Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz Parci #90192 üzenetére

Na, akkor erre nekem is van egy "coming out"-om... Szeretem a kávét. Nem csak a sajátunkat iszom. Nyugi! Nem ez a lényeg. De egy ideje, kb. 6-7 éve már, elkezdtem egyre jobban élvezni magát a készítést is. Nálam az eufória folyamatosan megmaradt. Ha új, fasza manuál csapódott a bandához, akkor durva felizzás jött és alig vártam, h valakinek húzhassak vele egy shot-ot. Persze szét lett mind borítva, hogy okosítható-e. Többnyire igen. A legszebb az, hogy mind (MIND) totál másként működik. Orphan bácsi (Doug Garrott) kurva jó fej volt a WOC-on Budapesten, amikor először találkoztunk. A faszi meg a "csaja" (Barb) amúgy nagyon fertőzőek. Na, szóval ő mondta, hogy faszák a gépek, amiket "meghekkeltünk", de a sorból hiányzik még a Faema Femina. A "dráma, ahogyan elkészül rajta a kávé, az odaver". Még abban az évben befogadtam egyet. És Dougnak igaza volt. Na, csak azt akarom mondani, szóval jön a lényeg: ezek a manuális és rugós gépek vagy dugattyúsok, ha úgy tetszik, az arra fogékony usereknek komoly örömforrásként szolgálnak. És nemcsak azért, mert a végén finom kávét isznak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés