Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Minden jól van beállítva a menüben
2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is. 
Tanácsot csak azért kértem, hogy hátha (de nem).
Az előbb tudtam az első értékelhető kávét húzni vele, miután egy csomót nyúztam és a kar is végre átforrósodott. Így most teljesen korrekt volt, de ennek nem így kellene lennie. Azóta beszéltem a forgalmazóval is. Továbbra sem azt mondom, hogy szar a gép, mert nagyon sok szuper okos ötlet van benne, minden kézre esik...stb. Viszont a kapott kávé nem volt kielégítő, és egy kávégépnek bármennyire is szép mégis csak az a lényege, hogy jó kávét adjon.
Mellesleg ha valaki a boltból hazaviszi, aki most lát először ilyet annak milyen véleménye lenne?
Le fogom írni a folytatásban ha kiderül a hiba oka, sőt ha én voltam a balfasz, akkor azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is.