Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• John3:16

csendes tag

Sziasztok!
    Két éve, egy karácsonyra kapott Graef CM702-vel kezdődött a "hardcore kávémizériám" :)
    Nemsokára az egyébként kategóriájában teljesen rendben levő Saeco Poemiámat gyorsan leváltotta egy új Gaggia Classic, majd a daráló vonalon is továbbléptem Eureka Mignonra.

A garancia elvesztésétől nem igazán tartva elkezdtem tuningolni a gépet, az Auber PID szettet a mellékelt leírás alapján magam szereltem be a masinába. Közben amit csak lehetett cseréltem a gépen ill. megvettem minden kiegészítőt, hogy minél jobb eredményt kapjak. A múlt héten kaptam vissza a gépet Fragolától, aki rézcsöves előfűtést épített bele :) (Köszi a munkádat és különösen a jótanácsot az alacsonyabb hőfokkal kapcsolatban! :C ).

Azt hiszem megérte a sok fáradtság, mert ma este sikerült életem eddigi legfinomabb kávéját csapolnom a GC-ből (Starbucks Guatemala Antigua Single Origin, 16 g, 92 fok, 30 mp, 2x25 ml). Csokis, kakaós, selymes csoda, pont ahogy szeretem! :DD

A fórumokon (itt és az index.hu-n) inkább csak passzív olvasóként voltam jelen, de az általatok felhalmozott tudásnak, tapasztalatnak nagyon nagy hasznát vettem, amit ezúttal is köszönök mindenkinek! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés