- Metalized
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levytee
csendes tag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
"Én is ugyanezeket nézegettem egy ideje, írtam is ide, de aztán nagy meglepetésre feleségem jött az ötlettel, hogy ha már ennyi idő alatt nem lett, akkor nincs e valami kombi gép, ami szép, akkor találtam Anitára, Ő rögtön beleszeretett... Így már nem csak tudásban, szépségben is felül kellene múlni

Mégiscsak nagy szó, hogy az asszony beenged egy másik nőt az életünkbe
Egyébként még most is szívesen fogadok javaslatokat, amik a fenti kritériumoknak megfelelnek"Én javasoltam.Igaz én nem használtam lelitet, de nem is ez volt a kérésed,ha az érdekel kinek van ilyen és ki használ ilyet, azt kérdezd. Amit én írtam neked, hogy nekem nem is tetszik és így nem is akarom használni. Szubjektív véleményem van, úgy a gépről és a kereskedőről. Eszem ágában nincs téged meggyőzni, főleg nem adatokkal (gondolom a Rancilionak Silvianak is utána tudnál nézni , ha akarnál). Írtam is egy litániát, de töröltem, mert csak fingfűrészelés lenne belőle, vagyis már van.
Amúgy részemről off. mert bila szaga van ennek az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- FC26 Nintendo Switch játék
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs