- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
ha tök szar lenne, valóban "lebukna". más esetben viszont annyi tényező befolyásolja a dolgot, hogy csak na. hogy mást ne mondjak, a közhangulat, itt a fórumon is látszik, hogy egymást hergeljük bele ebbe-abba, hogy aztán pár év múlva az egész csak mókásan lecsengett emlék legyen.
fragola egyébként azt írta, hogy ha síktárcsás őrlő ütne ekkorát, az már baj lenne, a kónuszos elvileg toleránsabb az ilyesmire.
de úgy amúgy tőlem végtelenül távol áll, hogy méret szerint sorbarendezzem egy dupla teljes őrleményét és eloszlási görbéket rajzolgassak, én csak egy jó kávét akarok.
pedig esküszöm, hogy a komplex körintegrálokból is ötöst kaptam a műszaki egyetemen valamikor az őskorban 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig esküszöm, hogy a komplex körintegrálokból is ötöst kaptam a műszaki egyetemen valamikor az őskorban