Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz aladarazurbe #87799 üzenetére
Engem kifejezetten érdekelne a deeper es tapasztalataid, ha elmondanád, leírnád, siman mehetne az összefoglalóba is.
PpenoO: ha Szilárd ott van, Compó is ott van.
-
aladarazurbe
csendes tag
válasz SunMount3r #87787 üzenetére
A kérdés elég általános.
Személyes véleményem a témában:
Egy radarral kiegészíteni az arzenált nem csak egy újabb orsó a szekrényben amit tekersz és megy.
Azzal foglalkozni kell, venni a fáradságot, hogy megértsd működését, korlátait.
Tudd mire jó, mire nem. Ennek utána kell olvasson a kolléga.A linkelt yt usernek jók a videói, egy jó kiindulópont a tájékozódásban.
Nekem van egy kevés tapasztalatom deeperrel.A parti dobálósok közül akár 100Kért már lehet venni használhatót, feltételezem
a csónakos oldallátók között is van olcsóbb és drága is, de azt nem tudjuk nektek mi a drága meg azt sem mi kell.
El kéne dönteni egyáltalán parti-dobálós vagy csónakos ? -
iceQ!
addikt
válasz SunMount3r #87789 üzenetére
Én Deepert használok, Pro 2+
Ez már / még jó árban van itt: [link]
Mutatja a halakat, töréseket nagyon szépen, illetve a hal sarlót is. Egyébként még vannak TOSLON-ok, amik nem olyan drágák, viszont drágább mint egy Deeper.
Deeper az okostelóról vagy tabletről nézhető / vezérelhető, míg egy TOSLON-nak van saját kijelzője.
TOSLON: TF500,TF520...stb
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
dik
őstag
Mi a tapsztalat az aqua garanttal mennyire megy rá a törpe mint az állat vagy mint a vadállat? Kinek mi a tapasztalat ezzek aki már használta törpés vízben?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
A Zéé
addikt
végre lesz valami match botos újdonság is: [link]
aki nem akar kattintani: tavaszra jön TopMix Stradivari Tournament match bot. Állítólag finom, keszeges cucc lesz.Just a simple Lineman...
-
iceQ!
addikt
válasz SunMount3r #87787 üzenetére
Olcsó húsnak...
Na mindegy, mennyire legyen olcsó? Tól-ig számot írhatnál.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Egy ismerősöm kérésére érdeklődnék a "halradarok" iránt. Van e itt valakinek ezekkel tapasztalata? Olyat szeretne vásárolni (persze), ami olcsó és jó is. Tengeri horgászatra (is) kellene neki. És elsősorban olyan preferálna, aminek a "képe" Okostelefonon keresztül látható, de ha ilyen éppen nincs, akkor a saját kijelzősök is szóba jöhetnek. Én nem értek hozzá, nem tudom van e ilyen egyáltalán de, csak ezt az egy videót néztem meg eddig a témában, de ha valaki tud valami tutit, akkor légyszi javasoljon.
Köszi!
-
iceQ!
addikt
válasz jansky1 #87782 üzenetére
Ikon pellet amúgy aqua...Voltam bent a boltba 2 éve mikor vettem vagy 50 kilót 500 Ft/kiló áron a 8mm-es pelletből.
Azt mondta a kölyök, hogy vettek több tonnát, újra csomagolták és úgy adták el. Ugyan az volt végülis.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
VFR800
csendes újonc
válasz 4Grider #87780 üzenetére
Úgy gondolom igen, mert nekem stimmeltek az akkori adatok a mostaniakkal és tudtam is kártya hosszabbításért fizetni, míg másoknak nem hagyta itt a topicban. Változtatni nem próbáltam, mert nem volt mit. Így nem tudom hogy folyamatos (online) az adategyeztetés, vagy csak a mostani tömeges kártya lejárat előtt megcsinálták mindenkinek, és akinek eltérés volt azok nem tudnak hosszabbítani.
-
jansky1
senior tag
Xfishen az ikon method mixek, aqua pellettel dúsítva, 800gr, 450 forintért mennek. Ahol nem finnyásak a halak, még jó is lehet. Van még több íz.
-
VFR800
csendes újonc
válasz 4Grider #87771 üzenetére
Amikor igényelted anno a kártyát, akkor meg kellett adni több személyes adatot. Van egy menüpont ahol meg is tudod nézni mit tárol rólad a rendszer. Én ellenőriztem is mielőtt fizettem, hogy aktuálisak-e. Gondolom ezeket veti össze a BM adatnyilvántartásban lévőkkel, aztán ha passzol és fizetsz, akkor várhatod az új kártyát.
-
eisento
addikt
Nemtudom akar-e valaki etetohajot venni de ez most jott szembe... Nincs tapasztalatom vele szoval ha esetleg nem oke ne szidjatok
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
saen
veterán
válasz 4Grider #87775 üzenetére
Alapvetően ez a terület is olyan, mint a Velencei tó. Sokszor volt itt tó ami hol kiszáradt, hol megtelt vízzel, időjárástól függően. 74-ben csináltak egy nagy generált meg új gátat amivel a mai formályát elnyerte és az volt a cél, hogy segítsék a Velencei tó vízszintjét szinten tartani. Csak azóta eltelt 50 év, a meder sokkal sekélyebb lett a sok iszap miatt és egyébként se volt egy mély tó sosem. A kifolyó gát előtt van egyedül érdemi mélység, a tó nagy része mindig is sekély volt.
Jelenlegi formályában teljesen alkalmatlan a Velencei tó kisegítésére, csak a halakat meg a környező élővilágot lehet szivatni ezzel a leengedéssel, a Velencei tóban nem fog pár centi különbségnél többet okozni. Egyébként is a Velencei tóban már van bőven víz, most ott már nem fenyeget a kiszáradás, csakhát ha egy döntés egyszer megszületik, akkor ész nélkül végrehajtják.
-
saen
veterán
válasz jobbacsabba #87772 üzenetére
Van véleményem, mert itt van a szomszédban, sokat horgásztam ott.
Alapvetően az emberi nemtörődömség áldozata a tó jelenleg. A vízminőség rendszeresen gyenge volt, több tényező miatt is. Egyik az, hogy a környező mezőgazdasági területekről az eső rengeteg műtrágyát és egyéb anyagot mos a vízbe. A meder eliszapolódott sok helyen, pénz persze sosem volt kotrásra, emellett a környéken lakók is szennyezték a vizet, pl volt olyan szippantóskocsi tulaj aki a tározóba ürítette a tartályát...
Ezek miatt az algakoncentrátum iszonyat magas volt folyamatosan, gyakran úgy nézett ki, mintha sárban horgásznál mondjuk nyáron.A Velencei tavat is csak élvezni akarja mindenki, de tenni semmit sem akar, csak elvárja, hogy maxon legyen a tó magától. A természet persze nem így működik és arra nem képesek a helyiek, hogy a csatornahálózatot rendbe tartsák, hogy az esővíz mondjuk belefollyon a tóba és ne mindenhová máshova... Írtózatos szájakarate ment, hogy azonnal engedjék le a Pátkai tározót a tóba amikor aszályos volt az időszak, persze az senkit nem érdekel már, hogy a tározó nem alkalmas a Velencei tó megmentésére. Ha itt aszály van, akkor Pátkán is és az iszapos meder nem tárol sok vizet, nem emeli érdemben a tó vízszintjét. Ennek ellenére hosszas csatározás után azért nyert a Velencei tó, engedik is ezerrel a tározót ahol már vagy két éve kritikusan alacsony a víz, ezért a haldöglések is rendszeresek. Most is volt nemrég, hogy 600kg+ döglött halat szedtek össze a maradék kis területen. A tározót lehalászni nem nagyon lehet, bár valamennyit majd biztos kiszednek, de ha végleg megszűnik a tározó, akkor egy természeti katasztrófa garantálható. Legalább egy éve nem voltam már a parton, de akkor is furcsa volt olyan helyeken sétálni ahol korábban a csalim csücsült.
Szóval a vízügy, a helyiek és a horgászok nem igazán tudnak összedolgozni, megbecsülni ami van, így csak a pusztulás marad. Ennyi a véleményem kb, persze sokan nem értenek egyet majd velem.
-
andrew911
tag
válasz jobbacsabba #87772 üzenetére
Tavaly volt egy nagyobb lélegzetvételű cikk a telexen és/vagy a valaszonline-on, amikor bemutatták a Velencei-tó vízpótlási lehetőségeit, és már akkor is azt írták, hogy a Pátkai-víztározó nem engedhető bele, mert magas a klorofill- és a szervesanyag tartalma, amit egyéb adottságok mellett részben az ott kialakult komoly horgásztevékenységnek tulajdonítottak, merthogy vödörszám szórták bele a jóságot.
A telexen most is kb. ezt írják, plusz némi anaerob ammónium/szulfidképződést. -
jobbacsabba
aktív tag
A Pátkai-víztározóról van közelebbi infótok, mint amit az indexen olvasni? Ha megosztható, akkor érdekelne. Vagy akár a véleményetek az ottani helyzettel kapcsolatban.
-
4Grider
nagyúr
"2024. január 1-től új kártya igénylésekor, illetve az előző megújításakor az igénylők átesnek egy központi azonosításon. Az általuk megadott adatokat összeveti a rendszer a Belügyminisztérium személy- és lakcímnyilvántartásával. Ha egyezik a kettő, és a horgász igazoltan be is fizeti a díjat, máris létrejön a horgászkártya digitális változata és a HORINFO szakrendszer engedélyezi a 2024-es horgászokmányok kiváltását."
Az előbb újítottam meg és fizettem ki az új kártyám a horgaszjegy.hu oldalon. Ott van, hogy gyártás alatt van az új kártyám, de ezt az adategyeztetést sehol sem találom. Mikor kellett volna adatot egyeztetni, a megújítás előtt/alatt és hol?
-
musli26
tag
-
iceQ!
addikt
válasz andrew911 #87754 üzenetére
Amúgy ja lehet benne valami amit írsz, na mindegy valahogy majd csak lesz :D
meg amúgy is Albright csomóval nyomom
-
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz Zoli bácsi #87749 üzenetére
Igen ez!
Már megvan 5 éve, legtartósabb fejem(ritka ami félévnél többet bír ).
-
Steady74
Topikgazda
Február 16-18 Matchfishing napok. 16-án tali Szarvason? Ki jönne? 3 főt tudok vinni Bp-ről, mondjuk UPK indulással.
-
mdav88
aktív tag
Szerintem ez az, használni nem volt rossz, bár nehezen száradt, és el is revült az anyag egy év után szakad szanaszét.
Most Carp expert gumist vettem két méretben, használni egyelőre jobb, de nagyobb hal még nem jött bele (valaki mondta itt hogy a bognártüske felakad) -
iceQ!
addikt
Ez az.
-
-
Zoli bácsi
őstag
Akinek van...
Szerintetek ez a Döme féle fej, amit annyira szerettek?
A Blue Method Carp XL..ha jól emléxem.. [link]
Tudom hogy drága itt, de van ajándék EMAG kuponom, 4e ft, amit el kell lőnöm, mert lejár.... -
iceQ!
addikt
0.35-ös Shimano TECHNIUM zsinórt keresek, 2000-3000m-es kiszerelésben.
Átnéztem már minden boltot, de lehet hogy nem is létezik ilyen a kínálatban?
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz Zoli bácsi #87741 üzenetére
Gyors csatlakozó témához. Én most ilyet vettem.
Minőségi cucc nagyon. Természetesen Hirisi.
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz Zoli bácsi #87741 üzenetére
Ahogy ezt már a megrendelésnél is mondtam
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Zoli bácsi #87736 üzenetére
Vélemény, a gyors csatlakozókról, ha valakit érdekel.
A gyors záras alsó része műanyag, felső úgy tűnik alumínium. Könnyen használható, viszont a bezárás után (viszonylag) könnyen elpörög. Botvillához, kapásjelzőhöz tökéletes, szákfejet nem rögzítenék vele.
A mágneses csatlakozó masszív fém, meglepően erős a mágnes. A kialakítás miatt el nem tud pörögni, a szétszedéshez határozottan szét kell húzni. Ezt is kapásjelzőhöz, kisebb dolgokhoz ajánlanám.
Nekem a mágneses szimpatikusabb.
A Hirisi horgot is megvizsgáltam alaposabban, "ragad" a körmön, jó hegye van. Persze a tartósság rendeltetésszerű használatnál derül ki, de nem tűnik rosszabbnak az itthon vásárolt közepes minőségű horgoknál.
Kicsit kisebb a megszokott 8-as méretnél, és elég vékony húsú, method pecához, nem kapitális halakhoz szerintem teljesen megfelel. Ne feledjük el, hogy 50 db horog van a dobozban, 600ft körüli áron.
Majd valószínűleg rendelek még horgokat a Hirisi-től, de a drágább, teflon bevonatúakból. -
sasa311
veterán
Ha a bolt ahol eddig intéztem az engedélyt bezárt (végleg) akkor leadhatom az engedélyt máshol (ahol amúgy más az egyesület)?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Batib
őstag
válasz Zoli bácsi #87736 üzenetére
Utólag X-eltél.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Zoli bácsi
őstag
Megjöttek a gyors csatlakozók. Próba rendelés, meglátom melyik jó.
Hirisi 8-as horog valójában inkább 10-es, de nem tűnik rossznak, vékony.
Találós kérdés..Kép jobb felső szélébe belógó tárgyak alapján..Mivel foglalkoztam..?
Linket nem rakok, előbb linkelt kapásjelző eladójától rendeltem, karácsonykor.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz 4Grider #87732 üzenetére
Nekem a zöld is elég erős.
Mivel megint megjegyezte az Ali a kártyám adatait, nem kell bepötyögni, garázdálkodtam tovább.
Rendeltem a legkisebb, 57mm-es spicc világítót is, cr322 akkuval, töltővel: [link]
Ez a legkisebb, elvileg finomabb botokra jobban passzol..Majd elválik.
Aztán kitöröltem gyorsan megint a kártyám adatait, mert "more, ebbű baj lesz...." (Etetőhajó...... ) -
4Grider
nagyúr
válasz Zoli bácsi #87731 üzenetére
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy sötétben a pontszerű kék fény bámulása jót tenne bárki szemének is. Persze a kínait nem igazán érdekli, hogy mi lesz a sárgafoltoddal.
-
Zoli bácsi
őstag
Azt hiszem jókor csaptam le arra a Hirisi jelző szettre, valami napi akció is volt, nekem a 2+1 Hirisi S5 szett 10.5e ft-ba volt. Ezt rendeltem, innét, amit musli26 sporttárs linkelt.
Ma is jön csomagom, vagy a gyors csatlakozók, vagy a szett, nem is néztem, este jön 17-19 között a futár.
Ma rendeltem még 2 db kék (mert kisfiú vagyok, ez áll jól ) feeder spicc világítót: [link]
Csak mert tetszik a színe.
Szerk: Javítottam a linkelést, mert a jelző szettet linkeltem be....Eh, megint 24-ből lelépős vagyok, zombi üzemmódban.....[ Szerkesztve ]
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz Vinous_89 #87726 üzenetére
80-100 méterre 360(sokan írják fb csoportokban ,de leginkább 60-65m nekik a 100 ) tuti kevés, ha tartósan akarod dobni a 95-100métert 420-ban gondolkozz.
-Nekem Manta Evo X 390H van, merev, de kis túlzással törhetetlen.
-Guru A-Class Distance a Pontyshow-n volt a kezemben , de nem emlékszem milyen, nem fogott meg
- Sw Hypernova Carp Feeder 390 lágyabb mint az LCarra gondolj majd, L-es 60g method kosár megtöltve 90g ,addig bordás 35g-os kosár elérheti a 120g-ot is.
-
A Zéé
addikt
válasz Vinous_89 #87726 üzenetére
390XH Manta Evo XT (nem az újabb R, de nem hiszem, hogy hatalmas a különbség) van nekem, na azt teszkós pontyozni ne vedd Én Dunára használom, illetve célzottan amuroztam vele. 2-3 kilós ponty az csak csörlőzés, 200g-os kosárral is lehet vele horgászni, de a távdobás (nekem legalábbis) nem nagyon ment vele, szerintem ahhoz már túl merev a közepe is. Ilyen saccra 70-75 méternél messzebb nem tudtam eldobni a 70-es kosarat.
Just a simple Lineman...
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Jövőre szeretnék egy új feeder botpárost, egy "finomabb" methodos pálca mellé egy nagyhalast. Ugyanazon márkából. Amit eddig néztem az
- Manta Evo XT-R 360 H és 390 XH
- Guru A-Class Distance 360 és 390
- Serie Walter Hypernova 360 és 390 LC
A nagyobb bottal távolabb, 80-100 m között horgásznék nagyobb szerelékkel (8-as horog, ólom és egy mini pva zsákban pellett vagy a horog mellé egy bordás kosár aqua pellettel töltve), a kisebbel pedig közelebb, kisebb method kosárral. Mindegyik boton 0,22 főzsinór lenne monofil dobóelőkével (felvastagodó 0,22-től 0,22/0,30ra).
Célhal a ponty, a 1,5/2 kg-tól egészen a 10+ ig.
Mindegyik bot volt a kezemben, nekem a Manta merev volt, főleg az alsó 1/3-a. A Gurun a gyűrűk átmérőjét találtam kicsinek. Köztes megoldás a SW lenne, kézbe fogva is tetszett, de kevés véleményt olvastam róla.
Kinek mi a véleménye a fenti botokról, ki használja esetleg, mik a tapasztalatok? -
mdav88
aktív tag
Egy kis bulvár tízóraira:
[link] -
musli26
tag
válasz @mriya@ #87707 üzenetére
Köszi.Tetszik a dob kialakítása.
Amúgy a nyeletőfékes változat is olyan megbízható?
Mint a gyorsfékes.Spoon16 : Köszi.
Átgondolom mert utána olvastam sok jó véleményt láttam.
Meg a 2év garancia is hízelgő.
Kérdés tényleg cserélik garanciába?Ha baj van vele.Zoli bácsi : Dam orsóm volt szerettem de egy komolyabb hal betett neki.
Viszont az aliexp. kapásjelző amit linkeltél nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Mondjuk nekem már 13e az ára.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz jansky1 #87717 üzenetére
Kitaláljátok ma melyik csali ment igazán ?
Reggel bekevertem a Dovit T40-et és SBS Eurostar Fokhagymás kaját. T40-es etetőhöz CFB Indian spice, fokhagymáshoz Tüzes barack csalit használtam. Sok keszeget adtak, de leginkább a fokhagymás-barackos bot adta. Fél tizenegykor végre ponty is érkezet, a T40-Indian spice kellet neki. Délután SBS kaját lecseréltem Benzar Pro Corn Blackre (télen még itt Ördögűző nagyon jó), keszegek mellet 4 ponty jelenkezet ebből 3-at szákba tudtam terelni, legnagyobb 4,60-as(1. kép) volt. 3óra közül T40-es etetővel fogtam még
1 pontyot. Benkó Zoltán Szabadidőközpontban követem el ezt.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Steady74 #87713 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Kicsit fura nekem amúgy, nem tudom mennyire lesz suta tőle az úszó, érzésre butítja így a mozgását, bár ilyen feszített víztükrű álló víznél lehet, hogy nem. Áramló vízen szerintem úgy összekójcolja a zsinórt, hogy öröm nézniJust a simple Lineman...
-
andrew911
tag
A 2024-es év íze a chilis barack!
-
Steady74
Topikgazda
-
A Zéé
addikt
Valaki finomszerelékesben nálam jobban jártas kolléga ezt fejtse meg legyen szíves nekem:
A legény megcsinálta a láncólmozást a fix úszó alá, majd egy ilyen minimanó sörétet nyomott az úszó fölé is. Ennek mi lehet a célja?
Stabilizálja a szereléket? Süllyeszti a zsinórt? Vagy még érzékenyebb lehet így az egész, mivel kevés az ólom lenn a zsinóron? Nem értemJust a simple Lineman...
-
Zoli bácsi
őstag
Én ezt venném, de csak mert egy lusta dög vagyok, a nyelető miatt: [link]
Okuma 8K is jó ötlet.
De tudjátok mit? Inkább rendelnék Aliról egy "Ultegra klón" Coonor TX 14000 orsót, és vinnék még pecázni 8 K.-t........ -
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #87704 üzenetére
Papi abban van csak igazad ,hogy egyedül nem fog tudni megszákolni egy 3 as pontyot. De egy 150g dioverő feeder bottal sokkal nagyobbat tépsz a halon mint egy 7m es spiccel ha paraszt vagy . Van neked is egy 6m esed nagyon jól tudod ,hogy egy slag .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
musli26
tag
Idén belekóstolnák a bojlis horgászatba.
Botom már megvan: Prologic C-Series 3.9m 3sec
Szeretnék hozzá orsót.
Keret:35e (nagyon max 40)
Ki milyet választana?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Steady74
Topikgazda
válasz hermanyi #87690 üzenetére
Szerintem nincs igaza. Itthon a pontyok szája fogja bánja. Egyedül képtelenség egy átlagosnál nagyobb halat megszákolni, ez megint gond. Amur és busa szája csontos az bírja, azokra horgásznak kint, azt téphetik, a pontyé oldalt és alul szerintem sokkal puhább bár ott is akadhat jól. Keszegezéssel nem releváns összevetni a két módszert, keszeget megakasztod, kiemeled, nem fárasztod, max tesz 2 tiszteletkört és kész (átlagméretben). Ne feledjük azt sem, hogy a kínai hallal való bánásmód és az európai messze van egymástól, így eleve nem merül fel ennek a módszernek a használatánál kint, hogy mi lesz a hallal. Keresek egy videót, belinkelem, ha megtalálom mire gondoltam.
-
horcsog
tag
Kb 2000-es évektől jelentősen visszaesett a színvonala. Előtte minden évben előfizettem rá legjobb horgászújság volt. Aztán kb olyan 2004 környéke után lemondtam. 1-1 db-ot még vettem utána de mindig megerősített a döntésben . Más horgászújságoknál ugyanez. Túl sok reklám 0 mondanivaló szinte. Bele kellene nézzek egybe most mi a helyzet, mit írnak a horgászatról , hogyan kell megfogni a halakat manapság. Kimegyek aztán nem vagyok naprakész mit esznek a halak .
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest