- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Hát nem nagyon apróztad el, ez már egy rendes repülőrajt, grat!
Bele kell húznunk nekünk is, én ma mentem el csomagautomatához, de egyelőre csak óratartó dobozok, pontosabban egy 10 fakkos órás, meg egy teafilteres, de nyilvánvalóan nem teát fogok benne tárolni:) Ennél kicsit komolyabb, 8 rekeszes fekete, most még kell bele rendelni Aliról valami velúr párnácska szettet.
Gondoltam jól kezdem az évet, ha már jön a pedagógus 10%- os béremelés...ezekkel az órákkal, talán még bele is fér...vagyis nem...

-
Alpachino
veterán
Grat. Kár, h nekem nagy. A Watchdives 38 mm-es meg egy ideje nincs feketében, és az árát is sokallom, szóval ráér a vásárlás.
Igen ez 42mm, az én 19.5 csuklómra tökéletesen passzol. Nagyon jó minőség, sokat fejlődött a Tandorio...legalább is ennél a titán óránál
-
Alpachino
veterán
Ja, és ez is jött még...
-
Alpachino
veterán

Új szerzemények
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Mind1, nem lényeg, mindenkinek más a fétise. Ebből ne legyen vita.
De most, hogy mondod valóban nem tökéletes a látásom
.Az enyém már rég nem az.
+2.5 olvasó szemüveg alatt, meg sem kockáztatok véleményt írni a minőséget illetően az órákról
-
Alpachino
veterán
Akkor lehetséges, hogy nem vagyok kifinomult. Inkább ősember...
...Valószínűen a látásodra gondolt a kolléga....mert egyébként semmi értelme
valahogy így :
"Akkor nem elég kifinomult a látásod ahhoz, hogy észrevedd ...." -
Alpachino
veterán
Egy linket küldjél ehhez az órához légy szíves.
-
Alpachino
veterán
Szerintem, nagyon sok órás a sztereotípia miatt , nem válalja, mert ugye, ha kínai, vagy számára nem imert márkajelzésű, akkor szar....én nagyon így érzem mikor többjükkel beszélgettem. Persze ezt nem mindig mondják ki, de nagyon meg kell győzni őket az ellenkezőjéről. Változik a trend és az órapiac, ehhez kellene kicsit felnőniük, annyi biztos.
-
Alpachino
veterán
Azért nem vállalják az órások, mert nincs szervizháttér, nincs alkatrész a kínai szerkezetekhez, ha valamit cserélni kell, valami sérül, nem tudnak hozzá rendelni, az ügyfélnek nem tudnak visszaadni egy dehát előtte jó volt, de most döglött órát, több szívás, mint amennyit megér az egész. A Sellita SW200 se 1:1 2824 másolat, a kínaiak is simán változtathattak szemmel nem látható, csak mérhető dolgokat.
A kínai órában lévő Seiko NH35 szerkezettel mi a bajuk ?
Akkor pl. Az összes seiko5 órát dobhatjuk majd ki amiben ez a szerkezet ketyeg...
-
Alpachino
veterán
Nem értem, miért nem akarnak foglalkozni vele, 1:1 2824 klón, kivéve az ütésbiztosítást.
Igazából a felhasználói oldalon merülhet fel a kérdés, megéri-e a szervizelés költsége egy vadi új werk beszerzéséhez képest.
Ósdi reakciós vagyok, nagyon utálnám ezt a szép új 'eldobom és veszek egy újat' világot, de ha egy pár ezer forintos kvarc szerkezetet érdemes lecserélni újra, akkor közgazdaságilag még inkább megérné egy sokkal drágább mechanikus szerkezet esetében, már ha többe kerül a javíttatása, mint a kicserélése. 'Csak az a szép ződ gyep...' az fog hiányozni, meg az öreg órásmesterek:(
Egyetértek. Nekem is kérdésként merült fel a multkori óraszervízelés esetem kapcsán, hogy egyáltalán mit "szeretnek" a kisebb városok órás mesterei szervizelni ? Ugyanis mikor bevittem apósom régi, de gyönyörű állapotban megörökölt TV tokos wostok automatáját, majd hogy nem elkergettek vele, mondván a szervízköltség bőven meghaladja az óra értékét, meg egyébként alkatrész probléma is lehe ami nehezen pótolható. A kínai NH35 szerkezetes órákra meg azt mondják hogy kínaival nem foglakoznak
Rolexet meg a hozzánem értésük miatt nem válalnak( de nem is adnám kezükbe).....
akkor ezek szerint az eta 2824 sem válalják...
Tényleg érdelne, hogy az elemcserén kívül, mit szeretnének válalni ? -
Alpachino
veterán
Várhatóan jobb lesz mint a pagani. Elvileg a prémium pagani lesz ez az al márka. Valahol ezt olvastam. A saját tapasztalatom 2 pagani után a timi érezhető elorelepes.
Na ez megnyugtató, majd beszámolok róla, konkrétan erről a GMT típusról, amit renteltem.
Churpik : én nem félek tőle, mert ódákat zengenek róla a külföldi fórumokon is, és ez a
28 800 bph/4hz nagyon vonzó számomra. Továbbá, mivel az ETA 2824-2 klónja, az alkatrészek pótolhatók vele ha úgy adódik

-
Alpachino
veterán
Állítólag Pagani testvérmárka, de ez semmit nem jelent, Fareszt már próbáltam rávenni a megvételére, de lekoptatott, pedig még ezt a jó csajt is bedobtam csalinak:) a filmet egy kamaszkori haver csinálta, rendes embernek indult, csak aztán reklámfilmes lett:)
Oh, ez érdekes sztori...egyik kedvenc mai magyar filmjeim egyike.
Igen a Pagani boltból jön a rendelés. Remélem kellemes csalódás lesz
-
Alpachino
veterán
Pont erre gondoltam ...a logó miatt lett elsőre szimpi.
a régi Watchdives, SM, keveréke. de kétségtelen, hogy színkombináció is hasonló. Ha minőségben legalább a WD-ot megüti, akkor kétségtelenül egyik Best buy lesz. -
Alpachino
veterán
Gratula, nagyon jó vétel volt!
Köszi, és ha már lúd legyen kövér...ez is jön vele együtt. 25000-re sikerült letornászni....NH34-el szerintem ez sem rossz vétel, bár a minőségére kíváncsi leszek

-
Alpachino
veterán
Sikerült elcsípnem egy Tandorio Fxd-t (PT5000 szerkezetes) 37.000-ért. Régóta vadászom ezt az órát, ezzel a szerkezettel
-
Alpachino
veterán
Valóban jól sikerült. Már csak a zafír és a vh31 hiányzik
.
Ez így van...még magasabb áron is best buy lenne
-
Alpachino
veterán
Első ránézésre a tunámnak is ilyen a számlapja, de aztan közelebbről megnezve nem
.
Pont azért tetszett meg, mert végre nem a Submarinert akarja fullra omázsolni ( merci mutatók...stb
) meg a számlapja is egyedi, eddig nem igazán láttam ilyet, csak hasonlót. -
Alpachino
veterán
A pirosat majd én mutatom.

ok.
Azért kíváncsi vagyok, hogy élőben milyen....szívem szerint mindkettőt berendeltem volna. A szürkében viszont semmi fantáziát nem láttam, bár izlések és pofonok... -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Új szerzemény
-
Alpachino
veterán
A lumen tényleg brutál és a minőség is. Nem a legjobb képminőség, de a lényeg látszik
sötétkék-kerámia lünettás -
Alpachino
veterán
Tetszik a design, de belőlem elég felemás érzést vált ki, hogy daydate funkciót látnak el az amúgy jellemzően Chrono segédszámlapok.
Persze úgy is lehet nézni, hogyha valakinek tetszik a Chrono design, de amúgy nem használja a stopper funkciót, akkor így jóval olcsóbban ússza meg.
Csak nekem ez így kicsit fejvakarós, megúszós megoldásnak tűnik.
Egyetértek, ilyet a bazári órákon is látni, kamu kismutatókkal...pláne azzal a pirosra festett mutatóvéggel -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Lehet, annak a tudatában is érzem ezt, mert tudom, hogy a Samsung jellegzetes okosórájának a szíjja...
Másrészt az óra robosztus felépítéséhez szerintem vékonynak hat a szíj így összkép alapján... -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Több lesz az, mivel még a szabadságolások is megkezdődnek....igazábol a tényleges munka feb.10-től várható, legalább is a korábbi évek tendenciái ezt mutatták. Utána meg jön a csomagdömping, amelyek a raktárakban ünnepeltek
-
Alpachino
veterán
Mai kínai rovat:
Csatlakoznék egy WD submarinerrel
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Mai szerzemény. O.K. nem egy nagy különlegesség de nekem bejön

Ez az első Timex, amely kimondottan tetszik. Egy linket dobnál esetleg, hogy hol lehet egy ilyet beszerezni ? -
Alpachino
veterán
Úúúh, ez egy késszúrás volt
.
Már Paganiban is jól néz ki ( amióta hófehérek a mutatók ) de gondolom ennek a minősége kicsit jobb ( főleg a szíjra értem mert a Pagani tokjával semmi gondom ).
Januári akcióban azt hiszem elcsípem.
Nekem is Pagani volt előtte, de mióta kijött a WD 1680 új verziója és megláttam a teszteket róla azonnal beleestem
...személyes tapasztalatom is az, hogy már kézbevételnél is érződik a mimőség különbség a kettő között. Szíjja egyértelműen, de az új verzió tokja is elképesztő minőségű, a számlap is kidolgozottabb és akkor a zafírrról nem is beszélve....szóval szerintem nem kérdés a minőség különbség, de árban is még így agyon kuponozva, coinozva
is 40k környékén jött ki, a PD meg 30k környéke fémszíjjal persze. -
Alpachino
veterán
Karácsony előtt érkezett...azóta, mindennap "mai"
-
Alpachino
veterán
WD is megérkezett ( YT ) az SM féle számlapokkal.

80000huf-ról indul holnaptól.
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Nem akarom kisebbíteni az örömöd (gratula), de ez kicsinek látszik a képen a csuklódhoz képest.
Valamit rosszul csinálok a mobilon, mert az érmék begyűjtése utáni lapozgatáskor jóval magasabb árakat kínál best buy-ként, mint a normál keresgélésnél. Előnye, h nem rendelek semmit, kicsi áraknál esetleg megvenném azt is, amire semmi szükségem.
Igazad lehet, mert a 19.5cm es csuklómon eddig min.41mm-es órákat hordtam, ez pedig 40mm és a fültávolság is kisebb ennél, ráadásul.a tokforma.sem "növeli" meg optikailag, mivel full. Kerek( nem úgy mint pl. A sub600)....Szóval nekem is az volt az első benyomásom, hogy kicsi.

-
Alpachino
veterán
Megérkezett a 11.11 rendelésem az 5.napon
WD 50-fathoms
-
Alpachino
veterán
Nem vagyok egy nagy kuponvadász, de én az akciók első napján ( 9után azonnal
) begyüjtöm az Alis esetleg az adott bolti kuponokat...nekem automatán szokott beleszámolni mindent, + coinok. -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Nem mindegyik cápafogas
. Pl. az én Monsteremen csak a 12-es index az.
Ez még belefér...
Egyébként ez nagyon bejött, pont azért, mert csak a 12 es index cápafogas
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Akkor igen
Egyébként gyönyörű a számlap, nekem kimondottan tetszik a számomra giccses cápafog indexek nélkül...pont azért adtam el az előző monsteremet, mert a cápafogakkal nem tudtam megbarátkozni.( zsúfoltá tette a számlapot is) Most mikor megláttam enélkül nem is gondolkodtam.
Imádom.
-
Alpachino
veterán
Pedig kár volt kihagyni
nekem még a múlt heti nov.1 akcióban 26K-ra jött ki. Most ahogy néztem a coinos részben ( -25%) is kb. ennyibe kerül a 4600-as kuponnal. -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Nem volt pénz érte. Nagyon feelingesek ezek a vintage diverek. Bár lenne belőle kvarc változat mondjuk 37-38-as méretben, 10-11mm-es vastagsággal. Ikonikus modell, az biztos.
Igen, egy VH31-el is bevállalós lehetne
-
Alpachino
veterán
75 dollárért ( 29.200huf jelenlegi árfolyamon) sikerült begyüjtenem a rég kiszemelt
WD 50-Fathoms-t
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Megtaláltam az augusztusi akcióban. 45e volt akkor.
Szóval a 40e jó ajánlat, de hogy dzsi szavaival éljek:
11.11-kor lehet drágább lesz de lehet, hogy olcsóbb...
.
Közbe azért találtam egy-két jó ajánlatot.
SEESTERN 62MAS 40.700
San Martin 62MAS 41.280
Proxima Panda 41.700
Proxima PX1691 38.450
BEIHUA 1019 39.000
szóval van mit nézegetnem."SEESTERN 62MAS 40.700" Ennek nem 37-es tokmérete van ? mert én csak ezt találtam.
A San Martin 62MAS-ról küldenél egy linket ?
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Nekem ezzel a puha gumiszíjjal, egész vállalható lett
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Ok. Akkor ajándék Parnsrpe órának ne nézd a tokfültávolságát
-
Alpachino
veterán
Nos akkor osztom az átfogó teszt eredményét:

A gyári büdöske 20-as. Jómagam is 20-ast raktam rá, ha nem mondjátok, hogy 19, tudatlanul távozom e világból .
Tömítés, hátlap rendben.Akkor erről ennyit....ezért volt ez ilyen olcsó
Lehet ha nem próbálkozom fémszíjjat ráeröltetni, rá sem jövök a gumiszíjjak próbálgatása közben, bár ott is gyanúsan szorult.
-
Alpachino
veterán
Én inkább a fémszíjból reszelnék, ha egyszer úgy döntök, hogy azzal szeretném hordani....még 20 as szövet/nato szíjjal is megnézem, mert abból is van egy rakattal....
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Remélem a fotó visszadja -
Alpachino
veterán
20-as fémszíjjat próbáltál rátenni ? Mert elvileg az enyémnek is 20-asnak kellene lenni.
-
Alpachino
veterán
Sajna, pedig de
2 db 20-as fémszíjjal is próbáltam, de szemmel láthatóan még "belefeszíteni" sem lehet. A jelenlegi narancs 20as gumiszíj a beépített stiftjével sem ment rá, mert nem engedett annyit. Így kiszedtem belőle és a hozzáadott fekete csoda gumiszíj stiftjével tudtam felrakni. Persze a gumiszíj enged ennyit, szinte észrevehetetlenül
-
Alpachino
veterán
A szíj az nagyon ratyi. Egyből cseréltem. Valami tapadós, nyűanyagféle, büdös, kissé fénylő vacak. No de ennyi pénzért ne panaszkodjak
.
Na megjött ez a csodálatos topicóra
pl. nem egy steeldive minőség, de azért simán vállalható, kivé a szíj minősége, mert az tényleg kritikán aluli, és valóban büdös, mint egy filléres bóvli kínai cipő
A másik, hogy 19mm tokfüllel a 20-as fémszíjjaim természetesen barkácsolás nélkül nem mennek rá 
-
Alpachino
veterán
Megjött a "topikórám"

Gratula. Így megnyugodtam, mert sokkal szebb mint az Alis képeken...nekem holnap hozzák
egyébként ez melyik seikonak lenne az omázsa ? A merci mutatók kissé bekavarnak..
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Gondolom a 39mm-t a lünettán mérték, ja és nekem is jobban hangzik a 41mm 😀
A Paganinál azért néha előfordult egy két érdekesség
.
/__Szerk. A Pagani D gmt master 2 submariner tokban van, azert forgatható a lünetta.___/
A forgathatósággal kapcsolatban osztom a többiek véleményét, nem forgatható. Ahogy ezen sem:
A lünetta méretét nem szerencsés tokméretként megadni, mivel szemmel láthatóan beljebb helyezkedik el, az óratok bármely pontjánál...de ez legyen a legnagyobb baj
, csak ugye sokan ez miatt nem ,vagy pont ezért rendelik meg. -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Illetve a tudor bb pro-n sem forgatható a lünetta.
Ezek nem búvár órák.Nem csak akkor forgatható egy lünetta, ha búvárórán van...a master 2 kétirányban forgatható.
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Örülök, hogy tetszik. A gmt mutató jól állítható? Nem ugrik túl a markereken?
Igen az úgy tünik, hogy pontosan állítható, viszont a lünettája nem forgatható....az előző Pagani D gmt master(2)-en forgatható volt, igaz, csak egyirányban...

Ja! És a valóságban nem 39mm, mint ahogyan a leírásban szerepel, hanem 41, ami természetesen külön öröm számomra. Nem tudom hogyan mérték, vagy mi alapján adták meg ezt a 39mm t, de én nem tudtam olyan pozícióban mérni, hogy ez a 39mm lássam
-
Alpachino
veterán
Ja az lehet
, de nem rozsdamentes acél a tok anyaga hanem sárgaréz. Csak ez tartott vissza pár éve, hogy megvegyem.
De 20e-ért van acél is
mármint acél színű, acél szíjjal
Alpachino:
Kérek egy kis áttekintést az óráról.
Azt hiszem pont te ajánlottad kb. Egy hete ezt a típust, rátekintettem és 25kért ( kuponokkal)meg is rendeltem
Eddig pozitív csalódás ez az óra, de még gyönyörködöm benne, mert nagyon bejön, de így első benyomások alapján kb. Steeldive minőség. -
Alpachino
veterán
Ma jött az új korzsű gmt
-
Alpachino
veterán
Mai...
kapott is egyből egy stílusos "korban" hozzáillő mesh szíjjat az eredeti zöld gofri gumiszíj helyett 

-
Alpachino
veterán
Mai kínai.
Felraktam a "babakék" szíjat a zöldeskékes Paganira.
Erős lett????
Szerintem ezzel a kék szíjjal már kicsit sok....
-
Alpachino
veterán
Hol találtad?
Valamiért a hozzászólásomban nem jelenik meg a link
A watchdives hivatalos boltjában...így jött ki. Természetesen dollárban fizetve jóval 33 alá hozza.
-
Alpachino
veterán
Nekem 33.000 alatt jött ki valamennyivel a mineral...ennyiért már nem is rossz, be is rendelek egy barnaszíjjast
-
Alpachino
veterán
Willard orange
-
Alpachino
veterán
Ez nagyon brutál, mint H.R. Giger, biomechanic alkotásai...
-
Alpachino
veterán
Reggel még a Cadisen C8226M ( GS hommage ) 25e volt, délutánra 29e lett. Ráadásul reggel fél9-kor már csak 1db volt belőle. Magyar Black Friday érzésem volt.....
A PD BB58 V2 tegnap sikerült elcsípnem 25.00ft-ért (68 dollár), ma reggelre ő is már 31.000 lett
-
Alpachino
veterán
locsolkódós óra, holnapra.....Csak stílusosan
-
Alpachino
veterán
Jó cucc, nekem az 1980 van kékben.
Nekem is volt korábban ( Tandorio) zöldben, azt hiszem linkeltem is itt....csak nem igazán jött be, főként a fényes csillogó "bazári" kinézetű számlapja miatt
Úgy hogy eladtam.Ez az új dizájn meg nagyon megtetszett, csak kissé húzós volt az ára (50k) A múlt heti akcióban, viszont 35-ig sikerült lefaragnom....na úgy már igen
-
Alpachino
veterán
Boldog húsvétot mindenkinek!
Gratulálok az ajándékhoz
!Az én húsvéti "monsterem" késik
, majd kedden érkezik "fagyosan"
Köszi ! Az SD1970C nekem is kedden érkezik...ezt azért jobban várom

-
Alpachino
veterán
Kellemes húsvéti ünnepeket !
Nekem ezt hozta a nyuszika
-
Alpachino
veterán
Szíj guruk-tól kérdezem, hogy mennyire megy ez a hasítottbőr a rosegold Paganimhoz?
Szerintem nem megy hozzá
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Steeldive 1970c Dollárban átváltva 33700-ért sikerült megrendelnem ráadásul fémszíjjal
-
Alpachino
veterán
"Tudsz te élni"
Persze ,mert most kaptuk meg a pedagógusi béremelést
gondoltam megünneplem 1-2 darabbal
-
Alpachino
veterán
ok. köszi, megnéztem, azért már így kissé érthetőbb
-
Alpachino
veterán
Úúúúúúúúúúúúúú egy régi vágyam!!! Gratulálok nagyon szép.
Köszi
jó kis kupon akciókkal gondoltam a Willard, meg a Samurai mellé bevállalomDe a napokban jön még egy fekete Watcdives 1680 sub is
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
Ma érkezett..
A csunya filléres fekete gumiszíj azonnal lekerült róla.

-
Alpachino
veterán
"biztos csak véletlen műve"
Ezért is írtam
De lehet, hogy a duka eleve beszabályozott NH35-ket kér
-
Alpachino
veterán
Kellemesen csalódtam a minőségét illetően...biztos csak véletlen műve, de a 8db NH35 szerkezetes óráim közül a dukám a legpontosabb
napi +4mp, amit simán visszakési éjjel ha oldalán pihentetem. A lumja sem rossz, de azért nem steeldives erőségű
kb. pagani D. -
Alpachino
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Red PRO WD101KFBX meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen ez 42mm, az én 19.5 csuklómra tökéletesen passzol. Nagyon jó minőség, sokat fejlődött a Tandorio...legalább is ennél a titán óránál
Ja, és ez is jött még... 

.
) meg a számlapja is egyedi, eddig nem igazán láttam ilyet, csak hasonlót.

sötétkék-kerámia lünettás
max. olyan hogy kicit homage, vagy nagyon az

Közben jött egy blue monster is...

Remélem a fotó visszadja
Na megjött ez a csodálatos topicóra 

locsolkódós óra, holnapra.....Csak stílusosan 
Nekem ezt hozta a nyuszika