Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Koczó93 #68508 üzenetére

Nem trollkodni és akadékoskodni akarok DE
    Újfajta szabályalkotás, ami nincs benne a szabályokban? Ez milyen metodológiával készül? És ha már itt tartunk, honnan szívjam már ki, mint egyszeri felhasználó, hogy céda vagy cékla után kutassak, ha kávégépet szeretnék venni, és nem tudom miről nem szabad beszélni?

Akkor fordítsuk meg, jó?
    Javaslom:
    Kerüljön be legalább az összefoglalóba, hogy nem szabad avx-es linkeket beilleszteni, ha már ez a "szabály", és akkor talán az életüket nem itt leélők is beleütközhetnek, és nem csak aggresszíven kitörlik a segítő hozzászólásaikat.

Ezt eddig még meg is érteném, mert ehhez mondjuk elég lehet az, amik le vannak írva, ha rákeresel cédára. Az onnan viszont már diktatúra, hogy más, egyébként független és függetlenül is beszerezhető márkákat is feláldozunk ennek az oltárán, igazából nem is feltétlen a gyártóval, pont a fogyasztóval, a fórumozóval kicseszés, akikből egyébként az oldal él.

Parci: céklára magasról teszek, sőt az összes pénzéhes parasztra is, viszont mivel alapvetően aki pénzt akar csinálni, alapvetően előbb utóbb rohadék lesz, ezért igazából egy új gép vásárlásánál engem hidegen hagy, hogy ki nyer rajtam épp 10ezer forintot (kivéve, ha mondjuk épp el lehet valamit hozni közel beszerzési áron); viszont ha én teszemazt új gépet szeretnék... Nem folytatom, mert az összehasonlítást végül ki tudtam keresni a keresővel, csak ugye ha az ember nem akar 70ezer hsz-t végigolvasni, és valami kerülve van... Na mindegy, érted...

Új hozzászólás Aktív témák