Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
előző körökben nem volt ennyire sok saját, és az eredmény szempontjából utolsó 3 helyből kettő AVX kv volt, tehát tisztának is gondolom. amit véleményt leírtam, betűről betűre kikerült. amikor többen ecetescitromnak hivtuk az AVX egyik tesztanyagát, akkor az is kikerült.
nyilván marad lehetőség csalásra, befolyásolásra, de ilyet nem vettem észre. nomeg ha a piacot akarod felmérni, akkor miért b*sznád át magad?
Parci, lesz olyan is. Szerintem tapogatózás a célja, piacfelmérés, vagy nevezzük, ahogy akarjuk. Nomeg, hogy legyen olyan teszt, véleménynyilvánítás is, az országon belül, ahol az kerül ki, amit a tesztelő megír, és nem kozmetikázott reklámszöveg.
Lehet fújolni, h miért pont azok tesztelnek, akik, de szvsz igy jó ahogy van. a vérprofi 50 magyar KVs úgyse kérdez, a többinek meg többet ér, ha a vásárló el tudja helyezni a saját koordináta- rendszerében a tesztírókat, és készülékeiket, ízlésüket. Amikor hifis cikkeket irtunk, tenger pozitiv visszajelzést kaptunk, hogy végre nem a nagy abszolút igazságot akartuk irni, és, hogy nem függtünk anyagilag senkitől.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 1 Év garancia
- Dell 90W USB-C töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest