Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Ha te könnyen ki tudod venni az akkut, akkor más is.
Ami nem jó, mivel - alacsonyabb árkategóriában - a roller árának közel a felét az akku teszi ki.
Nem e köré az ötlet köré tervezték a rollerokat, mivel ez csomó nem kívánt technikai problémát szülne magával.Vagy keress egy könnyű rollert (kompromisszumokkal jár), vagy oldjátok meg máshol a töltést. Munkahelyen, lépcsőházban, valahol.
Az én Xiaomi töltőm 70 W-ot vesz fel töltéskor, 4 óra töltési idővel számolva 280 Wh fogyasztás, 1 kWh kevesebb, mint 40 Ft, ami annyit tesz, legfeljebb 11 Ft-ba kerül az előbb felvázolt 4 órás töltés. (De nagyjából 50 fillér 1 km is elfogadható számolási alap.)
Ez a szerény tétel nem jelenthet sehol sem problémát. -
saril
senior tag
Én azt mondom simán jó!
Itt mindenki meg van áldva a 2x-3x olyan drága roller-el ami ugyan ennyit tud mint ezek a neve nincs rollerek.
En [link] ezt vettem, ugyan úgy lefikázták mint a tiédet, már 300. km-nél járok, tökéletes, pedig 100kg vagyok és méhsejt rácsos "tömör" abroncsok vannak fent gyárilag.
Ja, sok szar út és járdaszakaszon is közlekedek vele, folyamatosan be fogok számolni majd róla hogy, hogy bírja!
Ha sokat akarsz szívni a belső gumis változattal akkor hajrá! a legtöbb defekt a helytelen nyomás megválasztásából van, illetve ugye konkrétan azért is mert felszed valamit...
Én pl így első teleszkóppal nem érzem rossznak!
Itt nem tudom milyen nagy igényű urak vannak, (el vannak kényelmesedve) de tényleg, hogy így lefikázzák a tömör gumit, pedig első teleszkóppal, teljesen élhető!
Egy dolog hogy talán a kormánycső belülről való megerősítése az esetleges repedés/törés-nél nem egy rossz dolog, ezt én is meg fogom csinálni az enyémmel valahogy, csak az enyém nem kör keresztmetszetű, de megoldom.
Én vagyok az ellenpélda a 100kg-al, és természetesen azt is le fogom írni ha törne, repedne valami, mert javítással együtt is olcsobban jövök ki mint más, a dupla olyan áru rollerével. Tehát szerintem megéri! -
PociAti
őstag
Durva véleményem az, hogy csak az elektronikai hulladék mennyiségét növelnéd a környezetedben.
A megbízhatatlan termék csomó jelét hordozza:
(1) Márkanév: X10. Semmitmondó név, hogy ne lehessen normálisan rákeresni.
(2) Nincs egyetlen fotó sem a termékről. Vadászni szoktam a silányság jegyeit, mint amilyen a sorja, a pontatlan illesztések, pocsék hegesztés, az anyagok színtónusa (anyagminőségre utalójelek). A linken csak digitális látványtervek vannak, számítógéppel generált fotószerű képek (digital mockup).
(3) Vékonyka első villának nem jósolok túl hosszú élettartamot.
(4) Tömör gumi a létező legrosszabb választás.Nem normális gyártótól származó rollerek nagyon csúnyán öregednek, nem tartják az árukat.
Hasonlóan névtelen gyártók esetén nem ritka jelenség a váz / kormány törés.Ha imádsz barkácsolni, akkor kis szerencsével (sok szívás árán) ki tudod tolni a roller élettartamát.
Viszont ha egy stabil gépre vágysz, amit 1.000 km után is még teljesen rendben van, akkor felejtsd el. Inkább szánj rá többet és normális gyártó kínálatában nézz körbe.
Jelszó: ne csak az első 100 km-en érezd királynak magad, utána is! -
Tamás9x
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest