Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
Ami érdekes még a vízben nagyon változatos a medre 8-9 métertől a tó végi térdig érő vízig. 57 hektár de az átlag mélysége sacc szerintem 4 méter minimum de lehet több is. Szóval van víztömeg. Elég trükkös éppen merre kellene keresni a halat . Mondjuk idén a pontyot nem kellett annyira keresni szerintem mert a spiccbotot is támadták csalihalazás közben. De azért nem kocka tó halsűrűség van , hogy kimész aztán még be se dobtál már húzza az 5 kilós ponty.
Engem leginkább a harcsák érdekelnek, és még a süllők. Süllőzés érdekes rengeteget lehetett fogni , most sokkal kisebb az állomány de nagyobb a súly. Harcsaállomány jó , csak azok a csúnya nagyok nem akarnak jönni. Ami rossz ha jó időben pláne hétvégén vagy ünnepnap hasonlók akkor nagyon sokan kiszabadulnak oda. Lehet sátorozni is én azt nem szoktam, de ha sátrazni akarsz akkor az erdő felőli oldalt ajánlom mert különben megőrülsz a sok turistától , kutyasétáltató, horgász stb. Van egy strand is a tó elején nyári időszakban ott egy 300-400 méteres szakaszon nem lehet horgászni a strand miatt. Nyáron rengeteg a fürdőző is. Vadászat megy az erdőben arra éjszaka nem ajánlom mászkálj megy a lövöldözés elég jó vadászterület van ott. Lehet gyalogtúrázni is szép környék ott megy a kéktúra útvonal is.
-
horcsog
tag
Napijegy ára sacc 3000-4000 környékén lehet, nem tudom pontosan mert én éves jeggyel megyek. De vannak heti jegyek meg fél éves jegy. Mohosz kezelésben van szóval a Mohosz oldalán vagy a Tohosz oldalán gondolom megvannak a napijegyes infók. Legegyszerűbb lehet online venni , de Szekszárdon a tohosznál biztos adnak vagy horgászboltokban Szekszárdon, régen a Horog csárdában is adtak Szálkán nem tudom lehet e még ott is. + Halőröknél gondolom lehet venni, csak az bizonytalan mikor találkozol velük.
Halak keszegféléből bodorka rengeteg, és van dévér, karika, kárász is de nem olyan tömegben . Pontyot telepítenek leginkább most sok a horgász elég sok pontyot raknak bele. Nem egy halastó szinten de van benne elég szépen, amur is van benne arra teljes tilalom van. Busák is vannak sajnos. Ragadozó állomány ami a legérdekesebb csuka, balin , süllő, harcsa. Sügér is van, és persze most a törpeharcsa.
Szép halak vannak benne mert kb 43-44 éve lett feltöltve. Mindenből vannak nagy méretű jószágok. 0-24-ben lehet horgászni egész évben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest