Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Köszönöm a választ!

Vitán felül érdekes, és hasznos cikk! (Bár nem minden részével értek egyet.)
Mindenesetre az eltelt időben utánaolvastam a Nespresso saját vízkőoldó megoldásának... Érdekesség, hogy maga a Nespresso "sem tudja eldönteni", hogy citromsav, vagy tejsav. (Mást írnak a Youtube csatornájukon, és mást a honlapjukon.)
Viszont mivel a Youtube csatornájukon nagyon sokan szidták, hogy kellemetlen utóíz marad utána (gyanítom, mégis inkább tejsav lehet), akár még 50 főzést is követően, ezért végül nem rendeltem meg.
Hanem készítettem kristályos citromsavból 20%-os oldatot, és azzal főztem át a készüléket. Kifogástalanul kitisztította, és "fel is frissítette" (tompította a "régi kávé" illatot, a vezetékrendszerben, ami óhatatlanul átjárja a készüléket egy idő után).
Egyáltalán nem maradt utána kellemetlen utóíz, így én azt hiszem, ezentúl mindig ezt fogom használni.
(Itt jegyzem meg, hogy ez "filléres" megoldás, és a DeLonghi, Saeco, Philips méregdrága folyadékai ugyanúgy citromsavból állnak.)
Másfelől, mivel lágy vízzel készítem a kávét, a vízkő képződés problémája ezentúl gyakorlatilag már nem jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest