- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont 1 éve van meg az Etwow GT-m. Napi használatban van, baromira bejött. Sokszor kombinálom BKV-val, magyarán ha nagyobb távot kell megtenni, akkor metróval, busszal, villamossal megyek, és azokon a részeken megyek csak vele, ahol gyalogolni kéne. Azt bírom ebben a rollerben, hogy relatív könnyű, és összecsukva viszem mint egy csomagot. (Tettem rá egy hordfület és úgy viszem mint egy táskát.)
Viszont most eljött a rossz idő évszaka és korábban sötétedésé is. Ennek következtében megvolt az első esésem, ami rögtön akkora volt, hogy másnap ügyeletre is kellett mennem. Sisakom és kesztyűm volt, bár a fejemet nem is vertem be, hanem csak eldőltem mint egy krumpliszsák. Szerencsére csak zúzódás, nem tört el semmim.
És mi volt az esés oka? A sötétség. Hiába van egy viszonylag erős lámpa a rolleren, az inkább csak előrefele világít, hogy engem lássanak, de az utat nem világítja meg rendesen. Ezért belementem valami kis lyukba, amit nappal simán kikerültem volna, megakadt az első kerék, és jött a szokásos rolleres bukás.
Szóval ha valakinek van valami jó tippje frankó rolleres lámpára, az szívesen veszem. Olyan kéne, amit az első villára (vagy minek hívják azt a függőleges csövet, amin a kormány van) lehet rögzíteni, és nem a kormánycsőre. A kormánycsövön kevés hely van, nagyjából csak a fékezőkar mellé lehet felszerelni, és itt eléggé zavaró. Átszereltem a biciklimről a Cateye AMP400-as lámpát, ami egy kiváló lámpa, de itt valahogy nem az igazi. Nekem valami ilyesmi kéne:
Ilyesmi stílusú, utólagosan felszerelhető lámpából van esetleg valakinek valami bevált típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest