- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoundON
üzenetére
"BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY NEKED TÖBB ŐRLŐD VOLT MÁR!
TE NYERTÉL!
És tényleg pííííísz van a részemről!
"komolyan, erre mi a f.sz szükség van?

és minden "písz van" előtt odarúgsz egy öblöset? akkor milyen, amikor nincs písz?egyébként, bár teljesen értelmetlen így bármiről beszélgetni, de: rossi rr45, rancilio rocky, mazzer mini-e, compak k10, mazzer robur-e
a szegény ember ek-ja meg egy elég erős kijelentés, ami félrevezető is szerintem és pont nem annyira szubjektív állítás. az már sokkal pontosabb valószínűleg, hogy ennyiért ilyen őrlemény nincs máshol (persze motor sincs benne, tehát el is várható, hogy olcsóbb legyen). de nem is ezt vitattam, ahogy a szubjektív tapasztalataid sem, én tökre elhiszem, és örülök, hogy ízlik a lidós kávé. és lám, így már a helyére is került jobban a kérdés, az egyszeri user nem feltétlen rohan majd ek helyett lidót venni, hanem érteni fogja a kontextusát is.
milyen ízekben "segítsek neked"? és miért rajtam múlik, hogy mennyit tanulsz?
az elmúlt tíz évben elég sok tapasztalatot megosztottam.
pont abban látok kevesebb értelmet, hogy leírjam, hogy az erősödő savasság mellett a barackosság a háttérbe húzódik, mert ugyanez a kávé másnál "b.szom savanyú" vagy "már túl füstös". ráadásul, mivel saját pörikről van szó, konkrétan senki más számára nem szolgál túl sok infóval...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Medence topik
- Sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
pont abban látok kevesebb értelmet, hogy leírjam, hogy az erősödő savasság mellett a barackosság a háttérbe húzódik, mert ugyanez a kávé másnál "b.szom savanyú" vagy "már túl füstös". ráadásul, mivel saját pörikről van szó, konkrétan senki más számára nem szolgál túl sok infóval...