Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
Graef cm702 vs Iberital Challenge daráló mikroszkóppal mérve.
A teszt nem teljesen tudományos, mert a G(graef) messziről nézve sokkal finomabbra volt darálva, mint az Iberital (mivel otthonról hoztam az őrleményt, esélyem sincs ugyanúgy beállítani)
Azt kell hogy mondjam, hogy a kávéban maradt nagyobb rögök mérete nagyjából megegyezett, az Iberital-ban kevesebb volt, de alapvetően mindkét gépben 5% alatt lehetett a mennyiségük. A közepes - kis rögökből, inkább szemcsékből állt az I darálmányának túlnyomó része, amikre tapadt egy 10-20%-kisebb szemcse és nagyon kevés por.
A Graef -ban kb 40-60% lehetett a közepes és kisebb rögök aránya, a többi még kisebb szemcsék, és por keveréke. Ezt itt nehéz lenne pontosabban megállapítani. Ez jóval porosabb volt, de közel sem mutatott olyat, mint a Hario mini mill. De emiatt tűnt jóval finomabbnak az őrlemény.Sajnos nem tudok olyan minőségű képet feltölteni, ahol látszik a különbség, mert tényleg sokkal kisebb, mint a kézivel.
Nem tudom, hogy mi lenne, ha az iberitalt is finomabbra állítanám, vagy a graef-ot durvábbra, lehet, hogy kiegyenlítettebb lenne a végeredmény, de mivel a nagyobb rögök mérete megegyeett, íy szerintem ezek aránya, mérete nőne a graef-ban a durvább beállításnál.
A teszt több szempontból sem teljesen objektív:
- nem tudom ,hogy minden graef, és iberital ilyen -e.
- nem tudtam egyforma főzőre beállítani a két őrleményt.Ha valakinek nem számít a hangerő, és az ár akkor szerintem inkább Iberital/ lelit/ imat stb-t vegyen , mert szerintem szebb az őrleménye.
Viszont a Greaf sokkal-sokkal halkabb, és árérzékenység esetén a Greaf majdnem ugyanolyan jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Crimson Desert
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Haditechnika, harcászat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 250GB m-SATA SSD-k
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest