- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miikee
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi pro2 tunning, átlakaítás tapasztalattal rendelkezőktől kérnék segítséget. A fórum utolsó hónapjainak a nagy részét átolvastam, de vannak ellentmondó bejegyzések, ezért kérem ki célzott kérdésekkel a véleményeteket.Tavaly vettem egy ilyen rollert munkába járásra, melyet kb 500 km megtétele után szeretnék egy kicsit komfortosabbá, biztonságosabbá, és ha lehet gyorsabbá tenni.
Roller felhasználása:
1) Vidék ~3km (kis földutas résszel)
2) aztán HÉV az Őrsig (emiatt jó lenne, ha nem nagyon nőne a súlya, és továbbra is könnyen összehajható lenne)
3) Őrstől kerékpárúton az Árpád hídig, ~ 9 km (ebben vannak hosszabb egyenes szakaszok, ahol talán 25 felett is biztonságos)
és ez este vissza, ez ~ 24 km egy nap. A roller által cipelt súly ~60 kiló teljes felszereléssel+vasággyalAmit szeretnék:
1) jobb rúgozási komfort. Kinézett verziók
1/a) 10-es kerekek előre-hátra. Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban van-e valakinek negatív tapasztalata, pl beleér a kerék valamibe, a hátsó lámpát belehet-e rendesen kötni, a hátsó sárvédő merevítő eléri-e a végét, ha aláteszem a magasítót, stb
1/b) Monorim első, levegős lengéscsillapító, mennyire éri meg a plusz pénzt a 10-es kerékhez képest?
1/c) = 1/a + 1/b2) nagyobb végsebesség
2/a) 10-es kerekek, amik miatt elvileg nagyobb lesz a végsbessége
2/b) CFW. Itt fő kérdésem, hogy "tönkre tudom-e tenni" vele a rollert. Pl, ha magam teszem fel és elrontom, téglát csinálok-e a rollerből? Vagy, ha nem jól állítom be, mennyire károsítja a motort, vezérlést, akkumlátort? Jól láttam, hogy van olyan CFW, aminél bekapcsoláskor ki lehet választani (féket behúzva bekapcsoláskor), hogy "erősebb", vagy a normál verzióval menjen a roller? Vagy bizzam szakemberre (valszeg ezt választom)?
2/c) = 2/a + 2/b3) jobb fék (zavar, hogy csak egy oldalról fog és 8-ast rak a tárcsába)
3/a) valahonnal xiaomi scooter 3 féket szerezni, de egyelőre sehol nem láttam ilyet, illetve, azt sem tudom kompatibilis-e a pro 2-vel
3/b) X-tech Zoom HB-100 fék. Erről olvastam jókat és rosszakat is, pl. valakinek kifolyt belőle az olaj.4) Vízállóság
Nem szándékozom nagy esőben menni, de ha elkap, akkor jó tudni, hogy mire kell figyelni.
A kijelzőnél, csak a bekapcsológómbnál tud beázni, vagy az illesztésnél is (két részből van a kijelző)? Most a bekapcsolóra felraktam egy telefonkijelzővédő fóliából kivágott darabot, ez elgendő védelmet ad beázás ellen?5) Index
Tud valaki kormány végébe szerelhető indexet?Előre is köszönöm a pro-kontra érveket.
Üdv.
Miklós
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest