedvem városba rohanni vele, viszont hátótávban ez már inkább 35-40km, így a töltésre jobban odakell figyelni, de ezzel sincs gondom, csak míg mondjuk a Xiaomit hetente talán 2x tettem töltőre, ezt azért jobban meggondolom, mert mégis kell nekik 8-9 óra töltés.Kényelemben kicsit zavaró hogy a G2-nek jóval rövidebb a trepnije, bár van még hátul a kis lábtámasz, amit rendszeresen használok, a Xiaomin kicsit kényelmesebb volt hogy hátrébb tudtam állni mindkét lábbal (mindig úgy használtam, hogy egymás mellett volt a két lábam). A G2 viszont magasabb, és fixen nem akad fel padkán, ami azért nem egy hátrány.
G4-et akartam, de beszéltem helyi G4 tulajokkal, volt aki eldobta, szitálás miatt, itt viszont nincs ilyen gond, egyáltalán, szóval örülök hogy inkább ezt vettem 170ért mint azt 300ért.
u.i.: Amit PociAti írt az elég meredek, a mindenképp szervizbe kell átnézetni dolog, dehogy kell kapsz hozzá imbusz kulcsot, ráhúzol a csavarokra a biztonság kedvéért és ennyi, esetleg kúszóolajjal befújsz a lengéscsillapítók forgáspontjaihoz, nabumm, ja meg felfújod a kerekeket... nem kell túldramatizálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest