Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Régen tettek robbantott ábrát az orsó dobozába. Ez már nem szokás? (és most jövök rá, hogy 8 éve vettem utoljára orsót)
-
Zoli bácsi
őstag
Voltam horgászboltba, jobbára körülnéztem, apróságokat vettem...
Volt az új Nevis nyeletős feeder orsó: [link]
Aki olcsón akar használható nyeletős feeder orsót, az ne keressen tovább. Gyorsan le is raktam, mielőtt veszek egyet.
Nagyon egyben van, a futása az árkategórián felüli, szebben fut mint a Döme Carp Fighterek, miközben velük egy árban van.Jó a csapágyazása! Szerencse hogy nem vettem, mert úgyis szétdobtam volna (gari ugrik), hova rakták az öt csapágyat, de érzésre a kulissza fogaskereke alá is került. Mielőtt félreértés lesz, nem azt mondom hogy jobb orsó mint a 20+ ezresek. azt mondom, aki 10-15 ezret szán rá, nem (hiszem hogy) kap jobbat.
-
sasa311
veterán
Ilyen se volt még - fogtam egy koi pontyot a Tiszán....
Ilyenkor amúgy mi van? Beirtam a naplóba pontyként, de az? Vagy idegenhonos? -
sasa311
veterán
Szokás szerint akkor kell horgászni amikor jól esik!
-
galervin93
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Hú, a'mán baj, ha nekem kell mutatnom a bolozást, mert még igencsak éretlen zöldfülű vagyok én is...
De persze nagyon szívesen!
Ez most Csepel volt, de szoktam járni itt a fővárosban többfelé, különböző jellegű részekre. Az Árasztó utcánál van hasonló sóderos, de jóval gyorsabb a víz és csak szűk vízállás-tartományokban horgászható, szinte csak paduc, márna van rajta. Dürer-kert, Lágymányosi-öböl "torok", ez meg szinte áll, vagy lassan áramlik, áramlást kevésbé szerető fajok vannak, keszeg, kárász, ponty, utóbbiból haver minap fogott egy 7-eset... Ami még kipróbálásra vár az az újpesti pálya (Népsziget), ez szgzuri hazai pályája, nekem sajna kicsit körülményes odajutni, de mivel ez is egy másabb jellegű terep (közepesen erős, de mély víz), így mindenképpen rá fogok próbálni, ráadásul nagy víznél is horgászható.
Idén ez a terv, sok bolozás, meg ha jó a víz akkor az RSD keszegeit üldözni match-csel.
Úszóra fel!
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Merre voltál? Egyszer kimennék megkukkolni a mithogyant, mert vonz a dolog, de teljesen fogalmatlan vagyok.
-
galervin93
addikt
Megejtettem az év első dunai úsztatását. Pazar volt.
Mindössze szűk két órán volt, kora estéről sötétedésig, amíg láttam az úszót. 10 gombócos alapozás után úgy fél órával állt oda rendesen a hal, onnantól bő órán keresztül húztam dévért, karikát, kis jászt, paducot, szilvát, aztán a végén a bandanagyot...
Azóta is kint ülök, egy feederrel dobálom a korábbi etetést, de csak pár pöcörge van.
Nem baj, ez a nap akkor is isteni.
És éjszaka, holnal hajnalban a másik őrült hobbi, az időjárás is kiteljesedhet egy kiadós villamfotózásban, ha az is összejön akkor nagyon kerek nao lesz a mai.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van 1 nagyon "rossz" tulajdonságom... Ha valami megtetszik, és szeretnék olyat, akkor addig teszek-veszek, amíg én azt meg nem szerzem magamnak... Akárhogy is nézzük, erről szól az élet...
A múltkor beszélgettünk a kapásjelzőkről, és mondtam, hogy az olcsó carp zoomos tökéletes... Innen jött a gondolat a fejembe, hogy megnézem a mostani felhozatalt, hogy milyenek vannak... És hát szerelmes lettem...
Czero Diabolo kapásjelzőjébe. Egyszerűen megtetszett az egyedisége, a V alakú futófény... Mondom nekem ilyen kell... Feltúrtam az egész internetet, de nem lehet már kapni, elvétve van 1-1 használt, iszonyatosan leharcolt állapotban... Akkor 1 kicsit elszomorodtam, hogy nem lesz ilyenem, de megtaláltam ezt a kapásjelzőt az Anacondánál... Ahham, akkor innen koppintott a Czero, a Hirisi, a Sonik meg a többiek... Aham, de az Anaconda drága... A 2+1-es konkrétan drágább, mint a Czeroban a 4+1-es volt... Nem baj, nekem akkor is kell ilyen. Megvettem, meg hozzá swingereket is, meg akkor már világítós snag bar-t is, had világítsanak, ha kapás van... Nagyon tetszett a futó fény rajta, ha húzós kapás van, akkor felfele fut a fény, ha ejtős kapás van, lefele fut a fény... Megrendeltem szerdán, ma meg is hozta a futár... Vártam már nagyon, haza érek melóból, és kibontom, és kipróbálom ésésés milyen jóóó lesz... Akkor jött a pofon... Nagyon masszív darab, valószínű tartós is, de az Anacondán csak felfele fut a fény, mindegy, mindegy, hogy húzós vagy ejtős kapás van...
Kicsit csalódott vagyok, mert a futó fény nagyon tetszett volna, ha oda-vissza szaladgál, de mellette nem is vagyok csalódott, mert legalább szaladgál valamerre

-
Zoli bácsi
őstag
válasz
andrew911
üzenetére
Nekem egy Carp zoom telefeeder van, én is ilyen minimálpecás-bicajos cuccnak vettem, annyiba került, amennyiért egy márkás bothoz egy spiccet vesz valaki... [link]
Aztán sokszor előveszem, annyira nem rossz, amit a 66cm-es szállítási hossz, meg az ár alapján vár tőle az ember.
Én merem ajánlani. Nyilván nem egy 40-50 ezres bottal kell hasonlítani, de ilyen csomagtartóba dobálós, ütni-vágni való botnak megfelel, terhelés alatt szépen dolgozik, nagyobb halaknál sem törik ripittyára, ahogy azt először gondoltam.....
Más.
Kinéztem ebéd után a Rábcára. Reggel hazakergetett a tóról a nyárfaszösz, megmaradt az etetőanyagom. A zsilip alatt bedőlt egy nagy faág, már egy kis sziget alakult ki mögötte, de legalább megfogja a szemetet, mögéje etettem, és horgásztam.
A methodra nagyobb csali került, a tavon használt 10mm-es wafters, és a hagyományos feeder is ekkora csalit kapott. Na, itt a Carp Zoom telefeeder, az lett bevetve egyiknek.
Persze, csontival, úszóval rengeteg kapás lett volna, meg feederen is, csak most nem volt kedvem gébet műtteni, meg horogelőkéket betépni a bolognai boton, rengeteg a szemét, az akadó.
Rengeteg apró küsz volt előttem, egy balin úrfi közben odavágott nekik. Sajnos a nyárfaszösz itt is szállt, de a folyó elvitte, itt a sziget mögött csak az volt ami odaesett. Pár félkilós kárász rajt vesztett a wafterseken, ahogy gondoltam, jól szelektált a csali, nem jött 5-10 centis küsz, mini bodorka mint a múltkor. Sok történés nem volt, fél óránként iszonyatos rángatással jelentkezett egy-egy jó tenyeres kárász. Titokban arra számítottam, hátha jelentkezik egy Rábcai ponty, ezer éve nem fogtam...(Felúsznak a Dunából, állítólag) Ponty nem jelentkezett, bezzeg a hanyi szúnyogok......Még rendőr szúnyog is volt, bizony! (aki nem érti a poént: Nyakon csípett)
Megint a vízszinttel szórakoznak, 3,5 órát voltam kint, az alatt kb 20 centit apadt a víz, abba is maradtak a kapások.
Igazából ma el is ment a kedvem egy kicsit a pecától, ez a nyárfaszösz....A tó valami iszonyat, fehér a teteje. De mit csináljak, hónap elején hetente egyszer megyek dolgozni, majd hó végén szinte csak úgy lesz szabadnapom, hogy reggel lelépek....(Kollégák mennek a VOLT-ra mozgóőrségbe, én meg dolgozok itthon).
De most azt hiszem egy-két hétig tényleg pihentetem a pecát, aztán csak vége lesz ennek a szöszölésnek.....
Képen nem látszik, de nyárfák alatt ülök, a zsilip fölött is nyárfák vannak, meg mindenhol. Még a sörömbe is nyárfaszösz volt.....
A röhej, hogy tavaly a tó körül kivágták a nyárfákat jól, sok volt a panasz a szöszölésre. A szösz ugyanannyi, hozza a szél messzebbről, de nem lehet hűsre ülni, kevés fa maradt..
-
smokiii1
aktív tag
válasz
andrew911
üzenetére
Nem volt még ilyen bot a kezemben, de nem hinném hogy a 80 grammos durung lenne. Vagyis, mihez képest persze. Nekem egy 5 ezer forintos teleszkópos botom van, az is 80 grammos, de egy nagyobb kárász vagy kisponty alatt már jól dolgozik. A Daiwa meg csak nagyobb márka, nem hiszem hogy olyan szar botokat gyártana.
-
andrew911
tag
Teleszkópos utazós botot keresek, egy ilyen 3 méteres Daiwa Telefeeder jó lehet, vagy a 80g az már nagyon durung? Találtam róla egy rövid videót, amiben elég meggyőző a karakterisztikája, de úgy látom, hogy eléggé rétegtermék, gondolom nem véletlenül.
-
válasz
golyós
üzenetére
Keve lesz az "áldozat"?

Lehet lenézünk 25-én, szombaton. Most egy teszt lesz a Majosligetin a szénhidrátos kajával, tejsav + nagy halas horog csali (21mm halibut, illetve 16+mm-es csalik). Próbálok most szelektálni, hátha összejön egy vagy több nagyobb hal. 20-as zsinórról átálltam 25-re, illetve csináltam pár fonott zsinóros horogelőkét 6-os horgokkal.
-
golyós
addikt
Én kukoricás , szénhidrát dús kajával készülök, most volt Ívás, bizom benne, hogy éhesek lesznek. Erjesztett kaja mindig van nálam
Gyári bekevert illetve saját még turmixolva is
Keverem édes kajával mert az alja azért még hideg.
Feeder cucc, 8-10-12-16 mm csali, este ha már beszortam több kaját akkor rakom fel a nagyobbakat, illetve kukoricát fűzök fel 3-4 szemet, hogy szelektáljon. -
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, igazából https://bacshosz.hu/vizteruletek/kiskunsagi-ontozo-focsatorna/ [itt] nincs semmilyen említés róla, de mind1 kinyomtatom az a biztos
-
-
andrew911
tag
válasz
jansky1
üzenetére
A hivatkozott törvény azt mondja, hogy:
45§ (1a) * Elektronikus formában kiadott halfogásra jogosító okmányok esetében a halfogásra irányuló tevékenység jogosultságának igazolását az érintett személy a horgászhelyen és a horgászat teljes ideje alatt - az (1) bekezdésben foglaltaktól eltérően - informatikai eszközén keresztül köteles biztosítani.
A szigorítás lehetősége pedig valóban benne van, miszerint:
A halgazdálkodásra jogosult helyi horgászrendjében az (5) bekezdésben meghatározottaktól eltérő, további szigorító korlátozásokat is meghatározhat a hasznosításában lévő halgazdálkodási vízterületre vonatkozóan. -
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ha online veszek területi napi jegyet, akkor ki kell nyomtatni bemutatásra, vagy elég ha telefonon mutatom? Mi erre a szabály?
-
golyós
addikt
Délután érkezünk RSD-re családi pecára, hétfőig leszünk, majd megmondom mennyire hiteles

Remélem jó lesz, 2 éve nagyon jó pecát csináltunk itt, Apróbbak jöttek, max 3 kilóig, de mivel elég sok jött és hát ugye a dunai ponty tiszta izom, nagyon jó peca volt, Lányaim is élvezték.
Direkt viszem a 3 méteres light feederem, imádok vele fárasztani.#76449forras2 : látod, a puding próbája az evés
Az a szék jó választás szerintem is. -
sasa311
veterán
Állítólag ordason most ívik a ponty... Valaki tudja Tiszán már leivtak?
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem nagyon gyanús volt, hogy ez akár hiteles is lehet
Napok óta átlagos vagy rossz esélyt ír, nálatok pedig evett a hal. Már nem is hiteles így ez számomra 
-
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom mennyire hiteles, de itt evett a hal.....
Kimentem reggel korán, leülni sem tudtam, már elkapta a csalit a fenekező boton. Csettegett a kapásjelző, a vajsav kekszes kaja bejött nagyon a pontyoknak, jöttek szépen.
De idő előtt összepakoltam, a szél meg az áramlatok oda hozták az összes nyárfapihét elém, fehér volt a víz.. Kínlódás volt, nem peca.
-
-
szgzuri
tag
Ma Szisziék Gyomaendrődön forgattak, én már tudom, miről fog szólni, akit meg érdekel, az várja meg a premiert
-
forras2
őstag
Néztem a Carp Expertet is, igazából nem tudtam dönteni a 2 között, mert az is ugyan olyan széles, hosszú, magas és kényelmes mint a Carp Zoomos, így hagyatkoztam a horgászboltos véleményére, ez miatt lett a Carp Zoomos szék

fojtviki
Ezen nincs narancs sárga izé a támlánál. De azt kaptam amit választottam, mert előttem bontották ki, ott szerelték össze, és úgy tettem bele a popojómat
-
jjohn
aktív tag
Ma délelőtt én is meglátogattam a Dunát, kicsit későn indultam 8:45 -re voltam kint, és 12 ig maradtam, 11 után nem sok mozdítás volt már. Sikerült zsákmányolni 2 db szép, tényleg szép szilvát, bagoly keszegeket párat, és megint egy hatalmas koncért, sorvégén egy gyerek domolykó állt. Megint ment vissza a víz, így kb. 20 m-ről jöttek, 13-15 méteren csak csipkelődések voltak. Feedereztem, kaja Tímár sajtos, csalinak most pinki volt csak nálam, 0,16-os fluocarbon előke, és a kedvenc Gamakatsu LS-2260B 10-es horog.
A lényeg szuper kis kikapcsolódás volt, fotót nem csináltam, kicsit későn kaptam már észbe, így a terítékes fotót meg nem tartottam helyén valónak. -
Ma elnéztem (és ha már ott voltamkicsit pecáztam is
)arra, rengetek horgász volt a kapuban. Nyugdíjas kör tó hátsó részét pecázták meg nem nagy sikerrel(volt aki a becsület hala meglett). 34-es helyt szeretem volna(Döme ott pecázott, de a mai pecás nem volt eredményes ott), de csak a 39-es hely maradt szabadon. Hét után dobtam be, de már 10 kor mennem kellet haza. Eredmény 2 darab másfeles ponty és 4 darab 3 és 4 kilogram közötti ponty. Látottak alapján ez jó eredmények számít. Hétfő telepités után ma lehettet be menni előszőr pecázni ,de sokaknak a buta pontyok is kifogtak (vagyis elkerülték a csalit)
-
válasz
forras2
üzenetére
Szia. Ha a Carp Zoom szeket valasztod, akkor arra figyelj, hogy azt kapd ami a kepen van. Ha van az a narancssarga gomb a hattamla allitonal az a jo fajta szek. Tavaly nekunk 2 honap alatt 2db ilyen szeknek ment szet a laba. Amikor rendeltuk a kepen ugyan ez volt, de mar mas konstrukciot kuldtek, a lab is masfajta. Viszont ismeros azt vette ami a kepen van 3 eve semmi baja, pedig a srac 150+ kg.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Végig jártam ma fehérvár szinte összes horgászboltját horgász szék ügyben... Találtam Prologic inspire daddy long meg relax széket is. Az relax túl keskeny, és rövid az ülő része, a daddy longnak szintén rövid az ülő része, viszont szélesebb, de viszont "alacsony" a háttámlája... Rengetegbe bele tettem a popojómat, és 1 megtetszett nagyon, a Carp Zoom Full Comfort Boilie Armchair széke... Magas a háttámlája, nagyon hosszú az ülő része, nagyon széles az ülő része, nagyon kényelmes... Van 1 nagy tesója is, de az meg már túl van párnázva, nekem már az miatt volt kényelmetlen, hogy körbevesz a párna, és ilyen meleg hatása van...
így maradtam a kistesónál, árban is teljesen rendben van...
Volt 1 fox szék, ami nagyon tetszett, iszonyat kényelmes, de az meg 118 ezer ft volt, annyit meg nem vagyok hajlandó adni 1 székért már... -
galervin93
addikt
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Gratula!
Mindig elképedek, hogy egy Dunán ez simán az átlagméret, sőt... Az Ipolyon ilyen 20-25 dekásakhoz vagyok szokva...
"Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre..." - nagyon jó ötlet, én is így csinálom! Egy maximum egy méteres, viszonylag vastag (20-22-es) zsinórra felszerelem az úszót és az ólmozást is a forgóval bezárólag. Le lehet gyártani előre a szerkókat, ha véletlenül túl kicsi/túl nagy úszó lenne fent egy mozdulat cserélni az egészet. Ráadásul a kicsit vastagabb zsinór a gubancok ellen is hatékony!
Nekem talán szombat lesz a napja, bár ez a masszívan apadó víz annyira nem szerencsés.
Tavaly vettem egy kis drótszákot, tettem bele súlyzó-tárcsákat tőkesúlynak, van rajta jó erős madzag, bójának meg egy kólás üveg, de kipróbálni már nem volt alkalmam.
No de ami késik...
Azt szeretem a boloban, hogy egy vödör kaja, pár marék holmi, egy kis horogra való meg a bot, semmi más nem kell, full minimálban lehet nyomni. Még szákot sem szoktam vinni, a lapos kavicsos partokon simán ki lehet vezetni a halat. -
aladarazurbe
csendes tag
Jelzem a nyári úsztatós paduc szezont megnyitottam.
Nem lett valami fényes, de ekkora böjt után bemelegítésnek elmegy.Orsós bottal (is) nyomtuk. Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre odahaza,
így a helyszínen csak felhurkoltam a főzsinórra.
Eddig még nem csináltam ilyet, de frankón bevált, csak ajánlani tudom. -
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
2021 -ben 48 ponty jött és nem 58
(bocs most vettem észre) -
Jelentem ott volt évesem 2 évig (de már előtte is pecáztam ott) ,de az új vezető nem horgász barát. Hétfőn raktak be 1100-1200 kg pontyot (félelemből mint kedvességből)előző telepítés szeptember 14.-én.( előzőleg májusban 500 kg)
2019 szep. 03.- dec .20 38 ponty
2020 feb. 07- dec. 18 222 ponty (10 % 4 kg feletti, legnagyobb 6.10kg-os) és 3 süllő
2021 feb. 01- nov. 26. 58 ponty ponty (15 db 4 kg alatti, legnagyobbak: 11.33 , 13 és 15.20-as ) és 2 amur (7.30-as és 12+ os)Van időd fb. oldalán megtudsz mindent. [link]
Álltalában azon a helyen ülök, azt tudni kell akkor megszórta neki a helyet egy pecás ( kétéve már nem láttam )
Ha tudott kerüld a vizet! Idén 3 peca alatt egy kapás volt, és ne gondold hogy azért van mert béna pecás vagyok. Jelenleg 15-20 pecára jut egy ponty (ha szerencsés vagy akkor 2-3 is
). -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Duna pesti belvarosi szakaszán szokott innen valaki pergetni?
Mik a tapasztalatok?
Dráva utca környékén gondoltam lemenni dobálni este, elvonási tünetek kezelésére, csak nem tudom, hogy van-e valós esély fogni is valamit. -
csƵ
addikt
A method csoport Facebookon teljesen le van halva? Most olvastam bele, de full hullaszag az egész.
2-3 éve nagyon ment pedig. -
forras2
őstag
válasz
Mexbacsi
üzenetére
Az, hogy nem lehet vízszintesbe dönteni a szék támláját, az nem zavar... Aludni nem szoktam a székbe, mindig faházas helyen horgászok csak

Arról nem beszélve, hogy a caperlan legkisebb székét használom 3 éve, aminél szó szerint semmilyen állítási lehetőség nincs, ráadásul kb 15 centire ülsz a földtől
-
Mexbacsi
tag
válasz
forras2
üzenetére
Pont hétvégén ültem bele a decathlonosba, sztem elég kényelmes, jól párnázott. A tamlat itt sem lehet 180 fokba dönteni ha szempont lenne esetleg. Viszont ebben nen fog fájni az ember segge.

A delphin szék amit én vettem az is baromi kényelmes, jól tartja a hátat.
Amikor vettem YouTubeon próbáltam nézni videokat, mert ott jobban visszaadja a kiszemelt széket mint egy kép. -
forras2
őstag
válasz
Mexbacsi
üzenetére
Köszönöm!
Több ember is azt mondja, ne rendeljek széket, úgy hogy nem próbálom ki, ez olyan, mintha cipőt rendelnék netről... És ebben van is igazság... így ezzel a delphinnel is az a bajom, mint a prolo székkel, hogy nem tudom kipróbálni, mert a környékbeli boltokban nincsen...
Egyenlőre eltereltem a figyelmemet másik szék fele, Székesfehérváron találtam ezt a Carp Academy Giant Fotelt, meg a caperlannak a legnagyobb székét, ez is elérhető fehérváron a decathlonba, ezeket kipróbálom. Illetve benézek az Urfish boltba, az is viszonylag nagy, nincs webshopjuk, megnézem náluk milyen székek vannak, hátha...Egyébként az említett 2 szék közül valakinek tapasztalat?

-
Mexbacsi
tag
válasz
forras2
üzenetére
Szia! Én ezt tudom ajánlani. [link]
Sokat nézelődtem, amikor vettem, de ez jött be a legjobban. Nem tudom hol erdemes most venni, eléggé felment az ára. Én kb 41k vettem tavaly. Nekem fontos volt, hogy magas hattamlas legyen. Állítható a fejtamla is. Annyi, hogy nem lehet teljesen lefektetni a hattamlat, hanem kb 150 fokig megy le, de sztem bőven elég. Prologicet néztem én is, de ahol nem volt kapható. -
forras2
őstag
válasz
golyós
üzenetére
Nem tudom mi lehet a commander és az inspire közti különbség...
Nekem ez a csavaros megoldás tetszik, a dőlésszög állítására...
Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem, keresgettem, hogy a környéken nincs-e esetleg, de legközelebb Füreden találtam, az is oda vissza 100 km... -
golyós
addikt
válasz
forras2
üzenetére
Nekem Prologic commander Daddy long chair van, de nem szeretem.
Ez a tekerős megoldás a dtámla dölésszögének állitására nagyon nem jön be.
Nagyon függőleges az állása amire azt tudom mondani, hogy kényelmes, de igazából nem az.
Ha egy állással lentebb állitom akkor meg már "fekszik" szinte.
Ha van lehetőség élőben kipróbálni akkor az a legjobb megoldás. -
gg72
veterán
OK, kösz szépen mindenkinek!
-
Spoon16
tag
Tripodból ezt elsőkézből merem ajánlani : [link]
Egészen masszív (szerintem nem alu,hanem acél) és folyóvízre is jó,mert magasra lehet rajta állítani a botot. -
KunEmber
senior tag
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Tökéletes, köszönöm még egyszer. LIDL -s orsó...príma nekem is az lesz hozzá
-
B.i.L
senior tag
Hamar szétesik,ez a típus csak pár alkalmas kocapeca szintje - ennyiért még drága is.
Sajnos aluminium,és nagyon vékony.Olyat nézz,ami picit masszívabb,és örökélet.Amúgy az ötletessége kíváló. Hirtelen nem találtam megfelelőt - újjat,árban is hasonlót,de akár használtan is érdemes venni. -
jjohn
aktív tag
Nekem a LIDL-ből van ilyenem, már pár éve, míg nem volt rod podom. Most is van náluk, nagyon strapabíró, vettem később még egyet hozzá, csak gyakorlatban nem tudom hogy viselkedne a bot kapás közben, két ilyen tartón. Összeraktam kettőt a lakásban ott stabilnak tűnt, próbáltam húzni a spiccet mintha kapás lenne nem borult fel. Egymagában a balcsin használtam párszor, meg stégeken jobb híján, nem volt rossz, illetve folyóvízen állandóan ezen feederezek.

-
gg72
veterán
Bottartóból mit ajánlanátok alkalmankénti használatra stégre, (betonozott) mólóra feederezéshez? Leszúró nem jöhet szóba, így marad a tripod+bottartó vagy egy ilyen "2in1" megoldás: [link]
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Halas koszonet
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Milyen vastag a 4m -es Nuovo az orsotarto resznel? Esetleg egy atmerot tudnal nekem merni?
-
forras2
őstag
Szevasztok
Szeretnék 1 kényelmes fotelt.
Első körben ezt a Prologic Inspire Daddy Long fotelt néztem ki.
Nem használ ilyet közülünk valaki? -
smokiii1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én egyszer két román sporttárssal találkoztam kis tavon, mellettem pecáztak. Egyikük spiccbotozott, a másik meg aki feederezett, a legkisebb spicc mozdításra is úgy vágott be ahogy mondod. A hab a tortán, hogy fonott zsinórt használt aminél úgy tudom amúgy se kellene bevágni, ráadásul csak tépte ki a halat. Egyszer nem hallottam hogy dolgozott volna a fék. Spombbal meg úgy etetett, hogy mindig a vízfelszín fölött 2-3 méterrel rántotta ki a magokat és fele a nádszigetre esett.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szép ez a víz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon egyben van, a futása az árkategórián felüli, szebben fut mint a Döme Carp Fighterek, miközben velük egy árban van.Jó a csapágyazása! Szerencse hogy nem vettem, mert úgyis szétdobtam volna (gari ugrik), hova rakták az öt csapágyat, de érzésre a kulissza fogaskereke alá is került. Mielőtt félreértés lesz, nem azt mondom hogy jobb orsó mint a 20+ ezresek. azt mondom, aki 10-15 ezret szán rá, nem (hiszem hogy) kap jobbat.
De persze nagyon szívesen!

Gratula!
Steady74