- A siker két szabálya
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoarden
tag
Nem láttam H közben írtatok, amíg kiegészítettem az eredeti hsz emet..
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #35894 üzenetére
Ez az Inter Miami, a focicsapata hivatalos színe. Amúgy egy jó árnyalatú pink ing közhelyszerűen jól megy egy navy öltönyhöz.
Nincs olyan, hogy önmagában férfias vagy nőies szín, ezek időben változó társadalmi vagy kulturális konvenciók csak.
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35890 üzenetére
Rossz hírem van: nem vagyunk eléggé férfiak...
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #35885 üzenetére
Ez valós? Láttam este facebookon, de inkább továbbgörgettem, azt gondolva, hogy hátha csak egy kora április elsejei tréfa. Ha fagyi lenne, megkóstolnám.
Bár lehetne csajos óra, de ahhoz meg túl sok a fekete részlet. A jobb szélső Oris színvilága ideálisabb női csuklóra, a Tudor színe is jobb lenne így, kevésbé kontrasztosan.
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #35886 üzenetére
Citromsárga jó lehet, főleg nyáron, mintha láttam is volna Doxa Sub jellegű órákat olyanban az Alin. De Sugess kronóban is lehet, illetve valaki múltkor tett fel zöld meg kék PD kvarcot, abból meg van talán egy finomabb krémsárga számlapos is. Lassan itt az ideje a ‘vidám nyári’ műfajnak, meg előkerülhetnek a színesebb NATO szíjak is.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #35885 üzenetére
Nekem ez a szín már túl sok. Biztosan lesznek olyanok akik megveszik ha másért nem, hogy a gyűjteményükbe legyen még egy.
Szeretem a színes órákat, főleg mostanában a citromsárga a zsánerem. Venni nem merek , de egyszer valami olcsóval megpróbálkozom.[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
válasz pulutodurumo #35881 üzenetére
Itt a hosszú hétvége… csak ne igyál túl sok tojáslikőrt a szerelés előtt… ;)
-
pulutodurumo
addikt
válasz driv4r #35876 üzenetére
Remek darab. Én is tudok lelkesedni az ilyen régi vackokért. A trapéz dátumablakért külön pont jár.
Nekem egy régi Vosztok várakozik szétszedve. Egyszer rászánom magam hogy összerakjam... Már rég szétszedtem, megjárta az ultrahangos mosót, csak egyszer neki kéne ülnöm."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #35878 üzenetére
Másolat vagy homage .. mind1. Ez csak minket érdekel itt a fórumban. Az emberek többségét csak max a színe érdekli...
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zoarden #35875 üzenetére
Nincs gond , nekem most konkrét elképzelésem volt. Persze nem azt vettem , de egy korábbi érdeklődésem tárgya olyan áron tűnt fel, amit nem tudtam visszautasítani ( na meg az is sokat dobott a dolgon, hogy 50e ért szemüveget kellett csináltatnom )
-
driv4r
aktív tag
válasz pulutodurumo #35874 üzenetére
Most sokan hülyének nézhetnek, mert tavaly ősszel ez az óra 7500 volt, most viszont ötször ennyit költöttem a szervizelésre, új plexire, új szíjra.
De nem bántam meg. Van karaktere, nem fog szembejönni, meglepően pontos. És kiderült, nem is fekete a számlapja, mint először hittem, hanem egészen érdekesen bordó. Véletlenül került rá ez a szíj, ez volt csak 19 millis, de végül ez segítette kihozni a számlap eredeti színét is. Továbbra is azt gondolom, általánosságban nem jó, ha ugyanolyan a számlap és a szíj színe, de ez most talán a ritka kivétel.
Ilyen volt.
Ilyen lett. Itt még csak polírozva van a régi plexi, de azóta kapott új fémbetétes klárót.
Rendesen megdolgoztak vele, de pontosabb lett a végére.
-
zoarden
tag
#35872Faresz1976
nem magamat akartam fel/kiemelni azokkal szemben, akik rendeltek, az is tisztelendő kétkezi kemény meló
csak ironizáltam az aszkétikus diszpozícióvá derivált helyzeti energiámon
#35873driv4rzoarden
:_)
lásd előző.
A kosaram nekem is telegetett, de mindig aludtam rá egyet és másnap csak néztem, ó hogy miért is kellene annyira a tegnap még megkívánt egyed.
#35874pulutodurumo
a tapasztalatra kíváncsi lennék, én is lehet beszerzek ilyet majd valamikor[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
driv4r
aktív tag
válasz zoarden #35871 üzenetére
Én még nem tartok a spirituális fejlődés ilyen magas szintjén, ezért kicsit kényszeredetten, de pakolgattam a kosárba egy csomó biszbaszt, pl. szerszámokat bőrvarráshoz, faragókést, műszerész csavarhúzókat, UV lámpát stb., de órás dolgot semmit. Aztán jól elfelejtettem megvenni, most egy kicsit már drágább a kosárérték, úgyhogy valószínűleg kitörlök mindent. Vagy otthagyom a cuccokat a kosárban és inkább az Aliexpress appot törlöm. Megnéztem, van kb. 25 ezer coin is, de minek.Nem bánt a dolog, nem érzem, hogy lecsúsztam volna valami kihagyhatatlan nagy fogásról. Elvittem inkább pár öreg órát szervizelésre, meg vettem is párat, egy darabig most le leszek nyugodva, legalábbis reménykedem.
-
Faresz1976
aktív tag
Gratulálok!
Veled ellentétben én akartam, és rendeltem is .____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
zoarden
tag
Ismét egy sikeres Ali akciós időszakon vagyunk túl.
Nagyon elégedett vagyok!
.
.
.
Egy alkalommal sem remegett meg a kezem, vagyishogy nem nyomtam rá a fizetés gombraELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
Ceree
senior tag
válasz Faresz1976 #35864 üzenetére
Ez nagyon brutal ar... "Kar hogy mar van egy..." 😅Másolat_eredetije
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35868 üzenetére
Mindegy már, úgyis csak kíváncsiságból néztem rá, nem akartam megvenni. Bár szívesen összehasonlítanám a Paganit a Tissot-val, de nincs kedvem az eladással tökölni utána.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35867 üzenetére
Lehet, mert ránéztem többször is az akcióra és adott plusz kupont. Meg itt a coin résznél is adott 15,%-ot.
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35864 üzenetére
Nekem csak 15 ezerre megy le. Persze, az is nagyon jó ajánlat, érdemes most lecsapni rá, aki erre pályázik.
-
Faresz1976
aktív tag
Utolsó lehetőség Pagani kvarc kronóra.
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #35862 üzenetére
"amúgy szerintem sokat ronthat az üzletükön a kínaiak feljövetele"
Ez nagy valószínűséggel, így van. Pláne úgy, hogy náluk is elég nagy arányban vannak homage-ok (és gyártási helynek is Kínát tippelném). Persze, vannak egyedi dizájnjaik is, de ez pl. a San Martinra is igaz, így ezzel nem emelkedik fölé az Islander.
-
zoarden
tag
válasz dzsi23 #35861 üzenetére
Én yt-n találtam Marcra nemtomhány éve. Érdemes végignézni a sajátbrandes óráikat.
Egy ideig erősen vonzott hogy kerek évfordulómra vegyek egy Kagawa-cunamihullámos full-lume-os órát tőle. De aztán a feleségem mondta hogy túl erős dizájn, ki fogok szeretni belőle*. Így vettem egy limitált Geckotát (002 ssz-ú, a 2-es a kedvenc számom) amit öröm elővenni (Pioneer, red arctic, téglalap-hasáb indexekkel).*Amúgy igaza lett a feleségemnek, ma már nem akarnék olyant...
island w: amúgy szerintem sokat ronthat az üzletükön a kínaiak feljövetele.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz zoarden #35858 üzenetére
Érdekes (bár valószínűleg csak számomra érdekes), hogy pont most linkeled az Islandert, mert épp pár napja találkoztam ezzel a márkával. Bár ezt az órát akkor még nem láttam náluk, de van még pár érdekes darab, némelyiken el is gondolkodtam, nem tűnnek rossznak.
Ez a kedvencem:
-
Faresz1976
aktív tag
Így az akció végére bedobtak még pár kuponkódot. Tandorio pilóta kuponnal coinnal 15e ( NH35 )
-
zoarden
tag
válasz dilajoska1 #35845 üzenetére
Islander Melville GMT with Grey Hammer Dial #ISL-212
:-)
pont tegnap jött róla hírlevél
kicsit több dodóért van
Maga a kalapácsolt "textúra" túl szabályos nekem.
### A másikhoz nevezési "áthallás": Az óra nevét adó Melville írta a Moby-Dicket...[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz nebancsa #35852 üzenetére
Valszeg igen, de nekem akkor is bénácska ez a név, pedig a produktum amúgy tetszik.
Közben eszembe jutott erről még valami.[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
a zöld számlapos PD 1731 a Cutesliving Store-ból 27,05 dodóért elvihető
[link]
az q jó ár, hurry[ Szerkesztve ]
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #35852 üzenetére
Akkor eltaláltam.
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #35850 üzenetére
Szerintem nem rossz. Ráadásul szerintem nagyobb fénynél jobban mutat.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35840 üzenetére
dilajoska1:
Jól néz ki, pont mint a képen. A hullámos számlap mennyire néz ki műanyabnak?Ra3:
Jól belehúztál[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Megjött a numpbuck órám, ami nem lett humbug 🙂 Minden funkció működik, hozza a 80-as évek színvonalát.
-
dzsi23
addikt
Bár nem túl olcsók, a Bartonnál érdemes lehet szétnézni, szerintem jó lenne rá néhány szíjuk.
De nekem azzal az arany alkatrészes natoval is tetszik ez az óra, amit bigmasterg próbált rá. [link]dilajoska1 #35845:
Ütős. Én meg sok órámmal szenvedek a tükröződés miatt, hogy egy normális képet csináljak róluk. -
dzsi23
addikt
válasz dilajoska1 #35841 üzenetére
Jól néz ki. Elég jó AR réteg van rajta, mintha nem is lenne ott az üveg... vagy csak valami sötétet "tükrözött"?
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #35834 üzenetére
Nekem egy Cadisen panda chrono fog jönni, meg berendeltem a bronz SanMartin chrono pilótát aliról, pár dollárral olcsóbbra jött ki mint a múltkori EU raktáros akcióban (130 usd környke).
Majd ehhez kellene valami cordura jellegű barna szíj, ha van tippetek jó minőségű 22mm-esre ne kíméljetek. Vagy tipp bármilyen szíjra ami jól áll neki''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #35839 üzenetére
Meg is jött!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dzsi23
addikt
Tegnap nem adott ki új modellt a San Martin, behalt a topik.
dilajoska1 #35838:
Várjuk a kép(ek)et. -
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #35838 üzenetére
.
Az enyém csak tegnap este ment át a vámon____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dilajoska1
őstag
Az én új órám 1-2 órán belül itt van .
-
fakekorom
tag
mki leadta a rendeléseit, és csöndben vár
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #35833 üzenetére
Hűha nagy itt a csend. Tegnap óta semmi?
( egyszer nem vagyok itt.... )____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
Eh.
Ebbe a modellbe anno beleszerettem, aztán kiszerettem belőle, egyrészt a sikertelen rendelés, másrészt a GS másolás kamuzós megmagyarázása miatt. De megmondtam már akkor is, ez lesz a fejőstehén modelljük.
De most úgy látom, a San Martin is kezd elgrandseikoizálódni. Mi lesz a következő, Shenzhen Smog? Kantoni Köd? Nem kellene belekeverni 'ihletadónak' a természeti jelenségeket, a fűt, fát, bogarat. Sokkal becsületesebb lenne, ha nyíltan megmondanák, lila és zöld még nem volt, de vegyétek meg, mert nagyon kell a pénz.
Szerintem most ezekkel az újabb és újabb számlap verziókkal a legjobb úton haladnak a fogyasztói elfáradás, a saját flagship modelljük devalválódása felé. Abba kellene kicsit jobban belegondolniuk, milyen negatív hatásai is vannak ennek a folyamatos 'megújulásnak', alábbiakban egy hevenyészett gondolatkísérlet.
Teszem azt, átlagos órakedvelő vagyok, nagy nehezen, de kiköhögtem a pénzt az első modellre, a selyemfényű ezüst számlaposra. Utána ugyan picit megzavart, hogy kijött a homokdűnés számlapos verzió, fehérben és bézsben is, de sikeresen bemagyaráztam magamnak, azoknak túl műanyagos az összhatása, vagyis mégiscsak jól választottam az elején, tehát nem az a valódi ok, hogy az újakra nincsen pénzem. (Dehogynem.)
Az viszont már kifejezetten kellemetlenül érintett, hogy kisvártatva megszondáztatták a közösséget, vajon melyik számlap legyen a következő. Meteor? Aventurin? Gyöngyház? Lápisz? A bőség zavara a fogyasztó kimerüléséhez vezet, rögtön elkezdtem más szemmel nézni a sajátomat is. Biztos jó döntés volt? Persze, nem is volt lehetőségem mást választani, nem volt igazi döntés. De akkor most mi legyen, az aventurin jobban tetszik, adjam el a régit? Spóroljak össze az újra? De melyik újra, mindegyik tetszik...
És ezek után most újra elkezdik a
cukkolástpiac tesztelését ezekkel a légköri jelenség számlapokkal, de közben ugye ott voltak a másik GMT modellnél azok a cuki gyümölcsös opciók is.Ez így nagyon frusztráló. Így nem lehet jó döntést hozni. Illetve lehet: nem venni semmit. Mert ha vennék valamit, később úgyis megbánnám. Biztos ezt akarja a San Martin?
-
mqm
senior tag
Komming szún!
-
-
driv4r
aktív tag
válasz baal-amiga #35826 üzenetére
Köszi, egyelőre örülök neki, annyira ellenállhatatlanul
rondaérdekes, hogy nem is tudtam ellenállni neki, plusz ez az első* órám, ahol nézegethetem a szerkezetet bontás nélkül. De még nem vagyok biztos, marad-e, bár megvenni könnyű volt, eladni már nehezebb lesz...* jav., a második ilyen órám, a BB58 925 volt az első üveg hátlapos, de a fene se akarja nézegetni, nem valami szép werk.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz CactuS #35825 üzenetére
Poljot International, Simple Round modell, ref 3133.7431511.
Ez egy PI katalógus 2000-ből, a 16. oldalon megtalálható. 38-39mm körül van, viszont 14mm körüli a vastagság, olyan hamburger buci forma, Neked nagyon kicsi lenne...
Anno APT írt szemlét egy három mutatós verzióról, érdemes átfutni, mai szemmel vicces árakat említ...
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #35821 üzenetére
Igazából a szerkezet miatt vettem meg. Ilyen nekem még nem volt, de ha most nem veszem meg, nem is nagyon lesz, mert már rég leállt a gyár, szóval betáraztam, jó lesz az még valamire... a 3133 elődje az oszlopkerekes 3017 volt, az azzal szerelt 60-as évekbeli Sztrelákat ezer euró alatt nem is nagyon látom, még egy olyat is jó lenne bezsákolni.
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #35819 üzenetére
Nekem is van hasonló, egy Valjoux 7734, az oroszok tokkal-vonóval megvették az egész vertikumot, abból lett a 3133.
De a 7734 korábban meg egy Venus werk volt, szóval az óraiparban semmi se vész el, csak átalakul (megveszik vagy lenyúlják:) -
driv4r
aktív tag
válasz nebancsa #35817 üzenetére
Köszönöm:) Hirtelen felindulásból elkövetett licitálás volt;)
Egyelőre többet nézem a hátulját, mint a számlapot, mert az kicsit olyan túl szigorú, szovjet-orosz konstruktivista dizájn, főleg azokkal a mértani idomokat idéző mutatókkal.
Szerintem a werk is ruszki, egy 3133. De mindenképpen rá fogok tenni egy kínai szíjat, mert a mostani gyárin rajta van a fém hagymakupola Poljot logó, az már kicsit sok. És akkor tényleg megvalósulna a konstruktivizmus szellemében a III. Internacionálé.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Digitalpimp #35807 üzenetére
30e pénz a nagyobbért nagyon jó ár!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #35805 üzenetére
Jól mutatnak együtt.
(Idevágó szovjet rajzfilm : Korongot, korongot!39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
A kronográf is volt 27 ezer Ft, de 127 ezer is.
Az enyémet 36-ért vitték el.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
Hát ez az... és 180 ezerért vesztegeti. Még egy képet is mellékelt egy webshopból, ahol 695 euro... Vagy a kép kamu, vagy a bolt kamu (inkább nem nyitom meg a weboldalukat, hogy leellenőrizzem), vagy az a világ legdrágább boltja.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dzsi23 #35803 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #35805 üzenetére
Jól néz ki vele. Rápróbálnék a cápahálót is.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #35804 üzenetére
Így ez a kompozíció nekem is tetszik. Jó a mintázata a szíjnak, megy a tokhoz. Az enyémről ugyan ez nem mondható el.
Viszont ma ráraktam a Berny szíját a korongra es tetszik.
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #35776 üzenetére
Nekem tetszik a fekete bőr szíjjal, kedvenc Seiko 5-ös órám is rózsa arany és ezzel adják.
-
dzsi23
addikt
Facebook...
Eközben aliexpressen...
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #35797 üzenetére
Skmei store-ban vettem, kuponokkal volt annyi. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ukrajnai háború
- Android felhasználók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A siker két szabálya
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest