Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ez elég fura, mert pont, hogy kiemelten kezelik a reklamációt tudtommal. Nem tudom nálad mi lehetett a gond. Ráadásul nekem is inkább az a tapasztalat, hogy annyira friss a kávé amit küldenek, hogy pihentetni kell.
-
bluesfan
tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Lehet, hogy épp veled fogyott ki a korábbi készlet, mert én is rendeltem ilyen nepálit január elején és az 01. 06-i pörkölés.
-
Toobee
veterán
válasz
Keresztapper
üzenetére
Nekünk mostanában elég sokat szarakodik a Google alapú céges emailezés, van hogy a cégen belül küldött leveleket is a spambe teszi. Egyelőre nem született rá megoldás.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Én helyben vásároltam a múltkor tőlük, de FB-n érdeklődtem a pörkölési dátumokról előtte. Megírták és az alapján választottam.
-
72lakiluk
tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Én a La Piazzát akartam kipróbálni korábban, full döglött volt. De én hibáztam, mert egyik forgalmazójuknál nem néztem a dátumot a zacsin. De nem is volt rajta, ez a lényeg. Pár nap múlva visszamentem vele és átnéztük a készletet, hát jó sok dátum nélküli került elő. A hölgyek nem is értették, hogy lehet ez, elmondásuk szerint 1-2 hónapja kapták a cuccot.
Pedig a jó La Piazza állítólag nem rossz. Lehet be is próbálkozok náluk még 1x. -
mdav88
aktív tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Szoktam rendelni tőlük, általában kilós kiszerelést, ezek meg majdnem mind túl friss volt eddig. A választ nem értem, próbáld meg az FB-n keresztül, hétvégén jeleztem nekik, hogy nem működik a kártyás fizetés, azonnal jött visszajelzés rá.
Néha furán dolgoznak, eddig nem kértem, hogy adják fel azonnal(de feladták), most viszont totál kifogytam, így a tegnap délelőtti rendelésemnél kértem, hogy adják fel aznap. Nem sikerült...
Alapvetően pozitív a tapasztalat, de nem makulátlan.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Lehet az a drága kávé nem forgott, én még sohasem kaptam pár hétnél öregebbet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig a jó La Piazza állítólag nem rossz. Lehet be is próbálkozok náluk még 1x.