Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Tehát akkor jó is meg nem is ez a bot..
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
sasa311
veterán
válasz Steady74 #86995 üzenetére
Oh, ezek?
https://topmix.hu/termek/8304/handing-spiccbot-lwg2-5-4mgalervin93
Van a végén egy karika, ott szokták kikötni valamihez (ládához, fához ), hogyha végképp minden kötél szakad és viszi a hal akkor megmarad a bot.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
galervin93
addikt
-
sasa311
veterán
válasz galervin93 #86993 üzenetére
Valaki amúgy tiktok kommentek között írta, hogy pontyshown 50K-ért vett egyet "akciósan". Eskü annyit én is adnék érte aztán nyáron egy 9 méteressel nekimennék a busáknak
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
galervin93
addikt
válasz sasa311 #86992 üzenetére
Így van, a kulcs a halak fajtája, egészen pontosan a szájuk. Itthon kb.
- margin rakó helyében tudom elképzelni, bár kíváncsi vagyok mit szól a tógazda a húskampókhoz
- folyóvízen márna peca - na ez mondjuk fain lehet!
- elvetemült ötlet, de part menti cserkelős ragadozó peca; beejted a hínár nyiladékba a halacskát, vagy leengeded a bedőlt fák közé stb. Közvetlen a kontakt, a csontos szájba be tudod ütni vele a horgot.
Szerintem aki ilyen botot vesz, annak fogalma sincs mire való. De mivel Döme reklámozza, ezért biztos meg kell venni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sasa311
veterán
válasz Steady74 #86991 üzenetére
Ezek az alis botok nem ilyenek. Én már vagy 4-et vettem. Legalábbis 20-25K körül amit megkapsz az mind egy talicska fosch. Már a 7 méteresek is a saját súlyuk alatt hajlanak, ha tartod nem egyenes.
Amit a DG mutatott az utolsó filmjében az egyenes, mint a cövek terhelés nélkül.Amúgy meg de. Ezek nem C&R pontyhorgászatra lettek kitalálva, hanem megy a hal a fazékba, akkor meg mindegy milyen a szája. Másrészt ázsiában a busa, harcsák, amúr szája olyan csontos, hogy vasmakcskával is kivonszolhatod, akkor sem szakad szét. Egy olyan igazi vad kagylózabáló ponty még talán határeset, de a classic magyar tavi pontyoknak 50-es monoval csak letéped a száját egy ilyen cuccal.
-
Steady74
Topikgazda
Hermányi mesterrel erről beszélgettünk tegnap este. Nekem egy ilyen spiccbotom van, a többiek mondják el milyen vele a peca, ne én tegyem 6,4m hosszban, talán 12 dollár volt amikor vettem 2020-ban.
Többen azt mondják, hogy ez olyan bot, mint amit DG bemutat. Mondjuk barokkos túlzásokat mond (nem ismerik ezt a fajta spiccbotot itthon miközben már 2017-ben többen vettek kintről, és terjedt az a videó, hogy egy 2l-es petpalack vizet felemelnek vele, a 150k is túlzás szerintem, a második linken 40k a bot), de a kínia pecás videója alapján (kaiwo 810) ezt és ezt a botot találtam alin.Nekem több kérdésem is van amúgy ezzel a módszerrel. A videóban mi a francért horgászik eleve 1m-re hosszabb szerelékkel mint a bot? Másik, hogy mivel ennyire direkt a kontakt a hallal, nem tépjük szét a száját? Keszegre spiccbotozni más, azt nem kell fárasztani. Valószínűleg amúgy azért horgásznak akkora kampókkal, hogy tartsanak rendesen, kicsi horoggal ekkora erőt nem lehet kifejteni a halra. Rakónál ott a gumi, ami tompít, minden másnál meg az orsóról tud zsinórt venni a hal... szóval nem tudom, érdekes.
-
dik
őstag
Valakinek volt már a kezében az a fegyver amit a Döme a facen videóban most reklámoz(spicc bot)? Kintről mennyiért lehet azokat megszerezni?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
sasa311
veterán
-
kertsa
senior tag
Hosszú tanakodás után választottam, és a dragon mellett dönöttem. Szárazon elég jó, 94gr az egész bot, és tökéletes az egyensúlya egy curado 71hg-val. Vizes teszt még sajnos volt.
Dragon [link][ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #86982 üzenetére
Ezért is merészeltem meglengetni, ha most a hétvégi eksönben valaki vesz még mellé lábrácsot meg mondjuk egy nagy álcát, akkor 150 környékén lesz egy vadiúj ládikója, faca 36-os lábak, jó terhelhetőség stb.
Hát, nem tudom hogy akarok-e beszélni róla... Fiatal voltam és kellett a pénz...
---
Ha már biznyic, itt lent az aláírásomban van párapróság, hátha találtok benne kedvetekre valót, a távolság ne riasszon el senkit, megoldjuk.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
balou84
csendes tag
Dömés Team Feeder Big River 390 cm 100-350g bothoz tudtok orsót javasolni? Fater szerválta magának, karácsonyra meg kapna tőlem orsót hozzá. köszi!
-
Steady74
Topikgazda
válasz galervin93 #86979 üzenetére
az egy jó szék és egy jó ár, szerintem kár kihagyni. Majd elmondod, mit kellett tenned ezért?
-
Zoli bácsi
őstag
A ma reggel leadott Pecaplázás rendelést holnap kiszállítják.
Majdnem hanyatt estem, mikor megláttam a GLS értesítő mailt.
Nem baj, csak azt hittem lesz december, mire megjön, szerintem a reggel leadott rendeléseket gyorsan postázni kezdték, ne torlódjon össze. -
galervin93
addikt
Urak, by Döme Rotary Boxra kaptam 30 százalékos kupont a Haldorádótól, ha valakit érdekel szóljon!
-
-
4Grider
nagyúr
Daiwa esetén hasonló a tapasztalat.
Ha a merítőd 10 e Ft felett volt és egy éven belül vásároltad, akkor a jogszabály szerint maximum 30 napjuk van a javításra, ha az nem sikerül, akkor kérheted vissza a pénzedet. Ilyenkor szoktak hivatkozni a törésre, mint nem garanciális okra, ekkor viszont nekik kell bizonyítani, hogy nem volt anyaghibás (gyári hibás) a termék. Persze ha valahogy bizonyítják, akkor csöbörből vödörbe, bukod az ingyenes csere lehetőségét, sőt a vizsgálat díját is rád verhetik. -
iceQ!
addikt
Sztori time:
2023. szept. 25-én írtam egy mailt az egyik nagy boltnak, ahonnan vettem NASH merítőmet, hogy eltört. Szákolás közben rúgot egyet a az amúr és reccs. Nem a nyél, hanem a fej résznél tört. Elküldtem, kínkeservesen kicsikartam belőlük, hogy csérélni fogják.Mivel mindig nekem kellett írni, hogy mivanmá' ez kicsit úgy fel is b@szott. Írtam nekik megint, jött a válasz: "A merítőd már úton van, amint megjön hívunk!!!!"
Ez volt november 6-án. Tegnap írtam megint egy levelet és ma jött a válasz:"Érkezett azóta áru viszont nem tartalmazta a merítőt. Levelünkre annyi választ kaptunk hogy cserélik a terméket viszont nincs raktárkészletükön és jövő hónapra várják a beérkezést."
Ezzel amúgy lehet valamit kezdeni, nem tudjátok? 2 hónapja várok egy sz@ros merítőre. Elég nonsense lassan 2024 elején hogy 2 hónapot vársz egy garanciális ügyintézésre.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Zoli bácsi
őstag
Na, elmentem Szákó mesterhez...akkor részemről idei BF letudva.
Egy 2,7m-es, összetolható nyélrészes kis boton akadt meg a szemem: [link]
El is hoztam.
Nézegettem, nem nagyon voltak a boltba, elég korán, nyitásra mentem. Mondthatjuk, elmentem hűssel.....
Kezembe fogtam az új Benzár Concourse feeder 6000 orsót, szépen fut, de a fék nem győzött meg. Az a kisebbik baj hogy nincs gyorsfék, de érzetre a 10 ezres, kis lamellás Nevis orsók érzetét adta. Gyorsan vissza is tettem.
Ezt a kis Nash botot szemléltem meg, és el is hoztam, ez tetszett meg.
Mondtam Szákó mesternek, nem győz meg a választék, kevesebb a bot, a régi helyen több volt. Aztán megbeszéltük, hogy most 20x akkora helyen van kirakva a választék, szóval csalóka a dolog, ahol össze volt ömlesztve minden, többnek tűnt.
Igazából még egy ilyen könnyű, kicsi fenekező botot kerestem, néha jól jönne a fák alatt. Meg akkor megrendeltem reggeli kávézás közben a másik végletet is, a 7 méteres szerszámot, az sem volt.
Ígéretemhez híven (magamnak ígértem meg) nem lesz több botom, télen is lesz egy tisztogatás..(Kollégák nagy örömére........)
Na, most januárig csönd, akkor megyek engedélyt váltani, arra meg szokott küldeni a Fertődi Solaris egy 20%-os akciós kupont karácsonyi képeslap formájában. -
galervin93
addikt
válasz Zoli bácsi #86972 üzenetére
Önmagában a súly nem minden, sokat (legalább ennyit) számít az egyensúly. Egy nehezebb bot is lehet használható, ha egyensúlyban van. (Az más kérdés, hogy a nagyobb súly fárasztóbb.) Nekem ez az Allround azért nem jött be, mert orrnehéz, le akarja húzni a csuklómat.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz galervin93 #86970 üzenetére
Köszi!
Na, így melóból hazajőve láttam éppen a mailjeim közt, hogy elindult az akció.
Egy Allround Bolo-t rendeltem, kuponjaimmal a 7m-es egy húszas lett. ahogy néztem ebben a méretben 30gr, azaz 3 dkg a különbség, Blade bolohoz képest.. Azért hogy egy évben háromszor előveszem, szerintem bőven jó lesz nekem.
Rábán akarom ebben a méretben használni, a kisebb folyókra elég az ötös (Nekem)
Én ezt vettem: [link] A leghosszabbat.
Meg hozzávágtam egy ilyen csomagot, a keverőedény miatt: [link]
Ennyi, mert itt helyben Szákó Mesternél is BF van, ott is elvágok ennyi zsét, aztán idénre elég is lesz. -
jansky1
senior tag
Én a Decathlonon túl munkavédelmi ruházatos boltot szoktam még javasolni. Érdemes szétnézni.
-
galervin93
addikt
Na ha már Pecapláza, azért a BF akcióra érdemes rákukkantani. Az alapjáraton 32 körül futó 5 m-es Blade Pole spicc féláron, de én még ezt is lekuponoztam 13ezerre. Ennyiért azért funny behúzni, jó kis pálca, pont nem is olyan rég írtam, hogy tervezek 5-ös spiccet venni.
Ugyanitt Zoli bácsinak 7 m-es Blade Bolo is akciós, igaz nem akkora eksön mont 2 éve, de azért 50 ezer alatt így is elég jó vétel, pláne ha akad még egy-két ellőhető kupon.
---
Amúgy meg ha már boltok, nagyon ritkán járok már személyesen, legfeljebb élő anyagért, tapizni kiszemelt cuccokat vagy tűzoltásból, ha valami gyorsan kell. Ruházatot meg mindenféle kiegészítő terméket meg még véletlenül sem ilyen helyen veszünk, mert sokszoros túlárazások vannak. Ruhát a ruhásból. Decathlon telitalálat, Tribord cuccokra érdemes ránézni![ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz mdav88 #86966 üzenetére
PP-ban is van egy két rendesen arc de volt kérdeztem, neki állt feljebb... Nem is járok már oda, csak nagyon ritkán. Mondjuk horgászni sem voltam a fórum peca óta
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Steady74
Topikgazda
válasz sasa311 #86964 üzenetére
10 évvel ezelőtt is ment már a legtöbb több áruházas helyen, hogy belépsz a webáruházba és látod, hogy melyik üzletben milyen készlet van. De WT leszarja, 2 éve lett asszem új webmotor, én ezt vagy 2-3 alkalommal mondom évente, hogy gáz, hogy még nem megy. Minden apró szart meg kell rendeljek, mert így biztos, hogy a keszi üzletben ott lesz minden és nem az van, hogy kell 3 csomag horog, amit látok készleten de az 3 üzletben van.. sokszor meg azért vágnak pofákat, ha 3 csomag horgot személyes átvétellel kérek, de visszakapják a labdát, hogy ha tudnám, hogy hol van 3 csomag horog, oda megyek. Telefonáljak.. mondom ok, de akkor annak a hívásnak a díját kérem levonni az árból. De szerencsére nekem nincs bajom velük.
-
sasa311
veterán
válasz Steady74 #86963 üzenetére
Kinéztem amit venni akartam. Felhívtam őket telefonon, hogy van-e? Természetesen, minden méret, jöjjek. Jövök, felprobalom, nem jó. Mondom másik méret kéne. Ja, az nincs csak a másik boltban 2 db. Oké, akkor az kéne. Azt ők nem tudják intézni, rendeljem meg a neten. Másik eladó jön, mondja szerinte felesleges, mert innen vitték át oda, biztosan "kell valakinek".
Nézem webshopban, készleten, rendelhető. Oké, látványosan leszar, akkor rendeljem meg és nézi a focimeccset a laptopon...Megrendeltem. 3 nap után írnak, hogy nincs. Mondom az hogyan lehet, még most is elérhető a webshopban. Válasz, hogy rossz a méret, rossz az adatbázis meg más előbb rendelte és elfogyott.
Funfact: még most is elérhető a webshopban.Szóval elment vele majdnem 2 órám, kocsikaztam 40 km-, még én érzem rosszul magam, hogy vásárolni szerettem volna és buktam a pontyshow hétvégi kedvezményeket máshol, amiért azt mondták van készleten és meg tudom venni...
Máskor is voltak nem túl kedvesek a walterben, pedig nem egy 6 jegyu számlán van tőlük, de nagyon utálom amikor madárnak néznek, úgyhogy részemről befejeztem az itt vásárlást.
-
Steady74
Topikgazda
válasz 4Grider #86962 üzenetére
Nálam előfordult már, ha akciós termékhez veszek még ezt- azt már nem akciós időszakban, akkor azt hozzá szokták írni az akciós tételekhez.
sasa311: ott dolgozik a barátnőnk Miért néztek hülyének? Tél van, téli ruhát keres az ember, talán ez nem a világ vége...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz sasa311 #86961 üzenetére
Azok lehúzósak. Ott ma személyes átvétellel teljes áron adták át a 15% akcióban rendelt cuccaimat. Elkövettem azt a hibát, hogy vettem még pár cuccot teljes áron és nem vettem észre fizetéskor az átverést. Néhány ezer Ft miatt meg nem éri meg visszamennem, így csak megjegyeztem, hogy oda soha többet ne tegyem be a lábam.
-
-
kertsa
senior tag
válasz sasa311 #86956 üzenetére
Decathlonba vannak jó ruhák. Mindig ott vásárolok. Ha nem igényed, hogy rajta legyen bármelyik horgász márka jelzése, sok pénzed meg maradhat. Találni ott jó minőségű holmikat. Nekem nincs termó télre. Egy aláöltözet, jó zokni, és bakancs. Felülre is rétegesen, és nem úgy nézek ki, mint egy hóember. -5 fokig kabátot sem szoktam húzni. Pergetni nem lehet pufajkába
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Walterlandon kívül Pesten hol lehet thermoruhát venni készletről úgy, hogy fel is tudom próbálni?
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom tudjátok e az infót, lassan aktuális az új horgászkártya igénylés.
Ma találtam rá mert érdekelt, mi lesz. Igaz nov 10. keltezésű, de mint minden csecsemőnek minden vicc új."
A Magyar Horgászkártya általános érvényessége a 2018. évben teljesített érvényes és lezárt regisztráció időpontját követő 6. naptári év január 31. napja, majd 2019-től az adott évben teljesített érvényes és lezárt regisztráció időpontját követő 5. naptári év január 31. napja.
2024. január 1-től új kártya igénylésekor, illetve az előző megújításakor az igénylők átesnek egy központi azonosításon. Az általuk megadott adatokat összeveti a rendszer a Belügyminisztérium személy- és lakcímnyilvántartásával. Ha egyezik a kettő, és a horgász igazoltan be is fizeti a díjat, máris létrejön a horgászkártya digitális változata és a HORINFO szakrendszer engedélyezi a 2024-es horgászokmányok kiváltását. Ezt akár otthonról, online formában is meg lehet tenni, de aki szeretné, személyesen, a horgászszervezeti értékesítési pontoknál is intézheti." -
mufi
senior tag
Sziasztok,
ilyen horogra lenne szükségem, 7-8 gr de mondjuk 5 vagy 6-os méretű horoggal, hol tudok ilyet venni?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
jansky1
senior tag
válasz Koncipappa #86947 üzenetére
Elnéztem, ph-s topicból jött a chilitéma, azt hittem Te csináltad, de látom, hogy más volt a témaindító.
-
jansky1
senior tag
Nekem onnan jött a motosz anno, de most szünet van a termesztésben. Jövőre nekivágok újra.
-
Steady74
Topikgazda
sokminden féle, klassz ember van itt a pecás fórumon. Jelzem megint csak a fórumpeca kiváló lehetőség arra is (amellett, hogy akár egymás botját is megtapogassuk ), hogy emberként is kicsit megismerjük egymást.
-
Koncipappa
csendes tag
Nem is tudtam, hogy ennyi chili rajongó van itt Én 11 éve termesztek chilit, de csak saját célra. A chilikertész fórumot én csináltam hajdanán, ha mond ez valamit valakinek.
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
PpenoO
őstag
Hogy ráéreztetek, pont most lettem kész.
-
jansky1
senior tag
PpenoO, nagyon jól áll a halászlének is a házi reaper
-
-
musli26
tag
válasz Steady74 #86932 üzenetére
Fél 10től fél 3ig 2 gép,2 laptop,2 telofonon nem sikerült jegyet vennünk.
Mondom veszek drágábban...
A 20e jegy 120e árulja...Ku... a..ád.
Csak kicsit basznám pofán....
Persze a sok G..i jegyüzér miatt akarnak sok pénzt nyerni...legyen már egy kis peca is:
Ki mit vett a Bf alatt?
Nekem sikerült bevárásolni a walterlandtól...[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz sasa311 #86930 üzenetére
Épen az nem , szerintem 10ezres mérlegelő és 1ezres mérleg ellátja a feladatott
#86931andrew911
Tavaly kiírták hogy kedvező árakkal várják a látogatókat : 4000ft lett volna (más helyen egyharmad adag) rántott brokkoli+ hasáb burgonyaRégeben nem voltak elszállva így az árakkal, nagyon finom kecskesajnos-paradicsomos kenyér lángost lehet venni. Legjobban a HD napokat szeretem, mert akkor mindig elmentem Sóstó csárdába enni .
-
Steady74
Topikgazda
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #86929 üzenetére
Jaja, kint volt pl. a Guru egy jó nagy rakós szortimenttel, meg jobban széthúzták a tömeget a két pavilonnal. A kaja az olyan adventivásáros lehúzós volt, mint mindig: 2800 egy szál kolbász, egy tokány meg 3400, egy ásványvíz már kijön 700-ból, érdemesebb sört inni.
-
sasa311
veterán
válasz BlackmMmDog #86929 üzenetére
Az én ingerküszöböm egyedül a beépített mérleges pontybölcső lépte át, de 150e-ért kicsit morcos az ára
-
BlackmMmDog
aktív tag
Pontyshow-t jónak értékeltem, 3x többi kiáltóval lehet találkozni tavalyihoz képest.
Kaja részt nem néztem, hogy mi és mennyi be kerültnek (forró- kutyát láttam hogy árultak) .Sportex termékeket végre kézbe tudtam venni, találtam tetszetős botokat is, de a merevbotzsák nagyon tetszett.
Croco SLC Feeder 420 (ezzel dobdák a 219m-ert) is megnéztem, merev botra számoltam, de pozitív csalódás ért.
Guru Aventus SR is megnéztem, 390-ben eltudnám képzelni még. Standon meg a A-Class-ra akartak rábeszélni, de az kit érdekel
TOP MIX AsterX-t árához képest nagyon jónak ítélem (330-390, 24990- 28490 ft) , főleg ha még befigyelne 20% kedvezmény
Delphin is bemutatta a 2024-es felhozatalát, ott is volt jó portékák
-
sasa311
veterán
Látott valaki black fridayben jó vétel kantáros thermo nadrágot? Csak nadrág kéne!
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #86926 üzenetére
nekem szerinte tőle sose volt Italica botom Amit eladtam 330 ast azzal ment ki reklamálni . Nem ment bele rendesen a rezgő állitolag . Én sose probáltam nem is pecáztam vele
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz hermanyi #86924 üzenetére
Nope, azt nem mesélte. Bár nem tudom mondtad-e neki. Mondjuk az én 330-asommal szerencsére nem volt baj, talán 30 és 45 gr-os is van.
sasa311: tavasszal lesznek a Matchfishing napok, jeleztem, hogy lenne egy kisebb baráti társaság, aki költene nála, és kérhetek-e nekik egyedi árakat.
Szereti, ha elmegy hozzá a vevő és szétnéz, lehet érdemes lenne ott tartani az első fórumtalit (mondjuk ez jó b@zis lett ) tavasszal.Mr. Kutya: aha. Milo botok is tetszettek? Silent 2-es volt a neve a feedernek amiket néztem, bivaly erő volt benne, fsza pontyos pálcák, keszegest nem láttam közöttük.
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #86919 üzenetére
Mert Italica nem tud rendes botot gyártani
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Lapeca
újonc
válasz Steady74 #86918 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen, ritkább eset, főleg 330 as botoknál, a 360 as már 3 részes és szebb ívük van, mint a rövidebbeknek amik esetleg 3 részesek. Bár nekem volt egyszer egy 330-as trabucco botom "master x selektor.... Leírni is hosszú, annak a nyél tagja rövidebb volt, a középső tag hosszabb, és nem csészték el, hosszú spiccekkel, mint pl. Dömének a fine maxot, így szép, egyenletes íve volt az egész botnak.
-
Steady74
Topikgazda
-
PpenoO
őstag
Horogra akadtatok, nincs mit szépíteni
Hétvégén meghorgásznám a DunaTisza csatornát csukára vadászva. Ismerős valamelyikőtök erre és tudna tippet adni hol érdemes próbálkozni?
-
sasa311
veterán
válasz BlackmMmDog #86912 üzenetére
Hát, megbántam
Szó szerint semmi sincs itt, csak bolt. Látnivaló nuku, akció nuku.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
saen
veterán
válasz galervin93 #86909 üzenetére
Én ezért nem járok a Balatonra, pedig nincs messze. Egyszerűen alig van hely a parton ahol lehet horgászni, legtöbb helyen egyszerűen tilos. Kikötőkben alapból tilos, csak akkor horgászhatsz ott ha van ott hajód. Régebben volt, hogy engedték az embereket ha már nem voltak bennt a vitorlások. Ma már ilyen helyről sem tudok...
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #86909 üzenetére
Tavasszal tettem egy próbát utoljára a Balatonnal. Badacsonytól Keszthelyig nagyjából ahol horgászni lehet ezen a részen, azok a mólók, ha elviseled az embertömeget magad körül. Keszthelynél van a Libás Strand és a móló közt a sétány, de ott is folyamatos a népáradat, ami nem feltétlenül baj, csak én nem bírom ki. De pl. a Keszthelyi móló is már részben tiltott zóna.
Stég vagy csónak nélkül ez az északnyugati rész felejtős sajnos. A déli part se sokkal jobb errefelé. A fenyvesi kikötőben annyi hal van, hogy el sem tudná képzelni az ember, de ott sem lehet horgászni még ilyenkor, vitorlás szezon után sem. Ha csak nincs kikötőhelyed, mert akkor senki nem szól rád.
Just a simple Lineman...
-
balou84
csendes tag
Fishingoutlet -20% 11.17-19. között. Kupon: BF2023
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #86905 üzenetére
Szigliget offos...
A besárgázott részen laknak a sügerek, csukák, de nem lehet bemenni. Szezonon kívül zárják a kaput az étteremnél, a kőrugany elején meg ki van írva, hogy csak bérelt hellyel rendelkezők mehetnek fel a kőrakásra. A másik oldalról meg nem tudsz bedobni addig, ameddig kellene. Balin szokott néha locsogni, de azt sosem tudtam onnan fogni. A mólóról meg 1-2 kicsi sügéren kívül mást sosem fogtam.
Badacsonynál 1x próbáltam mostanában, eredménytelenül, de a kikötőbe, ami valószínű jó lehet, szintén nem lehet bemenni.
Mindkét mólón ha jó idő van, folyamatos az embertömeg, még decemberben is.Just a simple Lineman...
-
Lapeca
újonc
Sziasztok! Erősen gondolkodom,hogy a tökéletesebb karakterisztika érdekében,csak be kellene vállalnom a 2 részes,11láb hosszú feedereket is,miután nagy kedvenceim lettek a 3m esek. De kicsit félek attól hogy nem lesz e túl nagy nyűg a 173cm. szállítási hossz!?
-
galervin93
addikt
Balatoni mólók/kikötők ilyenkor tartanak (kis)ragadozókat? Hétvégén lent leszek, Szigliget és Badacsony kikötője lesz a legközelebb, érdemes esetleg finom cuccal dobálni párat?
Nem peca miatt megyek, de ha már ott vagyok...[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #86900 üzenetére
Én már vissza is kaptam a jegy árát
-
sasa311
veterán
Én megyek de magam sem értem minek. Jó eséllyel csalódni
-
PpenoO
őstag
Hát a pontyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fallout 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest