- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
PociAti #12336 üzenetére
Köszönöm. Az alaptermészetem konfliktuskerülő. Csak picit aggódom, mert annyira ritkán látok Tatabánya környékén elektromos rollerest, hogy tartok tőle, hogy vidéki kisvárosban hamar kérdőre fognak fogni. Tatabányán lényegében külterületi részen, kertesházak között fogom használni, illetve melóba menet vasútállomás-munkahely szakaszon. Na ott viszont amilyen rövid a szakasz (1,5 km), annyira kacifántos közlekedési esetekbe futhatok.
Podcast-ezés mennyire problémás (fülhallgató), vagy sisak nélkül? Kerékpározás közben sem vagyok száguldozó. Sokkal inkább körültekintő. Törvény szerint büntethetnek ezekért? Kerékpározás közben sosem állítottak meg ezért 8 év alatt. Terepre szoktam csak sisakot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest