Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Nektek mi a tapasztalatotok a Pacificaffe-val?
Történt, hogy már nem először, rendeltem tőlük a két ünnep között. Eddig is megesett olykor, hogy nem a legfrissebb pörit küldték, pedig az első ilyen után a megrendelés megjegyzés rovatában kifejezetten kértem, hogy ha lehetséges, friss pörkölést szeretnék venni.
Most beraktam a kosaramba többek között egy nepali kávét, ami a kínálatukban egyébként a drágábbak közé tartozik a maga ~3.500,- Ft/250g árával, mert kíváncsi voltam rá.
Nos, sikerült egy majdnem 3 hónapos, egyébként közepesen világos, így nyilván teljesen döglött adagot küldeniük, ami eléggé bosszantott, így billentyűzetet ragadtam és megírtam nekik a csalódottságomat. Ennek már lassan két hete, de választ – meglepő módon – nem kaptam.
Csak azért írtam ezt le, mert így még csalódottabb vagyok, meg kíváncsi is, hogy nektek volt-e velük ilyen tapasztalatotok, vagy csak engem tisztelnek meg ezzel a paraszt viselkedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest