Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
Sziasztok!
Két éve, egy karácsonyra kapott Graef CM702-vel kezdődött a "hardcore kávémizériám"
Nemsokára az egyébként kategóriájában teljesen rendben levő Saeco Poemiámat gyorsan leváltotta egy új Gaggia Classic, majd a daráló vonalon is továbbléptem Eureka Mignonra.A garancia elvesztésétől nem igazán tartva elkezdtem tuningolni a gépet, az Auber PID szettet a mellékelt leírás alapján magam szereltem be a masinába. Közben amit csak lehetett cseréltem a gépen ill. megvettem minden kiegészítőt, hogy minél jobb eredményt kapjak. A múlt héten kaptam vissza a gépet Fragolától, aki rézcsöves előfűtést épített bele
(Köszi a munkádat és különösen a jótanácsot az alacsonyabb hőfokkal kapcsolatban!
).Azt hiszem megérte a sok fáradtság, mert ma este sikerült életem eddigi legfinomabb kávéját csapolnom a GC-ből (Starbucks Guatemala Antigua Single Origin, 16 g, 92 fok, 30 mp, 2x25 ml). Csokis, kakaós, selymes csoda, pont ahogy szeretem!

A fórumokon (itt és az index.hu-n) inkább csak passzív olvasóként voltam jelen, de az általatok felhalmozott tudásnak, tapasztalatnak nagyon nagy hasznát vettem, amit ezúttal is köszönök mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).