Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz PociAti #28770 üzenetére

Nem hangos, vagy nincs valami különleges hangja ennek a hajtásnak? Milyen gondozást igényel?
    Fórumtársunk egy tolató autóhoz hasonlította, poénból már én is elsütöttem párszor, hogy nem nagyon kellett használni a csengőt a gép hangja miatt. Szóval van egy alaphangja a gépnek, meg lehet szokni.

Milyen gondozást igényel?
    Laikusként erre nem tudok választ adni. Unokatesóm mondta, hogy lehetőleg ne tolassak vele "gyorsan", mert nem szereti motor. Mármint arra gondolt, hogy megfordulásnál ne toljam gyorsan hátra, mert ekkora géppel még a pincében is csak tolatva lehet megfordulni.

Az energia visszatáplálásos fékezés működik benne? Magyarán van normális motorfék?
    Nincs motorfék a spéci motor miatt, amit nagyon megszoktam az előző gép közel 5 éve alatt. Az elődje pont azért "rángatott", mert a motorfék miatt szinte nem is használtam a féket, és elkoszolódott a belseje. Szerintem az egy nagyon kényelmes funkció, és megfelelő beállításokkal és tapasztalattal mm pontosan be lehet lőni a "motorfék"távot. Mindig ugyanazon az útvonalon közlekedtem, és megvoltak a "referenciapontok", ahol meg kell pöccinteni a gázkart a tempomat feloldásához.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés