- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
33200 - 33101
51802 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
senior tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Szerencséd volt. Az eladón múlik. Sokan panaszkodnak, itt is máshol is. Mióta nincs paypal, tudják hogy nem tudsz mit csinálni, az ali meg visszaküldést ír elő a refundhoz ami nem éri meg sokszor.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nálunk a brigád dob össze pár forintot ilyenkor, de csak egy műanyag Casio jönne ki belőle - kihagyom. Cég nem szokott, viszont 22-ben megkaptam a vállalat legmagasabb kitüntetését, abból egy fél spring drive kijött volna. De inkább Békekölcsönbe fektettem. Mire lejár, talán még egy Paganira is futja belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Xcvbxcvb : Én nem bánom, h anno nem vettem meg a Tangentét v Tangomatot. Hosszú a tokfül, hátlap macerás, és fehér számlap. Inkább összerakok egy 420179-est, ha szereztem számlapot. És mintha át akartam volna állni a kvarcokra, nem kellene vesződnöm automatákkal. Csak folyton kísértésbe esek. A várva várt időpontról meg mindig Mel Gibson mondása jut eszembe. Két sortűz között sok minden történhet... -
bigmasterg
addikt
-
Churpik
aktív tag
-
laci1892
őstag
Hm... Köszönöm. Nagyon vegyesek a vélemények. Kronometeresek nagyon lehúzták. Viszont foglalkozott pár külföldi nagy portál velük akik szerették. Lehet rendelek egyet aztán meglátjuk...
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Addig még sok víz lefolyik a dunán
. Nomos tangomat omázsokat nézegetem most, de nem találok olyat ami minden paraméterében megfelelne. Van ugye régről a Parnis, de az a 3 órás dátumablak miatt nem tökéletes.
A Sea-gull-nak van nem olcsón, de annak nem segédszámlapos a mp mutatója, meg elég drága is [link] Ebben is egy 2824-es klón van csak seagull, st2130-as. Régebben volt a Rodina de az eltűnt. Meg találtam ezt a Feice-t de ez is dátumablakos [link] -
Faresz1976
senior tag
-
Land
veterán
Kamionos vagy?
-
vinczetibor
aktív tag
Szerintem az Aliexpress-szes fiókodat kellene törölni.
Rendeltem öt órát az Aliexpress-ről és négy megjött. Az ötödik eladó át akart verni és nem küldte az órát. A nyomkövetés azt mutatja, hogy az óra soha nem lett feladva. Az eladó egy gyenge pillanatában elismerte, hogy nem tudja teljesíteni a megrendelést és arra kért, hogy forduljak az Aliexpress-hez teljes visszatérítésért. Az Aliexpress saját nyomkövetése az írja, hogy a rendelést törölték, mert törölték a kiszállítást. Ettől függetlenül az Aliexpress már két olyan "végleges" határozatot hozott, hogy elutasítják a vételár visszaigénylésemet, mert a soha fel nem adott óra úton van hozzám.
Ma kénytelen voltam a PayPal védelemért folyamodni. Kíváncsi vagyok mi fog történni.
Egy biztos, hogy ahogy visszakapom a pénzemet egyből törlöm a 2017-ben nyitott Aliexpress-szes fiókomat.
Végre a megrendelést "befagyasztották" biztonsági okokra hivatkozva. Legalább kénytelenek foglalkozni a pénzvisszatérítéssel. -
driv4r
aktív tag
Régen valamirevaló munkahelyen ilyen alkalomból gyakran adott órát a cég vagy a ‘kollektíva’, hogy újabb retro gyöngyszemmel örvendeztessem meg a publikum ifjabb tagjait.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
zoarden
tag
ha úgyse kell mostanában akkor én letörölném teljesen.
Coinjaid, rendeléseid megmaradnak persze- az accountodhoz tartozik. Max ha valami termék csak az appos kosaradban (3 in 1 pl.) fetreng az nem lesz meg.
Én a coinkák szaporításával rég felhagytam, amikor látszott hogy nem lehet sokat felhasználni belőlük -
Faresz1976
senior tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Értem, végül is ha rendesen jár. Azt nem is figyeltem hogy koronazáras
. Majd nézegetem jövőre hátha lesz még jó árban.
Addiesdive-oknak is brutál luméjük van. Itt világítanak a sötétbe.
Én most 5600-ban nyomom, az jobban elfér kabát alatt.
Most felvitték az árakat hogy legyen majd miből akciózni.Jah, és lehet hogy holnap meglátogat Tandorio barátom, ha az
istenfutár is úgy akarja . -
xcvbxcvb
aktív tag
-
Churpik
aktív tag
Itt van a neked való:
-
driv4r
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
iPhone SE 2020. Azon most úgy néz ki, hogy kb. 150 mega az app, 730 a data. Ha deaktiválom, csak az app megy el, data marad, és sajnos az a bulk. Vagy full deinstall, akkor minden elmegy, de gondolom, új bejelentkezéssel visszajön history. Igazából törölni kellene az egészet a francba, véget vetni a kényszeres nyomogatásnak. Van kb. 13k coin, nem reális, hogy valaha is hasznosul.
-
Faresz1976
senior tag
-
freddirty
senior tag
-
zoarden
tag
Ali app:
Az alkalmazás mérete 275MB körül van. A többi adat törölhető:
Ha android akkor beállításokban valahol az alkalmazások -szerű / nevű alatt megkeresed az alkalmazáskezelés menüt, majd a listában az Ali appot. Azt megnyitva törlöd minimum a gyorsítótár tartalmát,.
Ha így sokallod esetleg a felhasználói adatot islehet a tárhelytörléssel (akkor újra be kell majd lépned, meg beállítások / üzenetek / appban lévő egyedi dolgok valszeg eltűnnek). -
zoarden
tag
ez a 11.11 körüli őrület még több tévesztést visz a dolgokba.
Nagyon sajnálatos.
Nekem az egyik kedvencemmé lett, de nyilván nem megtartós neked.
-
Faresz1976
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
-
@mriya@
őstag
Sokkal jobban néz ki, amit kaptál.
-
Alpachino
veterán
Szerintem visszakapod minimum az óra vételának felét, és már megis érte
Csak ugye rendelheted az eredetileg várt órát újra. -
Churpik
aktív tag
Nem lenne rossz óra ez se, elöl-hátul zafír, Miyota 8215 automata, divatos empty számlap mesh szíjjal, és svájci vasutas tárcsával... 40 milis, szóval összességében jó lenne... Csak ugye nem ezt vártad. Ja és azért van árbeli különbség is a sárgához képest.
Valamit benéztek a kicsi sárga emberkék a csomagolásnál. A Berny Official Store elvileg nem problémás.
-
Churpik
aktív tag
-
Churpik
aktív tag
Nem típus hiba, legalábbis nem csak a Pagani-nál fordul elő, hanem a legtöbb kínai kvarc (nekem mindegyik) sajnos ilyen. Elég csak csúnyán ránézni, amikor visszatolod a koronát, a meleg lehellet is elállíthatja a kívánt pozícióból. Kis türelemjáték, többes nekifutás kell a pontos beállításhoz.
-
Churpik
aktív tag
Miafene...

-
driv4r
aktív tag
Tilcsákbe’. De tényleg.
Most néztem, 1GB feletti az Ali app a telómon, már alig van tárhelyem az uccsó OS frissítés óta. Tudom, mit
tettem tavaly nyáronfogok elsőnek letörölni. -
driv4r
aktív tag
Szia, gyakran tapasztalok ilyet én is, japán és svájci szerkezetekkel / tokokkal is. Nem tudok rá könnyű megoldást, türelemjáték, elég bosszantó. Tegnap egy NH35 Helm modellel vacakoltam egy csomót, ma egy 2824 Eternával.
Sajnos kínai órám még nincs, de nem az én hibámból, innen is csókoltatom az Aliexpress-t és a Hongyun Watch Store-t.
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Megjött életem első kínai órája, egy PG-5140-es képében.
Ami kérdésként felmerült, az az óra pontos beállításának problémája. A korona zár nagyon erős, viszont a tengely nagyon könnyen mozog. Emiatt képtelen vagyok pontosan bepozicionálni a megfelelő indexet, mert a korona visszatolásakor, bármilyen óvatos is vagyok,a perc mutató random előre, vagy vissza felé elmozdul. Ez valami típus hiba, én nem csinálok valamit jól, vagy ez az olcsó, kínai óra kategórián belüli hiba nálam? Egyébként tetszik az óra. -
Faresz1976
senior tag
Megjött az óra.......
de rohadtul nem az amit rendeltem.
De én ezt rendeltem:
-
driv4r
aktív tag
-
nebancsa
senior tag
Mi a véleményem a PRX-ről? Egy hetes hordás után már kezdem érteni mi ez a magasztalás a San Martin körül. Az előző órámon nem látszott hogy annyira minőségi lenne, ennél azért igen. A polírós részek nagyon szépek, tényleg tükrösek. A élek határozottan szépen kidolgozottak, a szíj is teljesen rendben van. Mindennapi órának szántam, de túl szép és csillogó ahhoz, a számlap is nagyon vonzza a tekinteteket, így marad ünneplősnek. A szerkezete neked nem tetszene, mert nincs dátum ablak, de az dátumállító pozíciót benn hagyták, engem mondjuk ez nem zavar. Érdekes hogy van jó pár nh szerkezetes órám, de egyiknél sem tapasztaltam azt hogy megmozgatom a kezem és a rotor pörgését több másodpercig hallom pörögni. Ez a kínai szerkezetekre jellemző, lehet az van benne?

A tesztekben kihozzák hogy a szíj élei nagyon élesek, ez igaz szinte borotválni lehetne vele, de ennek ellenére hordáskor semmi kellemetlen érzésem nincs. Sőt fémszíjas óráim közül ennek a hordása a legkényelmesebb, gyakorlatilag észre sem veszem hogy rajtam van.
Összességében pozitív a véleményem, talán a hátlapon egy kis glavír elférne.
-
zola96
senior tag
Upsz nem ide.
-
Faresz1976
senior tag
-
laci1892
őstag
Sziasztok.
Elnézést ha volt már a kérdésPagani design órákról mi a véleményetek? Főként így 2023 vége felé?
Hallottam hogy, elég véleményes a minőség. Vagy jó széria vagy nagyon nem. Általánosságban Nektek, akiknek van mi mondható el? Megéri rá pénzt kiadni?
Gondolkodom egy beszerzésénKöszi a tanácsot
-
driv4r
aktív tag
Nagyon irigyelek mindenkit.
Én max olyan képernyőmentést tudnék feltenni, hogy már 38 napja nem jöttek meg a vacak szíjaim. Legfrissebb státusz: a csomag elhagyta a tranzit országot / régiót. Ennyi idő alatt pl. Verne Gyula hősei a fél Földet is körbeutazták.
A 0129 fiaskóról sem akarok beszélni, még a nemlétező pszichológusommal sem. Majd pont neki fogom elmondani, mennyire megzakkantam az ügytől.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nem rossz így elsőre, grat.
Xcvbxcvb : Alig várom, h kipróbáljam, de most éppen nem merül elem egyik pattintósban sem. Roland várja a nyarat (napfényben jobban mutat), de néha felveszem csak úgy, mert tetszik. Lume is kitart reggelig (igaz, félálomban esélytelen megtalálnom a mutatókat, egybemosódik minden, de nem fogok szemüvegben aludni csak emiatt). Pár mp késése van, de várok még, "bejáratós". Szerviz várhat, mert érdekes módon sima felhúzáskor most jó, csak amikor betekerem a koronát, akkor remeg. Járástartalék megvan. Műszeren még nem néztem, ezen magam is csodálkozom (vagy elfelejtettem
). A 'nagyon bejön' érzés megmaradt. Így télen (kabát, pulóver) jó a Berny is.
Más. Jó drága most a SM 0129-es, így könnyen lemondok róla. Meg kell vmi távoli cél jövőre is. -
pulutodurumo
őstag
-
Faresz1976
senior tag
Na, nekem is úgy néz ki holnap megjön a Berny, üzent az expressone. Persze nem vagyok otthon...... majd csak csütörtökön.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Kíváncsi leszek a tokprésre hogy válik be.
Rolanddal mi a helyzet ? A járáseltérése megfelelő ? Gondolom nézted horométeren. Leszervizelteted vagy hordod ?
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Land
veterán
-
dzsi23
addikt
Hogy szereztek Kínában tibi csokit?
-
5-ös kezelő
senior tag
Megérkezett. Jó masszív kivitel. Ddnet store, Ali.

-
dzsi23
addikt
San Martin SN0036
-
Sgarrista
tag
-
zoarden
tag
a tiédben egy kicsit más szerkezet van, a hét napjai helyett a járástartalék (ugyanaz a szerkezetcsalád):
2504 (ST2504, TY2504) 33 jewels, 7.4mm thick Central seconds, retrograde date at 9:30, retrograde day at 2:30, open balance at 6:00
VS.
2505 (ST2505, TY2505) 38 jewels, 7.4mm thick Central seconds, retrograde date at 9:30, power reserve at 2:30, open balance at 6:00 -
nebancsa
senior tag
-
dzsi23
addikt
Én is kerülném, de itt van az új óra, és kell hozzá a szíj, mert addig nem tudom hordani (illetve szerintem jobb lesz a hibrid szíjjal, mint a gyári fémmel, és utóbbit nem akarom összekarcolni, ha úgyis visszakerül a dobozba), és még ha nem is ér ide karácsonyra, hamarabb ér ide, mint ha karácsony után rendelném.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
dzsi23
addikt
Nekem végül ideért minden, viszont most szerdán (korábbi állításomnak megfelelően) berendeltem még egy szíjat, 15 napos szállítással pont ide kellene érnie még karácsony előtt, de azért nem nagyon élem bele magam...

-
Faresz1976
senior tag
Várom az órát meg a szíjakat.
Meg a többi hülyeséget amit összerendeltem
.
Mostanában kevés az időm fórumozni, nem boldogítalak benneteket
-
zoarden
tag
Remélem hogy előbb utóbb kihoznak egy nem tükörpolíros szíjat is, mert én is lecserélném. Ebben leginkább az endlinkek a kérdésesek, mert ha lennének pontos méretekről információink, már talán most is össze lehetne legozni a meglévő szíjkínálatból.
"Ha valaki egy igazán jó kínai órát akar venni, akkor ez az amit érdemes megrendelni."
Egy kis retrospektív:
Az órázást egy - mai szemmel nézve - elég bevállalós esettel kezdtem, pont egy kínai órával asszem 2012 körül.Ez egy Alpha 7618-SG4052

További képek 1 2 3 4A másik topicban #fagyallo szervizelési kérdésére már említettem ott néhány dolgot róla:
itt és itt olvasható.Egy szerethető és tartós órának bizonyult, nem esett szét, nem estek le / koptak meg rajta a dolgok.
A Seagull ST2504-es szerkezet szépen tette a dolgát, pontos volt.
Egy fullszervíz kellene ma már neki, mert jócskán túlhaladta már a szervízciklust.
Egy idő óta nem hordtam rendszeresen, mert a kezdetben nem tudtam hogy a csuklóméretemhez mekkora L2L illik optikailag és mi a kényelmes. Ez egy kicsit túl van a határon mert 50mm-es fültől fülig és nekem túl vastag is (a magassága). Lettek másik óráim…
De ebben kigyönyörködtem magam, pár évig csak ez volt.
A "Tourbi-wheel" kifejezés csúsztatás, hogy közel elhitesse a rokonságot, de valójában a tourbillonhoz nincs messze köze, még carrousell-hez sem a sem. Vicces vagy zavaró, kinek-kinek nézőpontja szerint.Ez egy flywheel, gyakorlatilag kismásodperces segédszámlap és mutató helyett egy számlap megnyitás és tengelyre szerelt háromágú cucc ad még izgalmat hozzá.
Tök jó volt nézegetni: A kidolgozás sztem máig megállja a helyét akár a kék(ített) mutatókat, indexet, vagy a számlapot nézve. Az üveg hátlapon meg hátulról belenézni, átlátni rajta érdekesség.
Így a billegőn kívül is volt mit nézni. Mechanikus érzésbe elmerülni tökéletes volt.Volt egy csomó Alpha típus ami nem volt ilyen minőségű – talán lehet mondani hogy a kivétel erősíti a szabályt - mindenesetre azt mondani hogy az összes gagyi, már 10 éve sem volt teljesen igaz - ha az ember keresgélt. Nem tudom ez minek a homage-a, nem néztem utána. Ma már csak gyűjteményi darab, korábbi - nem túl nagy körbekérdezési szervizelési próbálkozásaim nem találtak, biztos lenne aki ma már leszervizeli, de egyszerűbb lenne a szerkezetcsere, viszont nem hordanám már annyit a méret miatt ,ezért marad ahogy van.
Így nálam van egy kis íve a dolognak:
Kb 10 év alatt az első, ez az alfa „vanília” és a legutoljára vett omega,
akarom mondani SM „sós karamella” órám kínai és meglehetősen erős hatást gyakorolt rám.Bőven van helyük az évek alatt összesereglett Seikok, Citizenek, Orientek, Casiok, Vosztokok, Poljotok, Marvinok és a Geckota mellett.
-
dzsi23
addikt
Nem szeretem ezt a dobozt, és nekem eddig csak Addiesdive meg Watchdives jött ilyenben (bár nem teljesen ugyanolyan, mert ennek más a felülete, kellemesebb a tapintása, de ezt leszámítva ugyanaz), a San Martinokat mindig zöld bőr utazódobozban kaptam. A másik SM is megjött a héten, az már zöld bőrben érkezett.
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem is az ezüst van. Szép, visszafogott, letisztult. Kínaiak közül a San Martin a legjobb, talán a Sea-gull lehet kivétel, de az egy valódi márka. A San Martinok között ez a legjobb. Ha valaki egyetlen kínai órát szeretne venni, akkor ez a jó választás. Nekem sok kínai órám van és néhány Sellitás közülük, de ez jobb mindnél.
-
5-ös kezelő
senior tag
Inkább átìrtam, Csabulaxi érzékeny, neki jó a buhera mátrix. Lényeg, h szép az az SM. Nekem az ezüst számlapos jön be, ami Z-nek van. De egyelőre nincs tervben.
-
pulutodurumo
őstag
-
dzsi23
addikt
Az nincs rendben, ha 150 euro alatti rendelésre rá kell fizetni (feltéve, hogy aliexpressről rendeltél), de fogalmam sincs, hogy mi a vámkezelés algoritmusa, és milyen adatokat kap meg a posta az alitól/eladótól.
Churpik #33063:
A 7S26 nem reinkarnálódott Y676-ra, hanem ugyanaz a szerkezet más névvel, mint a 4R és az NH. Nem tudom, hogy gyártják-e még egyáltalán 7S26-ot, vagy csak a megmaradt darabokat árulják még a régi típusú Seiko 5-ökben meg Lorusokban, de eljárt már felette az idő (még ha ezzel nem is ért egyet mindenki), nem fogják a kínai gyártók megvenni, ha az újabb NH-t is vehetik helyette. És ha a kínaiak nem rakják olcsó órákba, akkor más sem fogja, így sosem lesz már 20k alatti órákban.
-
vinczetibor
aktív tag
Ez nem szerencse. Több, mint 15 óra átjön vám nélkül az azt jelenti, hogy a hatóságok nem foglalkoznak a "halandókkal" Angliában.
A jobb sorsra érdemes embereket sanyargatják szeretett hazánkban, Magyarországon... -
5-ös kezelő
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
vinczetibor
aktív tag
-
Land
veterán
Honnan rendelted, hogy átcsúszott a vámon?
-
vinczetibor
aktív tag
Ebbe a topikba írom, de egyértelműen a "sima" óra topikban lenne a helye.
Megérkezett a San Martin SN0129. A 11.11 akció idején 182 angol fontot fizettem érte és átcsúszott a vámon.
Az óra kinézetre, kidolgozottságra az 500 fontos kategóriába tartozik. Nem állítom, hogy nem tudnék rajta finomítani például a szíj tükörpolíros középső szemei nekem nem jönnek be, de összességében az egyik legjobb vételemnek tűnik. Ha a San Martin kihozná ezt az órát egy Sellita sw330 szerkezettel, simán kérhetne érte 800 fontot.
zoarden kolléga írt egy nagyon jó ismertetőt az óráról [ebben] a hozzászólásban.
Ha valaki egy igazán jó kínai órát akar venni, akkor ez az amit érdemes megrendelni. -
Alpachino
veterán
Nem jönnekn a cuccok az Aliról
óriási kèsèsek vannak...nekem is 2db órám áll, valahol egy BP.-i konténerben, màr egy hete, de van akinek ennèl is több ideje 
-
Bukk900
őstag
Én ma vettem a Lidlben egy hat helyes óratartó dobozt a meglévő két órámnak...
-
5-ös kezelő
senior tag
Nagy a csend. Mindenki várja az új holmikat bizonyára. Vagy a fórumot is elérte a recesszió. Az én hibám is részben. Nem elég, h hetek óta nem rendeltem új órát, de még csak kiszemelt sincs.
-
Bukk900
őstag
Jól néz ki! A számlap és a mutatók nagyon tetszenek. A tok formája szokatlan... de az l2l jó lenne nekem is!
A lume meddig bírja, ez is csak pár percig világít, vagy órák múlva is leolvasható? -
baal-amiga
senior tag
Köszi.
Csak nagyjából fekszik fel, ~síkban van a háta; cserébe l2l kicsi. Kis kumpi
Elhanyagoltam a sok egyéb között... -
5-ös kezelő
senior tag
Felfekszik a kézre? Képen jól néz ki, grat.
-
baal-amiga
senior tag
Szólampróba W-10-zel.
-
Faresz1976
senior tag
-
zoarden
tag
-
nebancsa
senior tag
Pontosan nem látom át az egészet, de feltételezem hollandiába rakodták ki, így ott került be az unió területébe, és onnan látja a magyar posta. A csomag értékére kevesebbet írtak így csak a 27% áfa-t kellett kifizetni meg a kezelési költséget.
-
Faresz1976
senior tag
-
Ubulhun
tag
-
@mriya@
őstag
Áfát fizetett, nem vámot.

-
Faresz1976
senior tag
-
nebancsa
senior tag
Boldogság van, megjött a prx. Kellett a postának kemény 2e ft-ot fizetnem, nem értem hogy jött ki ez az összeg, de nem bánom 🙂 Valki jófej volt hogy értékként ennyit jelölt.
-
nebancsa
senior tag
A nyújtott nekem bevált, az ablakpárkányon elférnek. Azokban vannak a rádiósak és a napelemesek.
-
Faresz1976
senior tag
-
Churpik
aktív tag
Vettem olyan akciós, olcsó óratartó dobozt a Lidl-ben. Még nem volt időm tüzetesebben megvizsgálni.
-
Faresz1976
senior tag
-
Churpik
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
-
zola96
senior tag
-
koxkids
őstag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett életem első automata órája egy Sea-Gull személyében. Egy kérdés, ha felhúzom az órát, a koronán éreznem kellene bármilyen ellenállást ha teljesen felhúztam? Nem találtam erről infót. Tekertem, tekertem és egyszer csak meguntam
-
Ubulhun
tag
"Csípi a szemüket Bors"
-
5-ös kezelő
senior tag
-
driv4r
aktív tag
Ludas Matyi, 1972. De van ám másik órás - időmérős vonatkozású címadás is ebből az időszakból... "Egy óra múlva itt vagyok" meg "A tavasz 17 pillanata"...
-
5-ös kezelő
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
33200 - 33101
51802 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Nomos tangomat omázsokat nézegetem most, de nem találok olyat ami minden paraméterében megfelelne. Van ugye régről a Parnis, de az a 3 órás dátumablak miatt nem tökéletes.
. Ezen nincs lumen......... Most mi a piklit csináljak vele...

de rohadtul nem az amit rendeltem.
). A 'nagyon bejön' érzés megmaradt. Így télen (kabát, pulóver) jó a Berny is.

Mi a véleményed róla?
óriási kèsèsek vannak...nekem is 2db órám áll, valahol egy BP.-i konténerben, màr egy hete, de van akinek ennèl is több ideje