- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Mindenkinek más az igénye. Nekem például egyenlőre elég a Gaggia/iberital páros.
Én is sokaltam az árat a Gene-ért de nem bántam meg. Sokkal többet ad számomra,mint egy"profi" kávégép/örlő páros.
Neked az fontos,hogy minél többször ihass ugyanolyan jól sikerült kávét,stabil gépen.
Nekem meg az fontosabb,hogy saját magam pörkölöm az alapanyagot. Járok a zöld cucc után.Megismerek új kávés arcokat,helyeket meg persze kihívásokat! :-)
Pörkölés közben szórakozom. Kisérletezgetem,próbálgatom és közben tanulgat az ember.A gasztronómiai alapigazság itt is helytálló:jó kávét csak jó alapanyagból lehet készíteni. Illetve ha megismered az anyagot amivel dolgozol te is jobbá válsz.
Nem mondom,hogy maga az eszközpark nem fontos (pláne eszpresszónál) de nem a legfontosabb.Persze csak ha már megvan az alap eszpresszóképes technika.Mellesleg az én kávéfogyasztásom mellett maximum 2 év alatt behozza az árát. De valószínűbb,hogy hamarabb.Persze hozzáteszem,én megiszom a gyengébben sikerült pöriket,kávékat is.
Alapszinten elég könnyen lehet jó kávét pörizni kezdőként is. A jó alapanyagok nálam elsőre jók lettek: sidamo,guatemala stb.
Persze nem árt megfogadni a tapasztaltabbak tanácsait.Még ha szűkszavúak is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Renault, Dacia topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest