Új hozzászólás Aktív témák

• sgabor

csendes tag

válasz PociAti #24328 üzenetére

Ninebot D38-asom most másfél hónapos. Eddig 3 x töltöttem fel, ma lett meg a 70. km. Jó kis pálcika, egyetlen problémám vele a hatótáv. Vétel előtt olvasgattam a topicot, és felkészültem rá, hogy a reklámozott hatótávja (38 km) az laboratóriumi körülményekre van megállapítva (Eco mód, max 15 km/h, 20 fok száraz idő, semmi emelkedő, csak sík út, kis testsúly), így ennek 60%-ával érdemes számolni, ami 22,8 km. Eddig kisebb távokat mentem csak, ma jött el az ideje egy hatótáv tesztnek. 100%-ig feltöltött akksival indultam. Egy pontosan 10 km-re lévő pontig mentem el, majd vissza. A laboratóriumi körülmények közül 2 nem teljesült: 90 kg vagyok, és odaúton D módban 20-25 közötti sebességgel mentem.A 10 km-nél lévő fordulóponton 54 % volt az akksiban. Ezt látva, visszainduláskor átváltottam Eco módra, a 10 km-ből 7-et 14 km/h-val tettem meg. Az utolsó 3 kilométeren fokozatosan csökkent az elérhető végsebesség, Mikor már csak 1 km volt hátra, lement 10-re. Az utolsó 500 méteren pedig 8-ra. Itt már lábbal rásegítettem, mert megállt volna, és nem akartam, hogy szenvedjen a motor. Éppenhogy meglett a 20 km. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés