Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hukhl

csendes tag

Köszönöm mindenkinek az észrevételét. :R Nem gondoltam volna, hogy ekkora komment "cunamit" indítok el. :Y Az ígért távolság az jó lenne. Viszont, ahogy újra megnéztem ez a 22 kg súly nagyon nem annyira jó, mert bár tárolni tudom a földszinten, de tölteni fel kell vinnem a 4.-re....A súlyommal nem lenne gond, mert pehely könnyű vagyok, táskával együtt sem lennék meg 70 kg :DD Asszony meg még nálam is sokkal könnyebb..
    Itt többen írtátok és sajnos nekem se vonzó az, hogy gyakorlatilag nem találok tesztet róla a neten. Xiaomi legalább egy ismert márka+valószínűleg jó az alkatrész ellátottsága is. Egyelőre nem vállalom be a linkelt típust még gyűjtöm az infókat.
    A kérdésem, az lenne, hogy létezik olyan nehezebb ergó valószínűleg masszívabb és nagyobb hatótávú roller, aminek az akksija kivehető és külön töltőre tehető?

A Xiaomi pro 2 - 45 km-esnek írt hatótávja egyébként jó lenne, illetve a súlya is. Mennyire valós elvárás egy ilyen kategóriájú rollernél, hogy néha 1-1 alkalommal 20 km megtétele után minimum 1-2 órát tölteném és vissza is tudjak vele jönni 20 km-t? Mondjuk mindezt ősszel, hidegebb időben is amikor gyengébb az akksi kapacitása? :F :R

Új hozzászólás Aktív témák