Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#01110937 #17879 üzenetére
Igen, én is úgy tudtam, h ezeknél lehet állítani érzékenységet, de nálunk mindkét embernek olyan van, vagy volt, ami azonnal visított, és abba se hagyta; és egy ekkora gyárban nem olyan egyszerű kideríteni, kié kezdett el visítani, addig meg hallgatta boldog boldogtalan a porta közelében.
Az egyiknél levágták (ennek én mentem neki ráadásul), a másiknál szerencsére meghallotta a tulajdonosa.
Hát a portások között volt aki vendettát akart már. (Mellettük van a tároló.)Üzemi tanáccsal úgy döntöttünk, h ha csak ilyen riasztókat képesek használni, akkor meg lesz tiltva a használata.
Azért feleslegesen nem lehet egy ekkora üzem működését megzavarni ha beriaszt. :/
Ráadásul komolyan mondom, feleslegesnek érzem, mert ugyan nem őrzött a tároló, "csak" bekamerázott, de nem is jellemző, h elvinnék más biciklijét (rollerét).Ugyanígy gondolom egyébként a viszonylag forgalmas üzlet elött lezárt, kikötött rollert sem fogják elvinni, viszont ha véletlenül valaki meglöki, és beriaszt, és fél óráig azt hallgatja mindenki aki arra jár, hát....
Pl nálunk a Tesconál a bejáratnál lezárom, mellette egy Döner, másik oldalt Gyros falatozó, én meg bent vagyok, azt mire kimegyek, a riasztómon ugrálnának, sztem jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- HP notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest