Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
levytee
üzenetére
A Fiorenzato akkor ezek szerint kimaradt a felsorolásból, szívesen foglalkozok Fiorenzatoval, mert jónak tartom, de mivel használt Fiorenzato-t jellemzően nem akarnak felújíttatni nálam, ezért kimaradt a felsorolásból.
Nem azt jelenti, hogy a többi daráló rossz, van egy-két őrlő, ami jó, pl. régi egyes Gaggia vagy Faema modellek.
Sokan felhínak, hogy darálót akarnak venni, a Jóisten a tanú, hogy a használt Mazzeren és SM-n kívül csak az új Fiorenzatot szoktam ajánlani. Mert a többire általánosságban nem tudom elmondani, hogy jók, ettől még egyes típusok jók lehetnek.A nagyobb Fiorenzatoval is elégedett vagyok. Bár pl. egy Kávékorzós cikkben azt írják, hogy nincs bennmaradó őrlemény, pedig van, nem kevés, legalább 6 gramm, amit csak trükközve lehet kinyerni. Ezért nem ideális otthonra, Igaz, egy Iberitalban ennél még több van.
A késsel sem volt problémám, csak szerintem a Mazzeré némileg jobb. Most az enyémet a Mythos késére akarom átalakítani, mert engem ez érdekel.
Vagy pl. egy mazzer SJ-t pont ma alakítok át a Mahlkönig K30 késére.Azt szoktam írni az őrlőkre, hogy alapnak szerintem jó a G702, de a drágább Ascaso, Lelit, Imat szerintem gyengébb őrleményt produkál. Az Imat egyébként is szerintem silány, egy-két év házi használat után még szemre is igen üt. A G702-től feljeb szerintem csak a Mazzer Minire vagy a Fiorenzato F4E-re érdemes váltani, ha új gépben gondolkodunk. Ha használt is megfelel, akkor már ott a SM90 vagy a SJ.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest