Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
En miutan az ujjammal elegyengedtem a kavet, hogy sima felulet legyen, a tomoritovel nyomok rajta egyet, nem tul erosen, majd finoman megkoccantom a szuro oldalat hogy a szelen fennmaradt sav leessen, ezutan tomoritek megint, egy felkort leirvva most ugyelve arra hogy szemre egyenes legyen a tomorito es a szuro pereme es a vegen megporgetem hogy minden apro kis maradek szep sima legyen. Utana megforditom a szurot, kiszorom belole ami kihullik, korbetorolgetem es mehet.
Nalam (7 honapja ez a technika) egeszen kivalo kavekat kostoltam mar. Szamomra talan a legfontosabb, hogy ahogy a ket ujjammal lenyomva tomoritek, egyenletes legyen, mert az elejen hajlamos voltam "csak" arra koncentralni hogy milyen erovel tegyem ezt, es utana lattam hogy ferde, mert valamelyik ujjamnal erosebben nyomtam.
En soha nem mertem hogy hany kiloval kell nyomni, rajottem az eppen aktualis orleshez kepest, de ha megis valami viszonyitas kene, akkor semmikeppen sem fekszem ra izombol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest