- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
43300 - 43201
51817 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ilyesmit vagy ugyanilyet? Csak mert konkrétan ez fent van alin is, elég beírni a keresőbe, hogy "hemsut shock". Bár alin sem sokkal olcsóbb (21-22 dollár, talán akcióban lejöhet még belőle 2-3 dollár), viszont ugye alin már benne van az áfa, a linkelt oldalon meg biztos rá kell még fizetni (hacsak nincs tréfamentes szállítás, pl. EU-s telephelyről).

Szerk.: Lassú voltam.
-
petipetya
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
-
Faresz1976
senior tag
-
Ceree
senior tag
Hahh, en egy puma oraban voltam szegyenszemre amikor elkezdodtek az esemenyek. Csak akkor realizaltam, mikor megkerdezte a szuleszno, h mennyi az ido. Leneztem, 1:37, maig latom magam elott az idot, a szamlapot a piros szamokkal. Abszolut nem keszultunk ra, hogy menni kell aznap.
A masodiknal meg nem volt rajtam semmi, mert betegen fekudtem otthon amig az esemenyek zajlottak... 😅 -
Picco
addikt
ha nem lenne mar egy nagyon hasonlo GMTm akkor mar lenne egy ilyenem

-
Faresz1976
senior tag
Nagy a hasonlóság
-
bigmasterg
addikt
+driv4r
Köszönjük szépen!Késett 2 napot az SM, but close enough.
A héten érkezett nepperhez másik óra is, átvehető de max hétvégén megyek érte, inkább az lesz az.
De terhesség utolsó heteiben végig a 300M-et hordtam, meg szülés közben is az volt rajtam (meg azóta is), galád módon direkt extra érzelmi kötődést akartam kiépiteni vele. Így örök darabbá vált.
-
driv4r
aktív tag
-
zoarden
tag
Sok sok örömet, egészséget és erőt kívánok nektek!
Eszerint ez a 129 lesz a szülinapi órája
-
driv4r
aktív tag
Gratulálok! Leginkább a gyerekhez:) Remélem, jól vannak és minden rendben:)
-
bigmasterg
addikt
Közben sn0129 megérkezett (vagyis nekem kellett postára menni érte, nem teljesen értem miért nem próbálják meg egyáltalán kézbesíteni).
Gyerek születése miatt nem volt időm foglalkozni vele, annyira néztem meg, hogy valóban azt kaptam-e, amit rendeltem + egy gyors kép. -
tboldi
nagyúr
Vettem egyet, itt írtam róla.

-
dzsi23
addikt
1: Elvileg nincs lényegi lényegi különbség, és tapasztalataim szerint sincs. Persze, mindig van valaki, aki megpróbál rácáfolni erre...
2: Ha az a hagyomány, hogy 1 órát veszel, miért gondolkodsz 2-n?
-
CactuS
Arcképgyáros
Én is hasonlóan használom. Bal csuklón az óra, jobb csuklón a mi band és a karkötők, amik passzolnak az óra színéhez. Igazából el lehet lenni nélküle, de tagadhatatlanul hasznos egy kütyü is - értesítések, figyelmeztetés mozgásra, pulzus, vér oxigén szint, lépésszámláló stb. Én kihagytam a kütyükkel kb. 2 évet, de hiányzott, a Galaxy watch után viszont már csak egy bandet akartam, az kevésbé óra alakú, nem néz ki annyira bután.

-
Churpik
aktív tag
-
Sungoo
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
Végül is, ha nem jön vissza, akkor is jól jártunk.
-
mekker
őstag
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
-
Ceree
senior tag
Egy ideje próbálom szíj csere-berével kiélni az órázás hobbimat... Egy darabig egészen jól is ment, összejött 1-2 újdonságot és örömet adó kombináció:
Még 11.11 se mozgatott meg bennem semmit... De aztán csak előbújt az a bizonyos kisördög és sajnos cyber monday alatt elbuktam... És azért írom neked, mert az első búvárom már úton Kínából...
-
csatacsita
tag
Sziasztok! Minden évben veszek magamnak egy automata órát karácsony után nem sokkal, ez afféle hagyomány nálam.
Több kérdés merült fel idén ezzel kapcsolatban.1: Van lényegi különbség az nh35 és a 4r35 között? Valaki szerint egy és ugyanaz, csak az nh35 a külsős órákra van, mások szerint a 4r35 azért nagyobb minőségi ellenőrzésen megy át. Nem tudom, hol az igazság.A másik dilemmám, hogy egy seiko 5 sports lünetta nélküli variáns áráért ha vennétek most 2 órát, melyik kettőt vennétek? (tudom, hogy a san martin a nagy best buy, nekem valami olyasmi rajzolódik ki, hogy egy pagani design és egy tandorio vagy ezeknek a kombinációja, akár úgy, hogy a seiko 112 ezres listaárából akár 3 kínai is kijön).
-
dzsi23
addikt
-
zoarden
tag
-
Faresz1976
senior tag
Vége az akciónak.
Éljen az új akció:
December 12 — 12.12 SALE
-
baal-amiga
senior tag
Az óráink nélkül vissza se jöjjön
-
5-ös kezelő
senior tag
Csupán elmélet volt, h neked mennyi lett volna.

Baal-Amiga : Intézem, Peti miniszterrel küldöm az elvárásokat neki.
Dzsi : Köszi, így könnyebben kalkulálok majd. -
törölt tag
-
dzsi23
addikt
Ali:
[link1 - a lényeg]
[link2 - stb.]A temut hagyjuk.
-
törölt tag
Ha az alin veszek 30e Forintér valamit, mennyit kell még ráfizetnem mire ideér? Ugyanet a
temun? -
baal-amiga
senior tag
Ó, hát így szépen levezetve minden érthető, de addig is számtalan példány esik ki túlzó elvárásaid miatt
Ha már beszélsz vele, vintage lume-ot kérj rá lécci. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
Egyszer nem nézek rá a San Martinra, és pont akkor dobja ki, amit vártam... maracuja!
Viszont kicsit sötétebbnek tűnik a számlap, mint a korábbi képen, túlságosan narancsos lett, narancs órám meg már van. Ez most kicsit elbizonytalanított.
-
bigmasterg
addikt
Már kaphatóak: [link]
A fekete tetszik. -
Faresz1976
senior tag
36-os túl kicsi nekem
-
driv4r
aktív tag
Béna flipperséghez adalék:
Most is pont ezen a rohadt Excelen pöszmögök. 75 sor lett végül az óra (pár darab a kezdeti időkből így is kimaradt), ebből 12 van pirossal áthúzva, azok már nincsenek meg. Ezekből 7 db ajándék lett végül, többsége női rokonoknak, egy a fiamnak; 3 db, szintén női, beszámítással lett beleforgatva egy drágábba, és mindössze 2 darabot adtam el, 15+ év alatt.
Nem éppen ebből a hobbiból fogok meggazdagodni.
-
dzsi23
addikt
Megnéztem a legutóbbi Vostok rendelésem (számlap + lünetta), 20700 forintba került, erre fizettem rá 6000 forintot a postásnak. Ez a 6000 forint tartalmazta az áfát, a vámkezelési költséget, és még egy kis borravalót is. De még kevesebbet is kellett ráfizetnem, mint amennyire számítottam, mert elvileg 5600 körül lett volna az áfa, 2300 pedig az vámkezelési költség.
driv4r #43232:
"az óraforgató tudálékos elmagyarázása segítette áthidalni a kezdeti feszengést"Ez jó! Gondolom, nem azt ecsetelte, hogy mennyire felesleges az óraforgató (de legalább jól néz ki).
driv4r #43213:
"Nálam a viselési gyakoriságnál olyan banális apróságok is számítanak, hogy hol és miben tartom az órákat."Ezért igyekszem ugyanabban a dobozban tartani az összes órámat, egyenlő esélyt biztosítok nekik.
driv4r #43208:
"ami meglepett, az a megvett / elpasszolt órák 7:1 aránya, túl sok marad meg, nem vagyok jó flipper"Nálam ez az arány az 1:1-hez konvergál. De én sem vagyok jó flipper, mert általában bukóval adom el az óráimat.
LimaBravo69 #43212:
Sajnos nekem muszáj eladnom is olykor némelyiket, különben már rég csődbe mentem volna.
-
5-ös kezelő
senior tag
Majd szembejön egyszer az igazi. Rácsörgök Hszi elnökre, h sürgesse meg a kínai 262 kHz-es szerkezetek olcsó tömeggyártását, és minél több órába ezeket szereljék. Tapintatosan megjegyzem neki, h nekünk, ázsiai rokonoknak vékonyabb a csuklónk általában, bátran tervezzenek 38-39 mm-es tokokat is, persze vékony rámával és nagy, jól látható számlappal. A béke jegyében katonai stílusra gondolnék elsősorban, szigorúan az imperialisták elrettentése céljából.
-
baal-amiga
senior tag
Valami jópofa kronó? St vagy vk? Az mindig jól jön.
-
@mriya@
őstag
Nekem alig 1,5 évet bírt. 😡
-
5-ös kezelő
senior tag
Na megint pofára estem. ML07-est kosárba raktam, zafírral 26 ezerért, Militado Watch Store még ígért négyezer kedvezményt, mondom jó lesz. Kosár, checkout. Maradt az ár, a BF kupont sem tudtam aktiválni - tartsák meg. Hülyítik az embert, aztán csodálkoznak, h elmegy a kedv a rendeléstől. Jobb is így, minek még egy 36-os óra.
Faresz v Bigmaster simán behúzta volna 15-ért, gondolom.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nem tudom, mit bír egy ilyen mini generátor, és mi a karbantartási igénye/költsége. Kollégámnak legalább tíz éve szolgál egy kinetic, folyamatosan azt viseli. Elemcsere biztosan egyszerűbb és olcsóbb megoldás.
Még mindig nem rendeltem Aliról semmit, kicsit rosszul is érzem magam. Valahogy nem találok kedvemre való órát. -
dzsi23
addikt
Á, igen, köszi, a Merkur búvárnál láttam az elbújó piros tokcsövet!
-
Keil Walker
aktív tag
-
carr
őstag
-
@mriya@
őstag
Az a generátor nagyon gyorsan tönkre fog menni, zsákutca az egész kinetic játék.
-
5-ös kezelő
senior tag
Akkor találkozunk a független
magyar bíróságon. Ha még lesz.
Vagy már lesz addigra. Mégsem perelek, inkább majd megegyezünk.
Viccet félretéve, sztem nem elvetélt ötlet. Nem kell spéci napelemes számlap, sötétben is működik. Mondjuk ebbe is beledöglik az akku, ha nem húzzák fel rendszeresen. Megint visszajutottam oda, h az elemes kvarc gazdaságosabb megoldás, mint a kinetic v solar. Nem könnyű a feltalálók élete, de hát nem lehet mindenki olyan kiváló ebben, mint Tóni. -
driv4r
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Azt hiszem, felületes vagyok. Többet kellene olvasnom és kevesebbet írnom.
Köszi a helyreigazítást. Ezek szerint előbb-utóbb rendelnem kell pár számlapot, mutatót. Nyuggerként lesz időm mókolni pár Amfit. Talán még kedvem is. Bár éppen morcos vagyok, nem találom a mai unatkozós napnak megfelelő órát. Viszont "feltaláltam" egy ideálisnak tűnő óraszerkezetet. A Bulova Jet Star kapcsán ötlött fel bennem, h a 262-es szerkezetet fel lehetne turbózni a Seiko Kinetic generátorával, ami rotor nélkül, koronáról húzva töltené az akkut. Kérdés a gazdaságosság, meg a patent jogok. Amúgy meg a Bulova hátlapján lévő felirat szerint Kínában szerelik össze, jó esetben lekoppintják a szerkezetet és rengeteg órában láthatjuk viszont Ali árszinten.
-
driv4r
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
-
Sungoo
addikt
-
dzsi23
addikt
Csak 150 euró felett 7500 forint a postás vámkezelés, alatta azért lényegesen alacsonyabb. Gondolom, nem rendelnél 150 eurónál drágábban alkatrészeket.

-
5-ös kezelő
senior tag
Többek között ez a tetemes sarc és a sajnálatos ukrajnai félreértés miatt megnövekedett szállítási költség tart vissza, h alkatrészeket rendeljek orosz óráimhoz. Aliról meg csak olyat fogok, ami a 150-es euróhatár alatt marad.
Hazai autógyárak is kezdik kirugdosni az alkalmazottakat a hírek szerint, nem jó jel a magyar gazdaságnak, ez volt a húzóágazat. -
dilajoska1
őstag
Januárban nekem is ugyanennyi volt a VÁM és a Posta is.
Szerintem majd csak 2025-ben lesz emelés
. -
driv4r
aktív tag
A 7500 nem gyenge, a forint viszont nagyon. Pár héten belül simán lehet tartósan 420 fölött az euró, héten kijön a GDP Q3 második becslés, utána októberi kisker, ipar stb., kamatemelés viszont nem várható, ütni-vágni fogják még szegény HUF-ot. Az tette jól, aki eddig spájzolt be az Aliról, a januártól hatályos platform kisker adó plusz bizonytalansági tényező.
-
dzsi23
addikt
Na igen, ahogy említettem... elég szomorú.
Már az is durva, hogy a postánál drágább a vámkezelés, mint pl. a DHL-nél...Szerk.: És nem kicsit drágább... a DHL-nél legutóbb 4464 forint volt egy csomag vámkezelési költsége, pedig az drágább csomag volt...
-
xcvbxcvb
aktív tag
Honnan rendelted ? Skb? Milyen szállítási móddal ?
Bár már 400ft lesz a dollár is lassn. -
bigmasterg
addikt
Sn0129 update
Azért a 7500 Ft-os díj nem gyenge.
-
dzsi23
addikt
Frissített Cronos Skyline: új számlap textúra, valamint kevésbé csúszós korona. Ezt eleve így kellett volna kiadni...
Na mindegy, emiatt nem veszek újat.
-
driv4r
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
-
driv4r
aktív tag
3 macskánk van, 3 másodperc alatt ledöntenék ezt a bábeli tornyot, a hiúság, nagyravágyás és elbizakodottság röpke mementóját.
Sok értelme nincs, leginkább még egy legénylakásban tudom elképzelni, conversation starter piece gyanánt. Egyszer egy barátom mesélte, felvitte magához a csajt, és az óraforgató tudálékos elmagyarázása segítette áthidalni a kezdeti feszengést, mielőtt a tárgyra tértek volna.
-
törölt tag
-
dzsi23
addikt
-
tboldi
nagyúr
-
driv4r
aktív tag
Szívesen. Kedves apró részlet volt, az újabb BB modelleken szerintem már nincsen. Nem tűnik el, az a fix tokcső, arra kap fel a korona és abban mozog a tengely.
-
törölt tag
-
driv4r
aktív tag
A hagyományok tisztelete:)*
* Ra3 előzött.
-
törölt tag
-
Ra3
őstag
-
törölt tag
A koronánál mi az a piros rész?
-
petipetya
nagyúr
Óratartónak borzalmas, de az ugyancsak fallikus MOL székház tetejére remekül illene a méretarányos változata 🙂
-
bigmasterg
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szomszéd berendelt egy Naviforce órát most a hétvégén a Black Friday akcióban. 9890 Ft-ért.
Ezt: [link]
Nekem kicsit gyanús a dolog, mert rákeresve a neten a talált linkeken (amazont is beleértve akár) nem teljesen ilyen a számlap, a mutatók és a korona is sima, nem recés, és benne van a gyári logó. Kettőt teszek be a sok találat közül, de mindegyik ilyen volt:
[link]
[link] -
driv4r
aktív tag
Az az ikeás mekkora nagy ötlet már.
Az órádat a tenyerén hordozza vagy mindegyik ujjára kaphat egy ilyet?
(Sikerült most egy rövidke mondatba két magyar szólást is belezsúfolnom; a bennem élő magyartanár most nagyon elégedett, ezért a mára tervezett röpdoga el is marad, kedves gyerekek.)
Dávidék most egy ilyet dobtak piacra, Magyarországon gyártják, ABTW törzs-kommentelőknek eléggé bejött.
-
tboldi
nagyúr
Az a hengeres felkeltette az én érdeklődésemet is, mert jelenleg úgy tárolom az óráimat, hogy
• a leggyakrabban használt egy ilyen ikeás kézen hever,
• kettő egy-egy G-Shock fémdobozban pihen,
• és az utolsó meg egy ilyenben.
-
driv4r
aktív tag
Na, akkor mégse élünk egyre jobban.
Köszi, a hengeres bézs szerintem még nem volt, ránézek. Ha nem túl gagyi, akkor a feleségem és lányom óráit tartalmazó két hatos sima fekete esetleg felszabadulna. Már csak azt kellene kitalálni, mit kezdjek velük, bár lenne rá tippem.*
* Bár lehet, hogy inkább veszek majd két ilyet, meg is nézem gyorsan Alin a párnácskák aktuális árát.
-
tboldi
nagyúr
-
Churpik
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
Nálam a viselési gyakoriságnál olyan banális apróságok is számítanak, hogy hol és miben tartom az órákat.
Sok van az eredeti dobozában, ezek egymásra vannak stószolva nappaliban egy szekrényben, nehézkesebb a hozzáférés, gyakran ezek maradnak ki a rotációból.
Ennél egyszerűbb a válogatás a 6-os óradobozokból, jól látszanak, ilyen három van most, szokásos fekete PU, Lidl. Ezek is a szekrényben vannak, de elől, már nem dugdosom őket, tud róluk a család;)
Végül ami sokat segített a napi rotálásban, az egy ilyen watch-roll, nyáron csak 2,500 volt coin-nal, abba kerülnek a leggyakrabban viselt ügyeletes kedvencek, előre be is lehet tárazni az adott hétre. Ezt fent tartom a manzárdban a munkaasztalon, ahol a notebook, nyomtató stb. van, néha még napon belül is váltom őket, szíjat cserélek, ilyesmi. Napi statisztikát nyilvánvalóan nem vezetek, de nyár óta a top 3 leggyakrabban viseltek között biztos ott van az SN0139, most éppen egy barna FKM + micro adjust csat kombón, de ha hidegebb lesz, teszek rá bőrt.
-
LimaBravo69
tag
Vicces ez az excelezés.
Azt hittem, csak én vagyok ilyen "beteg"
Sokáig csak egy órám volt, ezt le kellett adni egy nagyobb javításra, muszáj voltam venni mégegyet.
Aztán szépen lassan jött a többi, gondoltam csinálok egy összefoglalót.
Márka/modell, beszerzési ár és időpont, javítás/elemcsere/szerviz időpontja, fontosabb jellemzők, méretek, szerkezet, stb..
Természetesen kisméretű fotó is van csatolva
Az örökösök majd hasznát veszik, amikor megszabadulnak a készlettől

Mindegyik doboza és minden tartozéka megvan, soha nem adtam el eddig egyet sem.
Talán már nem is fogok. -
dzsi23
addikt
Engem akkor kerülgetne idegbaj, ha nem tudnám.
Churpik #43209:
Bár táblázatban nem vezettem, de sokáig figyeltem, hogy melyik órám mióta nem volt rajtam. Akkor úgy voltam vele, hogy amit 1-2 hónapig nem veszek fel, az már nem is kell nekem igazán, mehet eladásra. Viszont most már egyre több órám van, amiket tutira nem adnék el, de ezek közt is van olyan, amit hónapot óta nem viseltem, így már nincs értelme ezt figyelnem.
-
Faresz1976
senior tag
Én nem vezetek ilyen nyilvántartást. Az idegbaj kerülgetne
mennyi pénzt áldoztam erre a hobbira. -
Churpik
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
Én idén nyáron kezdtem el írogatni telómon egy jegyzetbe, azt alakítottam át este táblázatra, hajnalig próbáltam rekonstruálni a dolgokat, de nem tökéletes, párra nem emlékszem. Van felesleges oszlop is, a gyártó nemzetisége, talán elég a márkanév, bár ez az arány a svájci-japán-kínai hitviták idején jól jöhet, meg mondjuk idősorosan is érdekes lehet majd pár éve múlva, mik voltak a személyes vételi trendjeim. Az 'ana / digi' viszont hülyeség, összesen két nem mutatós órám van, nem is akarok többet. A női / férfi felosztásos oszlop marad, sok nőit veszek (bár már senki nem kéri a családban, sőt:(. A legdurvább és leghasznosabb tanulságok persze az ár oszlopban vannak, illetve ami meglepett, az a megvett / elpasszolt órák 7:1 aránya, túl sok marad meg, nem vagyok jó flipper.
-
dzsi23
addikt
Én már lassan 7 éve vezetek ilyen táblázatot, mióta órázni kezdtem. Illetve egy hónappal később kezdtem vezetni, szóval nem szerepel benne egy Daniel Klein, egy Cadisen, és egy Megir, azokat vettem először.
Bár az én táblázatom kevésbé részletes, de számomra az ár a leglényegesebb, abból tudom, hogy idén is többet költöttem a megengedettnéltervezettnél.
-
dilajoska1
őstag
Az a baj hogy vastag is a tok ráadásul szerintem szélesebb szíj illene hozzá mert csak 20mm-es.
-
Faresz1976
senior tag
Pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Kifejezetten egyedi kinézete van, egyedül a tokfülek és a kristály ami nem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet.
-
dzsi23
addikt
Ez egy jó döntés volt.
-
dilajoska1
őstag
Ment az is, igaz billegő hibásan jött de a pénzt visszakaptam. Valahogy az arányai nem tetszett úgyhogy amúgy is ment volna.
-
Faresz1976
senior tag
Mi a helyzeg a "buborékos" Berny-vel? Bevállt vagy az is elment???
-
dilajoska1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
43300 - 43201
51817 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- Honda HRG 466 s önjáró fűnyíró
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.