Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
a prezidenciális aquára roppant kíváncsi vagyok
, ahogy ek shot nélkül is vacakabbul alszom, az andrássy meg tényleg az új hipszti. antalóczy dewlával is rég találkoztam (vagy magadra gondoltál?
). na de hogy kerülök pilisborzasztóról a dugóval és kánikulával terhelt büdipestre 
viccet félretéve, valamikor biztos megnézem. a felajánlást meg köszi
, azért csak tán lesz itt valami a környéken (persze közben előre rettegek, hogy a hülye svábok nem értették a vera "fölösleges baromság luxusvizet" és az auchan leépíti).ja, bónusz vicc: az utolsó pár morzsa verából most csavartam egy... wait for it... paljoc fekaelixírt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ahogy ek shot nélkül is vacakabbul alszom, az andrássy meg tényleg az új hipszti. antalóczy dewlával is rég találkoztam (vagy magadra gondoltál?
). na de hogy kerülök pilisborzasztóról a dugóval és kánikulával terhelt büdipestre 
, azért csak tán lesz itt valami a környéken (persze közben előre rettegek, hogy a hülye svábok nem értették a vera "fölösleges baromság luxusvizet" és az auchan leépíti).