Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Koczó93
üzenetére
Nem trollkodni és akadékoskodni akarok DE
Újfajta szabályalkotás, ami nincs benne a szabályokban? Ez milyen metodológiával készül? És ha már itt tartunk, honnan szívjam már ki, mint egyszeri felhasználó, hogy céda vagy cékla után kutassak, ha kávégépet szeretnék venni, és nem tudom miről nem szabad beszélni?Akkor fordítsuk meg, jó?
Javaslom:
Kerüljön be legalább az összefoglalóba, hogy nem szabad avx-es linkeket beilleszteni, ha már ez a "szabály", és akkor talán az életüket nem itt leélők is beleütközhetnek, és nem csak aggresszíven kitörlik a segítő hozzászólásaikat.Ezt eddig még meg is érteném, mert ehhez mondjuk elég lehet az, amik le vannak írva, ha rákeresel cédára. Az onnan viszont már diktatúra, hogy más, egyébként független és függetlenül is beszerezhető márkákat is feláldozunk ennek az oltárán, igazából nem is feltétlen a gyártóval, pont a fogyasztóval, a fórumozóval kicseszés, akikből egyébként az oldal él.
Parci: céklára magasról teszek, sőt az összes pénzéhes parasztra is, viszont mivel alapvetően aki pénzt akar csinálni, alapvetően előbb utóbb rohadék lesz, ezért igazából egy új gép vásárlásánál engem hidegen hagy, hogy ki nyer rajtam épp 10ezer forintot (kivéve, ha mondjuk épp el lehet valamit hozni közel beszerzési áron); viszont ha én teszemazt új gépet szeretnék... Nem folytatom, mert az összehasonlítást végül ki tudtam keresni a keresővel, csak ugye ha az ember nem akar 70ezer hsz-t végigolvasni, és valami kerülve van... Na mindegy, érted...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920