Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz lakisoft #10351 üzenetére

    Igen kell a 3.5 szerintem is. Orsó akkor szerinted is ok. A boton viszont gondolkozok egy darabig hogy milegyen. Apámnak vannak ilyen Spro botok amit linkeltem, és amikor horgásztam vele, akkor nemnagyon ment el hal róla, szóval a merevsége ellenére nagyon jó botnak tartom. Illetve ami tőled van Gamakatsu horgok azok nagyon jók.

    Illetve Hayabusa horgok vannak még, szerintem nagyon jók. 2-4-es méret. Illetve most tudtam szerezni kollega álltal 6-os méretet, kissebb halra jólesz azis. Amúgy szerintem nemcsinál több kárt a hal szájába mint 1 sima horog. Nyugodtan vállalható ez a Hayabusa M1 szerintem.

    De visszatérve ha van ennél jobb ( spro ), amit esetleg ajánlottál a Nevis-t pl akkor lehet hogy abba ruházok be majd.

    (#10353) Dr.Én

    Ezt hogy "olyan merev egy bot volt hogy szinte halat nem is tudtam fogni vele, mert le verte magát róla" ezt mire érted pontosan? A bot túl merev volt, és ahogy akasztottál be úgymond kirántotta a hal szájából a horgot? Tehát nem finoman jött ki a szájából, így beakadva, hanem egyszerűen kijött a szájából?

    Amúgy lehet hülyén hangzik de Apámnak a spro bottal ilyen gondom nemvolt. Ment el hal de gondolom bennevolt azis hogy én rontottam el az akasztást, Volt amikor kis 1-2kg-os pontyokat fogtunk és semmi gond nemvolt abból hogy 3.5 librás a bot. És akkor asszem csak egyik boton volt fent Hayabusa a másikon teflonos Gamakatsu horog volt fent.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés