- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Én tényleg szeretttem a Poemiát, kb 3 évig ment is majd minden hétvégén. 1 eszpresszó 2 teáskanál cukor, plusz 30ml tej. Jó volt. Nade benn a céges gépen, és már itthon is, tudok kávézni tej nélkül, és fél - egy kanál cukorral, mert úgy is élvezem. Azért szerintem most nagy visszalépésként élném meg a Poemiát. Más liga.
Paljocnak már jeleztem, de ide is leírom, hogy úgy kb 84-86 fok körül a Sidamo-ja valami brutálisan jó volt a Cuadrán. Engem erősen az aszalt sárgabarack (vagy lekvár) ízére emlékeztetett most. Sehol semmi savasság, savanyúság... Pedig hagytuk 30-35 másodpercig folyni a kb 25ml-t. Életem egyik legjobb kávéja volt, és mivel kollégáé, itthon nem is tudtam a hőfokkal játszani vele. Kell vennem ilyet. És nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen gyümis kávé nekem így megtetszhet. A GB teljesen átrendezte a preferenciáimat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest