- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A Brikkat teljes neve a Bialetti Brikka Elite. Kb mint amikor valakit Kovács János Istvánnak hívnak, de helyenként csak Kovács Jánosként ismerik
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.Jveres: nem egy filter daráló a HG1 sajnos. Ha valaki gondolkodik HG1 vásárláson az most döntsön, nem sokáig szokott megmaradni a külföldi oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.