Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz #33802016 #23816 üzenetére

Sajnos ezekre nem tudok válaszolni, mert kb olyan 40-es tempóval mentem, km órát meg nem szoktam nézni, nincs benne a látómezőben, nem szeretek lenézegetni miatta, ha nem muszáj, így nem tudom mennyire gyorsultam fel, amikor abbamaradt egy-egy széllöket.
    De pont azért csak 40-el haladtam, mert a szél miatt nem nagyon gyorsultam fel jobban. Ez csak egy kis roller (G30), visszafogja a szél, már máskor is észrevettem, h nagyon erős szembeszélben alig bír gyorsulni.
    Viharos szélben pont ezen szoktam röhögni a rolleren állva, h 40-re is alig bír felgyorsulni. ;]

Illetve mivel így "dobál" egy-egy széllökés, óvatosabban is megyek, bár még nem volt olyan, h arrébb tett volna a szél, de ott van a gondolat a fejemben.
    Ha jönnek mögöttem autók, inkább nem is tolom neki, lehúzodok oldalra, mint egy biciklis.
    Autóval is nagy oldalszélben érezni szoktam, h ha nem fogom a kormányt jól, simán oldalra gurítaná a szél a kocsit az útról. :/

Ami a hatótávot illeti, nem tudom mennyivel merül jobban az akksi, mert olyan nagy akkupackom van, h sose kell aggódjak a hatótáv miatt. :N

Kerékpárral nem szoktam észrevenni, h "dobálna" a szél, oldalirányba se, csak sokkal lassabban haladok, ugye hát ott izomerőböl kell(ene) ledolgozni a szembeszél okozta hátrányt.

Én esőben is használom a rollert, bírja a vizet, pocsolyákat szoktam csak kikerülni, sajnos szörnyű koszos, sáros a rollerem, nem tudok rá vigyázni.
    Fedett helyen van, itthon meg garázsban/előtérben, azért ha esik, nem hagyom kint, fölöslegesen ne ázzon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés