Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Utólag is szeretném exkuzálni magam, amiért csak most végeztem el a házi feladatom.
Átsiklottam valamiért idáig az összefoglaló fölött, amit most áttúrtam olyan 80%osan. Nem is értem hogy nem vettem észre, pedig nem tegnap regeltem.A lényeg, hogy értem már a problémátokat az olcsó szarokkal, az oldjuk meg ezzel azzal hozzáállással.
Technikai sport ez is, nem érdemes egy négyes golffal indulni a forma1-ben.Azok alapján amiket olvastam megállapíthatom, hogy a maximum amit kihozhatok a jelenlegi kávézásból ahhoz kell egy jó daráló (hagyom a faszba a kézi minimillt, inkább összerakok egy CM702-re). Utána azzal már tudok a kotyogósban is főzni valami használhatót (egy kis kétszemélyes Top Moka van hozzá), plusz a Hario v60-at is hadisorba tudom állítani, esetleg megtanulni, hogy a french pressből hogyan tudok valamit kihozni (ikeás, jobb mint a semmi alapon, de ha nagyon ergya akkor hagyom).
Ezen kívül a most meglévő kávékat fel kell élnem (bolti előfóliázott fosok, meg előre őrölt akármik, plusz egy zacsi one eleven chinga aa (vagy mi)), utána pedig onnan beszerezni a kávét, ahonnan ajánlott; frissen pörkölve és külön elcsomagolva itthon adagokra.
Addig pedig bújom amiket írtatok, írtok.Köszönöm a türelmet eddig is, meg a megértést, hogy kimaradt magam sem értem hogy az összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest