Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #87292 üzenetére
Ide én is eljönnék először
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
A Zéé
addikt
A legjobban az tetszik benne, hogy nem kell reggel 6-ra menni és sorban állni. Szóval ha az időjárás engedi, akkor én mennék
Just a simple Lineman...
-
Steady74
Topikgazda
Nekem rendben van.
-
hermanyi
addikt
Csillával vagy Petivel beszéltél ?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
PpenoO
őstag
+1, van csuka is, juhuuu.
-
Grillo
őstag
Süti!
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #87286 üzenetére
Na urak, találtam egy szimpatikus helyet, Pecatanya horgásztó, Dunavarsány. Beszéltem a tulajjal, nincsenek nyitva, de kinyitnak nekünk, ha mennénk. Szabályok itt, de alapvetően szokásos, pontybölcső, szakáll nélküli horog etc. Elég jókat olvasni róluk, meg szimpatikus is volt a tulaj így első blikkre telefonon keresztül. Hal van benne. Megközelítés nagyon egyszerű, gyakorlatilag a Moby előtti kis tavacskáról van szó, esősebb időben is járható az út, de tényleg alig kell lekanyarodni a műútról. Szerintem egy pár órás bulikára jó lehet. Beszélhetünk itt is, vagy akár mehetünk az őszi peca topikjába is hanem akarunk itt flame-elni.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Spartacushu
csendes tag
Sziasztok! A lucky ff918c halradarrol mi a véleményetek? Használta már valaki? Toslon most sajnos nem fér a keretbe. Etető hajóba valorol lenne szó.
-
Steady74
Topikgazda
rendben van, másnem megyünk a villantóra
Grillo: állítólag valami csinos női fenék volt előtted, arra koncentráltál nagyon!
-
Grillo
őstag
Ahogy nézem az előrejelzéseket, befagyásra kb. semmi esély.
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #87284 üzenetére
Gyálon tuti heringparty lesz, oda szerintem kb. már lehet késő is helyet foglalni.
Nem is nagyon van hirtelen ötletem... Moby? Nen látok semmi infót náluk...
Ma vagy holnap megpróbálok körbeszaglászni a dél-pesti bányatavak körül, hátha valamelyik nyitva lesz Szilveszterkor![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Steady74
Topikgazda
válasz Grillo #87281 üzenetére
Bárhol! Dunakeszi bányató, Dunakeszi tőzeges, de mehetünk a Sós tóra is ha nincs befagyva, nekem mindegy.
Találkoztam Kunemberrel, aki mondta, hogy látott Téged enélkül a fórum nélkül elmentetek volna úgy, hogy Kunember nem ismer fel, és hozzánk sem talált volna el. Örülök, hogy ismerlek Benneteket (nem a rumos kóla beszél belőlem )
-
-
mdav88
aktív tag
A mi kis tavunk
[link] -
galervin93
addikt
Hát ez jó buláj volt, kis csónakos pergetés a Fekete-Körösön.
Néhány köves és süci esett el, de meg kellett szenvedni a kapásokért. Ma a kis gumik működtek, 4-5 centisek, a szín igazából mindegy volt, jött fehérre, átlátszóra, neonzöldre...[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
Nincs mit. Ezzel a fejmérettel csak azt akartam mondani , hogy sokan szerintem ott hibáznak annyira finom cuccot raknak össze , hogy sokszor nem is fenéken fenék felett nem sokkal pergetnek hanem ki tudja milyen távolságban a fenéktől.
Ha ott van összeállva a süllő télen behúzol közéjük egy drabálisabb szerkót nagyon kis eséllyel tudod kapás nélkül áthúzni vsz. De ha a fejük felett 2 méterrel húzod el nem biztos fel fog menni érte 1 is.
Vízmélység függő is ez , meg távolság zsinórvastagság stb. Ha nagyon finom a cuccod és kicsi a csalid akkor egész pici fejekkel simán megoldod. 19-es power pronál és ilyen csaliméreteknél amit linkeltem nekem állóvízen is olyan 10 gramm környéki fejek vannak mélyebb víznél. De sekéllyebb vízben is fogtam már ilyen összeállítással . Függ attól is mekkora szél van .
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
Mondtam is neki ki fognak tiltani mert azt hiszik gereblyézel. Drasztikus Póra való harcsázó cuccal megy télen ilyen halastó jellegű helyre. Nem ez a lényeg hanem így is elkapja a süllő is, pedig aztán azzal a cuccal nagy dobásokkal , nagy fejekkel szinte az iszapot szántja a csali még közepes bevontatásnál is.
Nem azt mondom ezt csináld mert ez már nekem is extrém, csak az érdekesség kedvéért , hogy a lassan visszaeső csali stb.
-
horcsog
tag
Leginkább ezt a formát szeretem. [link]
Jól dobható nem pörög a levegőben messze dobható és elég jó nyomot hagy a vízben . Van már mindegyik gyártónak hasonló de annak idején betáraztam ebből a mannsból ez sacc 15-20 éve lehetett. Nem akarják a süllők megunni. De ezt is szeretem pl ugyanaz a forma csak már "modern" változatban [link]
Mannsnak ez a csalija sem ugyanaz már teljesen mint a régi. A régi az kevésbé puha anyagból van. De ugyanaz a forma talán még jobb a puhább, de régi is szépen mozog.
Egyébként ha megtalálod hol vannak így télen akkor szinte mindenre lesz kapásod. Csak fenékközelben maradjon a csali , inkább legyen kicsit nagyobb fej mint túl kicsi vsz. Nehéz túl nagy fejet rakni pl fogtam már twisterrel kb 20 grammos fejjel állóvízen, jó mély víz volt 10 méter körüli de nagyon messzi dobással. Haverom meg a harcsázójával megy partról 30 -as körüli fonott gondolhatod mekkora fejekkel lehet vele dobni. Elég sok süllőt is fog. Partról tavon.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz lumpy92 #87262 üzenetére
Igen egyet értek veled ,hogy az RSD agyon van szabályozva . De nagyon sok mindennel amúgy egyet értek. Sajnos ezen a vízen rengetegen horgásznak és a rengeteg ember jelentős része amit bír azt viszi , Víz területhez képest nagyon kevés a halőr .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
A Zéé
addikt
válasz lumpy92 #87262 üzenetére
Túlszabalyozottnak tűnik, de amíg vannak kiskapukat kereső sporttársak, addig ne várj mást.
Sőt, igazából örülhetnek a harcsa és csuka horgászok, hogy nem általános pergetési tilalom van április végéig, mint a Balatonon. Nekik is egyszerűbb lenne betartatni ezt a szabályt...[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
sasa311
veterán
Ilyen kell az új Döme spiccbothoz, 12 méterben:
[link]
Hínárt kaszálni is lehet veleEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
lumpy92
aktív tag
válasz hermanyi #87260 üzenetére
De nem a helyieken múlt és meg zokon is veszik, hogy nem lehet. A többi változtatást is érdemes elolvasni, nevetségesen túlszabályoznak mindent, szerintem ez már az agyament totálkontroll szint.
Pl.: "Március-áprilisban .... pergetés pedig legalább 15 cm-es (terelőlap és horgok nélkül mért) testhosszúságú műcsalival, 40 gramm dobósúlynál erősebb bottal, valamint 0.20 mm-nél vastagabb fonott vagy 0.35 mm-nél vastagabb monofil zsinórral lehetséges."Most már a műcsalit is méregethetik a halőrök, hogy megvan-e méretes....
És ha az öreg viharvert botommal pergetek amiről már lekopott a felirat, ki mondja meg, mennyi a dobósúlya? Vagy ráirjam fehér festékfilccel, hogy 40-80 g és akkor mindenki megnyugszik? Ha veszek 0.38-as monofilt ,de a halőr a (nyílván hitelesített) vastagságmérőjével 0.35-nél kevesebbnek méri mert a gyártó trehány volt akkor mi lesz?Mindegy, teljes túlkapás és agyonszabályozás az egész... és minden más is ez irányba megy.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
hermanyi
addikt
Tisztelt Horgásztársak! A Magyar Országos Horgász Szövetséggel az elmúlt napokban lefolytatott egyeztetések után világossá vált, hogy a 2024-es évre tervezett, az országos összevont jegyekhez váltható csónakos kiegészítő jegy – a korábbi MOHOSZ állásfoglalás-kérések ellenére – nem vezethető be. A MOHOSZ azt a feltételt szabta a csónakos jegyhez, hogy az országos összevont jegyek mellett az RDHSZ által kiadott területi jegyekhez is legyen kiadva ez a kiegészítő jegytípus, vagy mindkettőhöz, vagy egyikhez sem. Ezt az indokolatlan terhet nem kívánjuk az RSD horgászaira hárítani, ezért a csónakos kiegészítő jegyet nem vezetjük be. A horgászrend és a jegyárak korábban kihirdetett további módosításai változatlanul maradnak érvényben.
Tehát nem lesz Rasszizmus az RSD-n
-
dik
őstag
válasz galervin93 #87258 üzenetére
Akkor ezek szerint a te állításod sem egészen jó. Mert venni kell pár fajtát azt jó. Mivel sosem lehet tudni...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
galervin93
addikt
Nincs ilyen. Kb. mintha azt kérdeznéd, melyik pellettel lehet sok pontyot fogni.
Jókor kell jó helyen felkínálni a csalit. Finnyás helyzetekben tud dönteni a csali, de alapvetően meg kell találni a halat.
Olyat próbálj keresni, ami hasonlít a helyi táplálékhalakra. Pl. a Dunán jól tudnak működni a géb formájú csalik. Ezzel szemben egy keszeges tavon lehet jobban működnek a klasszikus, magas hátú kishalat imitáló csalik. Ha sok a sneci akkor hosszúkás formák.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
dik
őstag
Esetleg ismer valaki valami süllőmágnes gumihalat? 6,8 környékiek érdekelnének 3g 2/0.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
@mriya@
őstag
válasz Spartacushu #87251 üzenetére
Nekem ez nagyon bevált.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
mdav88
aktív tag
válasz Spartacushu #87253 üzenetére
Asso nekunk is bevalt, ultracastbol van narancs is.
Ha esti peca is van, es bojlisnal miert ne lenne, akkor az uv reflektiv zsinorok is erdekesek lehetnek. Sedo-nal lattam, de nincs tapasztaaltom. -
Spartacushu
csendes tag
válasz BlackmMmDog #87252 üzenetére
Igen tudom , de éjszaka a fekete színt nem nagyon lehet látni. Bár szerintem ebből a szempontból lehet fluo szín mert mindig felrakok 15-20m leader az meg átlátszó így mondhatni a riasztósága nem fontos, ellenben a láthatósága
[ Szerkesztve ]
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz Spartacushu #87251 üzenetére
Asso Invisilk , Asso Ultra Cast
Technium nagyon jó damil
-
Spartacushu
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó főzsinórt (bojlis)? Unom már a fluo sárgát. Valami kis újat szeretnék belevinni a dologba. Nem baj ha nem az olcsóbbak közt van. Carp expertet nem szeretem mert a nagyon leadert nem bírja. Néztem ezeket a technium zsinorókat, de nekem legenda hogy azt éjjel hogy látják a nagyok
-
frozy
csendes tag
válasz Zoli bácsi #87236 üzenetére
Köszi, egyelőre nem mennék a keret fölé, megnézem az olcsóbb ajánlatot.
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #87244 üzenetére
Pedig az egy zseniális dal. A pénztáros csak így szólítja: igazgató úr!
-
jansky1
senior tag
És ha jött a hal, ne maradjon el a pontyfénykép
-
Gyok2
senior tag
Ha valaki még nem hallotta Csitt [link]
Tiszta Windows rendes ház
-
Zoli bácsi
őstag
Ha valakit érdekel: (Kivágtam, azért van a sok smiley)
"Idén ünnepli 12. születésnapját kedvenc horgászboltod, a Peca Pláza.Szülinapi hét! 5000 Ft felett ingyenes szállítás online, minden webes rendeléshez dec. 11. és 17. közöttSzerencsekerék a Pecaplázában, dec. 14. és 17. között! – Gyere el és vásárolj 3000 Ft felett vecsési üzletünkben és pörgess egyet szerencsekerekünkön!Sőt, december 15.-én extra programmal is készültünk, ahol 13 és 17 óra között sztárhorgászainkkal is találkozhatnak a kilátogatók!Várunk minden kilátogatót szeretettel december 15.-én, ahol 13:00-tól Szabó Bence fogja várni a finomszerelékes horgászokat!Viszont a pergetőkről sem feledkeztünk meg, így ha 1-2 tippet szeretnétek az idei szezonra, akkor Bence mellett, Lukácsi Bélával is találkozhattok!EXTRA! JÁTÉK PÉNTEKEN. "Kapd el sztárhorgászainkat egy közös fotóra december 15.-én Vecsésen, a Pecapláza szülinapi délutánján, töltsd fel a képet a Facebook oldaladra, lásd el a #12evesapecaplaza hashtaggel és nyerj az általad választott csomagok közül! A helyszínen, délután 13 és 17 óra között találkozhatsz kiváló horgászainkkal, Lukácsi Bélával és Szabó Bencével is, akiktől most első kézből, személyesen kérhetsz tanácsot! Emellett jó hangulattal és 3000 Ft feletti vásárlás felett extra szerencsekerékkel várunk mindenkit!" -2 darab 30000 Ft értékű csomagot sorsolunk!!!!Ünnepeljük együtt a Pecapláza 12. évfordulóját!" -
horcsog
tag
Csónakból az igazi. Régen mikor még nem volt csónakom és sok horgász volt begyalogoltam a túlpartra. Néha autóval is bementem , még skoda 120-al akadtam el egyszer nyáron éjszaka, elég rossz az út a túlparton erdészeti gépek összejárják. Szerencsére találtam traktorost begyalogoltam a faluba éjszaka na mondom ki fog most eljönni, de kocsmába útbaigazítottak és rendes volt a traktoros azonnal jött.
Szóval sokat gyalogoltam akkoriban be a túlpartra az jó kis séta horgászcuccal. Az első szakasz mindjárt úgy kezdődik az erdőben olyan meredek ösvény ha száraz is alig lehet lemenni megpakolva. Amikor jött egy kis eső ott felmenni fákba bozótba kapaszkodva. Jó is volt ez.
-
4Grider
nagyúr
válasz Zoli bácsi #87238 üzenetére
Felénk is unatkoznak az eladók a horgászboltban...
-
Zoli bácsi
őstag
Na, ezen most jót röhögtem...Helyi horgászboltosunk közösségi oldalára felkerült fotó, remélem meg tudjátok nézni....
[link] -
horcsog
tag
Nem annyira vészes . Csak éjszaka kell menni hétköznap .
Egyébként nem ennyire rossz a helyzet tömeg szempontjából, csak én allergiás vagyok erre. Valaki mellettem csapkodja a kocsiajtót mikor a part mellett horgászom , vagy világít elekromos jelzőzik fára mászok . Főleg amikor 1 km-en van 2 ember és leül mellém .
Dunán is tudok úgy járni egy kőruganyon egyedül vagyok elférne 200 horgász rajta vagy még több jön 2 ember és odaülnek mellém . Oké, hogy az a jó hely de ez fárasztó a számomra. Látom, hogy valaki ott horgászik ahol én is szeretnék nem megyek oda, nem ülök rá a nyakára. Legkihaltabb vízen is tudok így járni. Szóval nem vagyok mérvadó tömeg szempontjából mert lehet más azt mondaná alig van valaki ami nekem már tömeg.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
[link]
Nagyon imádom, iszonyú jó bot, nagyon nagyon érzékeny és most 50% akcióban árban is verhetetlen.
Tescós pontyokat simán ki lehet vele venni, 20-22-es zsinorral terhelhető. Én egyszer egy 8 kilós tiszai nyurgat is kivettem vele, bár az már nem 5 perc volt.Nekem 2.45-os van.
[ Szerkesztve ]
-
frozy
csendes tag
Lehet, hogy hozna nekem a télapó egy pickert, amit csatorna, vagy csónakos pecára használnék kárász-keszeg-tesco ponty halakra.
Van valami topic javaslat 20e alatt?
A Vanity-t szoktátok mondani nagyobb hosszban, 270-ben is lehet jó gondolat ez? Köszi! -
hermanyi
addikt
válasz 4Grider #87230 üzenetére
Ezt találtam gyorsba : Arra a kérdésre, hogy lesz-e változás a balatoni horgászrendben, közölte, csak minimális kiegészítésekre kell számítani, amelyek nem növelnek korlátozásokat, hanem esetenként inkább enyhítenek; az országos általános jegy például jövőre a csónakos horgászatra is lehetőséget ad majd.
-
4Grider
nagyúr
válasz galervin93 #87224 üzenetére
Valószínűleg itt is az lesz, hogy amióta bekerült az országos területibe a Balaton, megfogyatkozott az éves területi jegy értékesítés. Ezért találták ki a parti/csónakos jegyet, amiből aztán jövőre kifarolnak (az országossal jövőre megint lehet a Balatonon csónakból pecázni). Most az RDHSZ a soros...
-
iceQ!
addikt
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
horcsog
tag
válasz 4Grider #87217 üzenetére
Te is jársz Szálkára? Kicsi a világ akkor. Persze így a helyes nehogy ott pontyozzon, nem precízen fogalmaztam meg . Mondjuk érdemes azt a kisregény szabályzatot átböngészni napijegyhez is gondolom adnak egy kézikönyvet mint az engedélyhez a szabályokról . Más különlegesség talán nincs benne a strandon pecázáson kívül csak a szokásos mohosz szabályok.
Tudod én csónakból megyek és általában ragadozóra így nekem nyáron tilos a strand. Májusban miért nem engedték meg azt nem tudom mert májusban elég elvetemült aki fürdeni akar.
Egyébként nem nagy boldogság ez a strand ott nyáron , de Szálkai polgármester biznisze. Még egyszer megszerzi az egész tavat , környező földekből már jócskán felvásárolt.
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Aki országos jeggyel, csónakból horgászott az RSDn és jövőre is így szeretne tenni, az számoljon +45e forint költséggel. A jegy / horgász értendő, nem / csónak.
-
4Grider
nagyúr
válasz horcsog #87215 üzenetére
A strandon és a gáton egész évben tilos pecázni. A stranddal szembeni erdőben május 01. és augusztus 31-közötti időszakban tilos partról és csónakból is a horgászat. Szeptember 1. és április 30-a közti időben pedig csak a pergetős és a "kishalas-csalizásos" módszer engedélyezett csak ragadozó halakra.
-
horcsog
tag
Ami érdekes még a vízben nagyon változatos a medre 8-9 métertől a tó végi térdig érő vízig. 57 hektár de az átlag mélysége sacc szerintem 4 méter minimum de lehet több is. Szóval van víztömeg. Elég trükkös éppen merre kellene keresni a halat . Mondjuk idén a pontyot nem kellett annyira keresni szerintem mert a spiccbotot is támadták csalihalazás közben. De azért nem kocka tó halsűrűség van , hogy kimész aztán még be se dobtál már húzza az 5 kilós ponty.
Engem leginkább a harcsák érdekelnek, és még a süllők. Süllőzés érdekes rengeteget lehetett fogni , most sokkal kisebb az állomány de nagyobb a súly. Harcsaállomány jó , csak azok a csúnya nagyok nem akarnak jönni. Ami rossz ha jó időben pláne hétvégén vagy ünnepnap hasonlók akkor nagyon sokan kiszabadulnak oda. Lehet sátorozni is én azt nem szoktam, de ha sátrazni akarsz akkor az erdő felőli oldalt ajánlom mert különben megőrülsz a sok turistától , kutyasétáltató, horgász stb. Van egy strand is a tó elején nyári időszakban ott egy 300-400 méteres szakaszon nem lehet horgászni a strand miatt. Nyáron rengeteg a fürdőző is. Vadászat megy az erdőben arra éjszaka nem ajánlom mászkálj megy a lövöldözés elég jó vadászterület van ott. Lehet gyalogtúrázni is szép környék ott megy a kéktúra útvonal is.
-
horcsog
tag
Napijegy ára sacc 3000-4000 környékén lehet, nem tudom pontosan mert én éves jeggyel megyek. De vannak heti jegyek meg fél éves jegy. Mohosz kezelésben van szóval a Mohosz oldalán vagy a Tohosz oldalán gondolom megvannak a napijegyes infók. Legegyszerűbb lehet online venni , de Szekszárdon a tohosznál biztos adnak vagy horgászboltokban Szekszárdon, régen a Horog csárdában is adtak Szálkán nem tudom lehet e még ott is. + Halőröknél gondolom lehet venni, csak az bizonytalan mikor találkozol velük.
Halak keszegféléből bodorka rengeteg, és van dévér, karika, kárász is de nem olyan tömegben . Pontyot telepítenek leginkább most sok a horgász elég sok pontyot raknak bele. Nem egy halastó szinten de van benne elég szépen, amur is van benne arra teljes tilalom van. Busák is vannak sajnos. Ragadozó állomány ami a legérdekesebb csuka, balin , süllő, harcsa. Sügér is van, és persze most a törpeharcsa.
Szép halak vannak benne mert kb 43-44 éve lett feltöltve. Mindenből vannak nagy méretű jószágok. 0-24-ben lehet horgászni egész évben.
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz galervin93 #87211 üzenetére
Én Visegrádon voltam a napokba n, ott is van, bár csak annyi, hogy a meló kissé életveszélyesebb legyen, meg a hülyeautósok ne tudjanak felmenni a fellegvárhoz a szerpentinen.
-
-
saen
veterán
válasz kertsa #87207 üzenetére
Most 10lb-s Sunline Super Sniper fc-t, de ez itthon szerintem nem kapható. Én alapvetően szeretem, topwaterhez nem jó, mert lehúzza a csalit, szélben érzékenyebb, mint a fonott, szélcsendben meg fordítva.
Amit linkeltél az is biztos jó, eredeti japán FC-k nagyon szarok nem lehetnek, bár nem ismerem azt a konkrét tipust. Seaguar Tatsu a top egyébként, de sajnáltam rá a pénzt eddig. -
kertsa
senior tag
Milyet használsz? 4-21gr-os castingra tenném.
Milyen használni ha fonotthoz hasonlítanád?
Fluoro előkét használok amit fg-knot-al kötök a fonotthoz. 5-10cm-es zászlóval dobok, és kopog a kötés a gyűrűkbe Fluoro főzsinórral csak a kapocsba lenne csomó.
ezt nézegetem. Van egy video lejjebb görgetve. Érdemes megnézni mit tud, 45mp.
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz aladarazurbe #87199 üzenetére
Milyen szépen rázta ki a halakat mérlegeléskor...
-
sasa311
veterán
Helykihasznalas ötös
A kollégát megkerdezhetned, hogy tud-e tuti megbízható eladót alin akinél fél áron lehet tuti jó minőségű botot venni
-
hermanyi
addikt
Láttam már versenyről videót amit egy lepukkant fedett medencében rendeztek . kb 2m enként ültek mind a 4 oldalon . Valami 50kg körüli fogással nyertek meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest