Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz fragola.6035 #43524 üzenetére

a késtől én tényleg nem félek, kizárt, hogy ne lenne tényleg mindenre elég.

viszont van egy dolog, amit most, hogy hazahoztam végre és felraktam a pultra és átnéztem, már átkozok és rohadtul nem örülök, hogy egy ilyen szintű cuccban ez létezhet. :( ez pedig a felső kés rögzítésének mechanizmusa. utoljára a rossi rr45-ben láttam ilyet és egy hajítófát sem ér: egy lefelé álló csavarral a daráló testéhez szorítod (azaz pont, hogy eltartod tőle, így megfeszül és így rögzül) a felső kést. ami viszont így, hogy leszorítod, ferdén áll a helyén. háááááát... FAIL! :(((

(ki kell tapasztalni, hogy mit jelent ez a gyakorlatban, de szerintem semmi jót. szét kéne szednem és megnézni, hogy szimmetrikusan kopottak-e a kések)

mielőtt most mindenki felhördül, hogy ez nálam valami betegség, mert a bfc-t is rövid úton kiszórtam: nem, nem az, nagyon szeretném, hogy ez a daráló tökéletes legyen. tényleg. de ha nem hozza azt, amit én elvárok tőle, kiszórom, egy tárgy a szememben, nem több. de el leszek keseredve. (a bfc-vel meg az történt, hogy jött a dc és dönteni kellett, mellesleg. ha most jönne egy robur hirtelen hasonló árban, ugyanúgy szó nélkül lépnék)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés