- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
A kaszást felejtsd el. Az őrlemény finomságot jóval nehezebb belőni egy kotyihoz vagy egy Brikkához, mert nincsenek rá szabályok, csak az ízlelőbimbóidra hagyatkozhatsz. Cukrot a belövésnél ne használj, mert az elfedi a keserűséget. Én úgy csináltam anno, hogy 5 adagot leőröltem 2 kattintásnyit haladva, különböző finomságban, és mindet lefőztem, aztán végigkóstoltam. Végül pont két kóstás közé állítottam be.
Annyival más a kotyi, hogy ott nem kell folyton állítgatni az őrlőt, ha öregszik a kávé, vagy rossz dalt dúdolok.
Végig ugyanazon a finomságon maradhat amit az elején belőttél és ha más kávéval próbálkozol, az is többnyire ugyanott lesz jó. Az, hogy pontosan hol, az őrlője válogatja. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem ugyanazt a finomságot adják ezek az őrlők egy bizonyos beállítás mellett, még akkor sem, ha a kés alatti alátétek száma azonos..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest