Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
a késtől én tényleg nem félek, kizárt, hogy ne lenne tényleg mindenre elég.
viszont van egy dolog, amit most, hogy hazahoztam végre és felraktam a pultra és átnéztem, már átkozok és rohadtul nem örülök, hogy egy ilyen szintű cuccban ez létezhet.
ez pedig a felső kés rögzítésének mechanizmusa. utoljára a rossi rr45-ben láttam ilyet és egy hajítófát sem ér: egy lefelé álló csavarral a daráló testéhez szorítod (azaz pont, hogy eltartod tőle, így megfeszül és így rögzül) a felső kést. ami viszont így, hogy leszorítod, ferdén áll a helyén. háááááát... FAIL! 
(ki kell tapasztalni, hogy mit jelent ez a gyakorlatban, de szerintem semmi jót. szét kéne szednem és megnézni, hogy szimmetrikusan kopottak-e a kések)
mielőtt most mindenki felhördül, hogy ez nálam valami betegség, mert a bfc-t is rövid úton kiszórtam: nem, nem az, nagyon szeretném, hogy ez a daráló tökéletes legyen. tényleg. de ha nem hozza azt, amit én elvárok tőle, kiszórom, egy tárgy a szememben, nem több. de el leszek keseredve. (a bfc-vel meg az történt, hogy jött a dc és dönteni kellett, mellesleg. ha most jönne egy robur hirtelen hasonló árban, ugyanúgy szó nélkül lépnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ez pedig a felső kés rögzítésének mechanizmusa. utoljára a rossi rr45-ben láttam ilyet és egy hajítófát sem ér: egy lefelé álló csavarral a daráló testéhez szorítod (azaz pont, hogy eltartod tőle, így megfeszül és így rögzül) a felső kést. ami viszont így, hogy leszorítod, ferdén áll a helyén. háááááát... FAIL!