- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A Brikkat teljes neve a Bialetti Brikka Elite. Kb mint amikor valakit Kovács János Istvánnak hívnak, de helyenként csak Kovács Jánosként ismerik
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.Jveres: nem egy filter daráló a HG1 sajnos. Ha valaki gondolkodik HG1 vásárláson az most döntsön, nem sokáig szokott megmaradni a külföldi oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Warships
- Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.